Slovenija /slovenija/crna-kronika
1897 ogledov

Dve smrtni žrtvi prometne nesreče

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 09:46 30.marec 2017.

    Spomni se zelo kratkega polemiziranja nesreče v MB, ko so prepotentni mladi fuzbalerji, verjetno še s sponzorsko mečko, po treningu poškodovali nosilni steber ulične signalizacije.Med drugim, je nekdo izjavil, češ, če bi bil drog upogljiv-fleksibilen, bi se vse skupaj ...prikaži večj končalo manj tragično.. ??Če pa nebi DIVJALI se pa sploh nebi zgodilo..!!

  • Skippy 10:42 30.marec 2017.

    Zdaj pa preberi tvoj neumen komentar: torej posredno dokazati, v praksi pomeni, da podaš verjetnost neke hitrosti, hitrosti ne more zvedeti nihče. Kako bo pešec kot priča ocenil hitrost motorista? Teh ocen ne sme podajati niti policija. Sicer pa motorist ...prikaži več je gospo lahko na hitro prehitel, in potem v naslednjem trenutku zavrl na omejitev hitrosti.In potem še ti podaš svojo oceno - na podlagi nekaj slik? Saj nisi resen.

  • Polhar 12:20 30.marec 2017.

    Ker je morda motorist prehiteval mimo kolone, morda samo po zadnjem kolesu, kar seveda ni redkost. Ampak samo ugibamo, vsi po vrsti. Nesreča se je zgodila, mi pa smo tisti, ki jih v bodoče lahko preprečimo, seveda z drugačnim obnašanjem, ...prikaži več zbranostjo, kulturo in strpnostjo. Kaj od tega pa je premogel voznik, ki je ob oživljanju dojenčka reševalcem pokazal sredinec, pa si lahko vsak po svoje razlaga.

  • Skippy 15:32 30.marec 2017.

    In to, da se motor ne vidi, so samo izgovori prometnih lenuhov, ki sem ji ne da ustavljati in so preleni, da bi v križišču gledali, kar je 90 procentov voznikov. Motor boš vedno videl, če boš ustavil in pogledal.<br ...prikaži več />Če pa moreš medzmes se igrati na telefonu, gledati okrog ali se ti preprosto ne da, pa ga seveda ne boš videl.

  • klepetava 16:02 30.marec 2017.

    No, pa posplošujmo. Nikjer ne piše, kakšna je bila hitrost. Sama sem motoristka in ničkolikokrat se zgodi, da vozniki avtomobilov "skačejo" pred motoriste. Ne podpiram divjanja, nikakor, je pa dejstvo, da je bila motoristu odvzeta prednost!!! Upam, da se tvojim ...prikaži več bližnjim ne zgodi kaj podobnega in jih komentatorji označijo za prepotentne na podlagi komentarja očividke, ki je mimogrede lahko gospa v poznih šestdesetih, ki se ji zdi že zvok motorja "hiter" in posledično motorist divja!!! Predvsem pa, preberite si bonton, ki ga verjetno v vašem šolanju niste, zagotovo vam bo koristil, če boste razumeli prebrano!!!

  • abc123def456 16:52 29.marec 2017.

    kolesa v isti barvi kot marquezove. potiskan oklep. najblizje primerno mesto: grobnik. dve crki sta zmanjkali tokrat.

  • Bozidar.Frelih 11:13 30.marec 2017.

    Sploh ne? So to posledica trčenja pri 50km na uro? Pravno formalno je nesrečo provzročil rešilec, da pa so posledice takšne kot so, pa nosi izključno krivdo motorist. Omejitve imajo neko podlago, niso kar za brezveze.

  • zdrej 12:33 30.marec 2017.

    Na žalost po zakonu sta in zakon je tako pameten kot so parlamentarci v njem, zato ne pozna deljene krivde, kot bi jo moral. Vsekakor pa je po moje večji del krivde na motoristovi strani. RIP

  • Sašo Čepon 18:58 29.marec 2017.

    Daj obdrži glupe komentarje zase. Tako je umrla moja prijateljica na vrhniki.

  • klepetava 08:29 30.marec 2017.

    Reševalec je odvzel prednost motoristu (PIKA). Zagotovo to ni storil namerno, zato to imenujemo NESREČA. Iskreno upam, da vaših zapisov ne berejo vaši starši oziroma vas ne prepoznajo iz napisanega. Sprašujem se, kdo/kaj vzgoji popolnoma brezčutnega in škodoželjnega človeka!!! Žal ...prikaži več bo nesreča zaznamovala nekaj družin. Sočustvujem z vsemi.

  • kapibara 10:06 30.marec 2017.

    Moja ni tako mislila !! Me še zmeraj upošteva in vpraša za nasvet !Je pa res, da NE obžuje zabritih, hormonsko prefilanih brezdelnaže, ki živijo na račun staršev !!"

  • Polhar 12:14 30.marec 2017.

    Pa četudi se je zgodilo samo enkrat, se je prevečkrat. Ker pa se (še zdaleč ne vsi) motoristi v prometu obnašajo kot pač se, ugrožaju druge udeležence, še najbolj pa sebe. Kaj pa to potegne za sabo, si lahko misliš, ...prikaži več če seveda znaš uporabljati razum. Smrt, prizadeti starši, svojci, prijatelji, sodelavci, v nasprotnem primeru pa invalidnost, prizadeti vsi prej našteti, motorist in seveda ne nazadnje zdravstvena blagajna. Žal, denar je tukaj še najmanj važen, a bi ga lahko porabili za kaj bolj nujnega.

  • BenX 18:26 29.marec 2017.

    morilce? kdaj je že motorist ubil soudeleženca v nasprotnem vozilu? malo pretiravaš...

  • Polhar 17:00 29.marec 2017.

    Ravno tak bi me skoraj zadel lani proti Rakitni. Kdo bo spravil s cest kamikaze in morilce, pa mi nikoli ne bo jasno. Žal, še dve mladi življenji sta ugasnili, letos že štirje motoristi. Pa se sezona še niti ni dobro začela.

  • tecumseh_1975 17:25 29.marec 2017.

    v okolici fužin imamo precej teh kamikaz na motorjih. Največkrat debeloglavi zabriti mladci, večkrat tudi brez čelade. Če prav pomislim se moram prselit preden bo hčer dovolj stara za take frajerje.

  • MihaMB 19:55 29.marec 2017.

    Enostavno ne razumem motoristov...pa kak ne razumejo, da so lahko enostavno prehitri za vse ostale udeležence...

  • Lavdan 20:10 29.marec 2017.

    Nihče nič o tem kdo je vozil v rdečo luč.Nihče ne reši, če spotoma ubije..

  • dimnikar 20:14 29.marec 2017.

    Statistična anomalija, motorist praktično nikdar ne ubije drugega razen sebe (in morebitnega sopotnika).

  • k0libri 20:19 29.marec 2017.

    Sredi mesta divjat. Prepozno je srečala pamet.

  • PHE01 23:03 29.marec 2017.

    Dejstvo je, da resevalno vozilo ni nikomur zaprlo poti, kar se da posredno dokazati z izvedeniskim mnenjem izvedenca za promet, ki lahko doloci skoraj da tocno hitrost motorista. Na podlagi izledkov nadzotnih kamer ter pric, se da ugotoviti, da je ...prikaži več motorist prehitel kar nekaj vozil preden je trcil v resevalno vozilo. Po moji oceni je vozil krepko nad 120km/h, medtem ko je hitrost na tej cesti z znakom dolocena na 60 km/h. Skoda je le, da je motorist v smrt odpeljal nedolzno sopotnico, ki pa po mojem mnjenju ni bila prisiljena, da sedi na motorju. Prav tako je skoda resevalcev, ki sta utrpela travmo zaradi te prometne nezgode. Nikakor pa mi ne more biti zal motoristov, ki s svojo objestno voznjo prekoracujejo hitrost za dva do tri krat kot je predpisana na dolocenem odseku. Tudi policija glede motoristov ne stori kaj dosti zato pa je tako stanje kot je. Ni prva in ne zadnja nesreca tako da se po le vpisalo v statistiko zrtev. Kaj se tice kazenskih postopkov jih pa ne bo, ke ni osnove za

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.