Slovenija
298 ogledov

Deset let, a niti evra za najem

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Aspetiamo 08:27 16.december 2013.

    Najlaže se je izgovarjati na tajkune ... Tajkune naj zašijejo na podlagi njihovih dejanj. A če je eden še hujši od nas, nas to ne opravičuje.Na žalost pa je v tej naši lubi Sloveniji veliko takih, ki "nimajo" denarja ...prikaži več ne za vrtce, ne za stavnovanje, vozijo pa se v razkošnih avtomobilih in si privoščijo marsikaj. Pač "socializem".A pri nas je tako, da je poštenjak, ki ne goljufa, ki plačuje prispevke tisti, ki ga lahko obremenjujemo še in še. Sporočilo tega članka in naše oblasti pa je: Nor si, če si pošten!

  • maresem 09:06 16.december 2013.

    Pri nas deložirajo tiste, ki res ne morejo plačevati, pregnane lopove in kriminalce pa pustijo 10 let in več ker se jih ne upajo. To je naša ljuba SLO. Fuj....

  • Marko Slovenia 23:47 15.december 2013.

    Kdo bo pobral tajkunom?? Jaz mislim da to niso ljudje, ki po nesreči zgubijo službo, ker taki imajo obraz in ne "nabijajo" stroškov drugim (bi blo zanimivo brati raziskavo, koliko teh neplačnikov je resnično namernih neplačnikov). kje pa ti bereš, ...prikaži več da jih takoj vržejo (traja cca leto)? in ravno tu je problem, ker se nabere pol še veliko nekih položnic, ki jih krije nekdo, ki jih ni naredil. 20% najemnine se da pokriti, greš pač malat ipd, na srečo se to delo pri nas še komot najde...

  • mph 00:21 16.december 2013.

    Na žalost otroci vedno nastradajo. Ne glede na to ali gre za neodgovorne barabe, ki jih "štepajo" kot za stavo, čeprav nimajo niti zase pogojev ali pa žrtve kapitalizma, ko lahko čez noč oba starša ostanega brez službe. Na svetu ...prikaži več je možno računat na izboljšavo, ko bo enkrat sužnj.... pardon, kapitalizem dokončno eliminiran in ga ne bo nadomestil kakšen nov besedni nadomestek.

  • Ferluci 07:23 16.december 2013.

    Na cesto, otroke pa v posvojitev! Takoj!

  • maresem 08:20 16.december 2013.

    Imaš prav, samo taki, ki res ne morejo, plačujejo... neplačniki so pa ponavadi barabe, ki se jim jeb... zato, pa je tako.Kar se pa psobv tiče, pa ne primerjaj, ker so ravno tako živa bitja, kot si ti! OK?

  • Aspetiamo 08:31 16.december 2013.

    Ferluci ni napisal, da bi dal otroke na cesto. Morda pa ima prav, ko zapiše, da bi takim morali vzeti otroke, saj glede na članek močno izgleda, da gre tukaj za precejšnje "lopove" za katere se lahko tudi upravičeno sprašujemo, ...prikaži več kako vzgajajo svoje otroke.Sicer pa vem, da otrok ni dobro tako hitro jemati staršem, a tile neplačiniki so 99 % precej hudi pacienti, za katere plačujemo vsi pošteni (ali pa pošteno nori) davkoplačevalci.

  • rompi 08:33 16.december 2013.

    nisem nacionalist, a mislim, da bi morali pri dodeljevanju neprofitnih socialnih stanovanj v tej krizi spremeniti kriterije za dodeljevanje - VSAJ POLOVICA SOCIALNIH STANOVANJ naj gre Slovencem. zakaj smo bolj papeški od papeža?

  • slow_slow 09:01 16.december 2013.

    Tale članek nakazuje na to ja...

  • Avatar čavez
    čavez 09:15 16.december 2013.

    Sami čefurji in šipci, če mene kdo vpraša nebi samo izbrisane izselu ampak še vse te čefure in šipce zravn.

  • Zdene Iskra 11:33 16.december 2013.

    "Nisem nacionalist". Kako se pa reče potem takim?? Pa zakaj smo "polovica". Če se že zgleduješ po "papežu". Ti vzamejo kar vse...

  • Žurnalček 11:46 16.december 2013.

    Sto posto Švedi , kajti MOL za Slovence sproži postopek izselitve po 3 mesecih neplačevanja !! Do kdaj bodo Cigani hebal tole državo !

  • Žurnalček 11:54 16.december 2013.

    Ne polovica , ampak točen procent zastopanosti tujerodnosti v državnem in občinskem merilu. V socializmu je bilo to zelo lepo rešeno. Če je imelo mesto 50% Srbov, 35% muslimanov in 15% Hrvatov , -Banja Luka npr.- je bilo zaposlenih v ...prikaži več občini popolnoma enako procentualno tudi vseh skupaj. Danes pa Švedom dajejo stanovanja , da se neselektivno in za državo in nacijo popolnoma škodljivo razmnožujejo , medtem ko pripadnikom nadaljevanja vrste ONEMOGOČAJO RAZMNOŽEVANJE , ker nimajo kje vzgajati NAŠ NACIONALNI zarod in naraščaj ! SRAMOTA !

  • Žurnalček 11:54 16.december 2013.

    Ne polovica , ampak točen procent zastopanosti tujerodnosti v državnem in občinskem merilu. V socializmu je bilo to zelo lepo rešeno. Če je imelo mesto 50% Srbov, 35% muslimanov in 15% Hrvatov , -Banja Luka npr.- je bilo zaposlenih v ...prikaži več občini popolnoma enako procentualno tudi vseh skupaj.Danes pa Švedom dajejo stanovanja , da se neselektivno in za državo in nacijo popolnoma škodljivo razmnožujejo , medtem ko pripadnikom nadaljevanja vrste ONEMOGOČAJO RAZMNOŽEVANJE , ker nimajo kje vzgajati NAŠ NACIONALNI zarod in naraščaj ! SRAMOTA !

  • Žurnalček 11:59 16.december 2013.

    Res je potrebno nekaj storiti za sam Slovenski obstoj. In ko je vprašanje nadaljevanje vrste ni boga , ki bi se lahko temu uprl in z nekakšnimi floskulami o enakopravnosti ogrozil domačerodno vrsto !

  • kapibara 12:56 16.december 2013.

    Celjska naveza..tipični dokaz, da jo je namensko okužu, s podkožno vakcino..zaraza se hitro širi..šibki ji pa podležejo..

  • Romanca Rožman 22:29 15.december 2013.

    maresem ,oprosti ampak otroke so že imeli ,ko so bili še (starši) zaposleni, NE PO SVOJI KRIVDI so zgubili službo in s tem tudi posledično človeka vredno življenje. Še za pse je v naši državi bolje poskrbljeno, kot pa za ...prikaži več ljudi! ker ni sredstev za plačilo,jih bojo vrgli na cesto, ubogi otroci ,ki niso nič krivi nič dolžni-TAJKUNOM POBRAT PA SIROTAM DAT!!!!

  • heavyd 20:13 15.december 2013.

    Sej ne vem kaj naj rečem. Najraje bi bil jezen na neplačnike ..po drugi strani pa dajte meni isto, pa smo kvit.

  • maresem 20:14 15.december 2013.

    Plačujemo samo bedaki... očitno.

  • maresem 20:15 15.december 2013.

    ... sicer pa važno, da znajo otroke štancat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.