Slovenija
96 ogledov

Inšpekcija bo ukrepala, le če jim bo druga to sporočila

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 14:01 09.marec 2015.

    SLOVENIJASTAN

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 17:21 09.marec 2015.

    Zakon spisan po vzoru nalepk za registracijo. Važno je, da se pobere denar, vse ostalo vključno s smislom je drugotnega pomena.

  • YaKo 18:37 09.marec 2015.

    in ko bo upadlo naročanje izkaznic, bodo tudi kazni.

  • Presvetli 14:53 09.marec 2015.

    Preberite si kaj pišete in s tem spravljate v zadrego slovence. P čisto po slovensko sprejeti zakoni in po naročilu pisanje brezveznih člankov, kjer mešate vse in pišete tako,da če nisi seznanjen s tem ne moreš ničesar razumet. Najprej pišete ...prikaži več tako v naslednjem stavku pa spet vse zanikate kar ste prej napisali. Napišite vedno,da se ne sme oglaševat za več kot 364 dni brez izkaznice in mirna bosna. Stalno nekaj zapletate samo toliko,da so ljudje že čisto nori,ti bedaki,ki vam to naročajo pa tako vedo zakaj je tako. Ta izkaznica je brez veze,če ne prodajate stanovanja,naročniki pa želijo čimveč prestrašenih ljudi katerti bodo si leteli narediti izkaznico in s tem polnit državno blagajno. Saj ne vedo več kaj bi si zmislili,da bi izmozli denar iz državljanov,sedaj pa pameznjakoviči ne pišite mi,kako si je to zmislila EU,saj sprejemamo tiste njihove zakone kateri za državljane niso OK,tisti katere bi pa lahko za bljše življenje pa se jih ne sprejema,pa tudi zahteva EU.

  • BojanBojan 07:10 10.marec 2015.

    "Inšpekcija bo ukrepala, le če jim bo druga to sporočila."Lahko ukrepa kadarkoli hoče. Po uradni dolžnosti. Sicer pa..."Če bi vsi delali tako, bi šlo vse v maloro!"....A mora v tej Sloveniji res biti za ...prikaži več vsakim direktorjem inšpekcija, ki ga nadzira?! A v tej balkanski Sloveniji vsi zaposleni ne bodo nikoli razumeli, da je potrebno opravljati delo po predpisih?! A je res treba prav vsakega opozarjat, da mora delati tako, kot je predpisano?! Če inšpekcija ne ukrepa, je narobe, če ukrepa, in kaznuje, pa spet ni ok. Novinarji,odločite se, katero stran boste zagovarjali!

  • lojzka555 14:49 09.marec 2015.

    za nadzor nad oglaševanjem - je pristojna tržna inšekcija, kar jasno piše v EI. zgornja zbrka velja le za nadzor nad pravilnostjo izdanih izkaznic, kar lahko doleti izdajatelje in izdelovalce. verjetno problematike ne poznate dovolj, da bi sploh prav vprašali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.