Svet
59 ogledov

Dva evra za eno samo banano

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:18 25.avgust 2015.

    Neživljenjsko. Do njih se obnašajo kot da ne bi šlo za ljudi. Res ne razumem kako lahko revežu k je pustu vse za sabo zračunaš tako veliko za tako poceni stvar. Al ti je denar bolj pomemben kot ljudje al ...prikaži več pa dejansko uživaš v bedi drugih. Al pa oboje.

  • JohnSmith30699 08:35 25.avgust 2015.

    Tako je! Najbolj me pa moti da po sloveniji postajajo aktualne skupine, ki zbirajo pomoč za te ljudi!!! Me prav zanima kaj se je zgodilo s kamijoni robe, ki smo jo poslali v bosno in srebijo med poplavami?!!?!?!? Verjetno se ...prikaži več to sedaj prodaja po lokalnih trgovinah kot TopŠit roba iz EU.ssTem ljudem lahko pomagamo samo tako da jim pokažemo pot nazaj od koder so prišli !!!!!!!

  • JohnSmith30699 08:42 25.avgust 2015.

    Oni nočejo naše pomoči oni zahtevano našo zemljo! Mi bi njoh morali na halalati

  • dragec 07:41 25.avgust 2015.

    srbska posla

  • zdrej 09:00 25.avgust 2015.

    Moškim, sposobnim za boj seveda! In to takoj. Ženske, otroci in preostanek moških, pa naj par let živi tu.

  • Janez_53 10:40 25.avgust 2015.

    Mislim, da je tvoj komentar zelo blizu dejanskemu stanju! Ampak vsi odgovorni si zatiskajo oči, da jim nujno potrebni ukrepi ne bi škodovali na naslednjih volitvah!

  • Presvetli 11:30 25.avgust 2015.

    Begunci,ko bodo prišli do nas bo veliko huje kot je spodaj,saj nebodo več imeli denarja za nakupe. Se pravi bodo sledile določene stvari! Zanima me komu boš lahko to prijavil in kaj boš s tem dosegel? Če boš pa branil ...prikaži več svoje te bodo naši voluharji oglobili.

  • Presvetli 11:33 25.avgust 2015.

    ti si spet pameten,kakšna srbska posla,moron preberi si malo kdo jim tako drago prodajo in kdo jih tihotapi čez mejo

  • janceq 15:23 25.avgust 2015.

    Res je, mi smo s tabo!

  • kapibara 16:29 25.avgust 2015.

    Spomnite se , pred leti, pomoči ljudem va social- azilantskih domovih.. ki so stran metali zrezke, ker so bili dano s strani brezplačne pomoči, kao svinjski.. marš vs,i ki odklanjajo zaradi prepričanj, BREZPLAČNO pomoč.. !! doma so pa pesek jedli "verski"..

  • kapibara 16:30 25.avgust 2015.

    2 eur za banano.. ?? POCENI, kolikor so že zapravli za boljše življenje..

  • dragec 07:06 26.avgust 2015.

    KRETENA STA OBA

  • mrki 07:50 26.avgust 2015.

    ne tega ne bodo raziskali , ker nimajo jajac , bodo pa sam nabijali kako so bogi!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:25 26.avgust 2015.

    "Tudi navaden Slovenec, ko pride v Ljubljano, ga taksisti opeharijo za 2x, 3x več."In zakaj to govoriš kot da bi bilo to nekaj normalnega? To NI normalno.

  • KOJAK 08:09 25.avgust 2015.

    Če v youtube vtipkaš "refuges reject red cross" dobiš posnetek, kjer medtem ko jim makedonska policija želi razdeliti pakete rdečega križa, le te zavračajo z vzkliki "Not, halal"

  • Presvetli 11:27 25.avgust 2015.

    Dajte še objavit kdo toliko služi na njih? Katera verska skupnost? Kdo jih tihotapi čez mejo? Katera verska skupnst?Dajte no bodite realni in ne skrivajte bistvenih stvari,tudi pri nas bo tako. Svoji svoje kradejo,obešate pa to vsem. Nekateri domačini ...prikaži več jim veliko pomagajo z zastonj hrano in jim dovoljuje ,da se celo pri njih umivajo. Dajte napišite še o tem kaj,napihovalci!

  • fireblade 21:12 26.avgust 2015.

    je pa zelo zanimivo da na 24 kur ne dovolijo komentiranja. izgleda da zopet želijo širiti svojo resnico. prav na bruhanje mi gre ko gledam te solzave (sluzaste) novinarje. če bo in ko bo padla prva žrtev bi jih morali ...prikaži več poklicati na odgovornost, prav tako pa tudi naše politike, kot sokrivce umora oz. zločina. sicer pa podpiram nemce ki so merkelco označili za izdajalko. če se bo vse to privalilo do nemčije, zna biti še zelo zanimivo, ko nemcem poči film. in takrat bodo posledice tudi za naše arbajtarje. ko enkrat dovolj zaženeš kolesje, se to zlepa ne ustavi in takrat bodo na udaru vsi priseljenci, ne samo aktualni o katerih je sedaj govora. odgovorni pa glavo v pesek kot noj.

  • punca05 07:47 25.avgust 2015.

    ne nakladajte...ne kažite otrok, ki jih je praktično nič v množici mladih fantov, ki naj bi se borili za svojo državo, za svoj obstoj, pa bežijo in nemočne ženske in otroke puščajo na milost in nemilost v svoji državi. Naslednja ...prikaži več stvar pa je- kroži video posnetek, kako ti ljudje zavračajo pomoč. Lahko jim pomagamo, lahko jim nudimo ZAČASNO bivališče, vendar - ZA KOLIKO ČASA. V svoji državi imajo prostor, način življenja, svojo kulturo....gredo tja, kjer ne poznajo sistema in hoteli bodo vsiljevati svojega. Niso to mačje solze, oprostite in razmislite ter ne zavajajte slovenskega in tujega naroda

  • dd 10:24 25.avgust 2015.

    Tudi navaden Slovenec, ko pride v Ljubljano, ga taksisti opeharijo za 2x, 3x več. To ni nič novega. Zakaj novinarji prikrivajo vse primere, ko begunci ropajo domačine, jih ustrahujejo in uveljavljajo svoj "prav".

  • jakec1575 10:57 25.avgust 2015.

    Zanimivo je, da so se kurdi, kljub veliko bolj nemogoci situaciji bili in se se pripravljeni boriti za svoj prostor pod soncem. In njihove borke tudi. In to s precej slabso opremljenostjo vojske. Iran jih sicer ne napada, jih pa<br ...prikaži več />Erdogan, med tem ko jih napadajo se isis z najboljso opremo kupljeno na mednarodnem trgu. Mimogrede najvecja trznica orozja mednarodnih prekupcevalcev je v Jordaniji. Če ne bi Izrael pomagal kurdom, bi jim bilo se slabse. Izrael pa jim pomaga le zaradi lastne racunice. pa se cez mejo v iran šiba svoje obvescevalce. Po svoje begunce razumem, da nocejo sodelovati v igri velikih in umirati za tuje interese. Ampak ce bi se jih enotno zbralo 300 tisoc, bi si izborili svojo državo. Tole "ropanje" beguncev pa si bodo slednji zapomnili in vracali se leta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.