Slovenija
60 ogledov

Iz Grčije v Slovenijo danes novih 18 prebežnikov

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 09:58 10.avgust 2016.

    " Ali po koncu vojne ne mislijo oditi nazaj?" ja NE, kaj si pa ti mislu, oni hočejo da MI odidemo, le da še vedno plačujemo za njihove socijalne prejemke, ker drugače bodo spet prišli za nami, kakorkoli že mi ...prikaži veči šli, njim je do socijale. To pa zato ker so vse te države IRAK, Sirija, Libija itd, imelo socijalo, ampak na račun NAFTE, zdej je vojna in tega keša ni, ker ga posmukajo drugi, in precej manj ker je pač oteženo poslovanje. Te so se pa na to navadili in bodo šli tja kjer to obstaja, pa magar na silo, kar v bistvu delajo že od začetka, pomagajo pa jim ljudje ki še svoje žlahte nebi vzel pod streho, a jih vsiljujejo drugim.

  • valerijakregar 13:04 10.avgust 2016.

    tipiĆen primerek neuspešne integracije.navija paĆ za svoje ko**o*ebe.celo pod rubriko o materi Tereziji, on nabija o IJJ .morda zato, ker je resnično prvi med našimi politiki pričel govoriti o nameščanju protibegunske ograje !!!!!!!!!!!!!!!!!ogromno ljudi se ...prikaži veči se zadnje čase pogovarja le še o problemu invazije teh neobvladljivih hord, in v isti sapi pripomnijo, da bodo na volitvah dali svoj glas le tisti politični opciji, ki bo končno pričela z rigoroznejšimi ukrepi glede migrantov.tega je neasimiliranega drageca najbolj strah.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 08:28 10.avgust 2016.

    Nesmiselno je, da mi kot država, ki leži na migracijski poti sprejemamo begunce iz Italije in Grčije. Če Makedonija popusti ali pa se jih v Srbiji nabere preveč bomo na koncu mi tisti, ki bomo prosili druge, da sprejmejo begunce ...prikaži več iz naše države. In zakaj trajna naselitev? Ali po koncu vojne ne mislijo oditi nazaj?

  • nergač 08:38 10.avgust 2016.

    Poslušno vse izpolni slovenček, kar mu rečejo v Bruslju. Predsednik razkazuje svojega delfinčka, cmerar se ukvarja sam s seboj in hodi po navodila k stricem, ljudstvo pa živi svoje življenje čakajoč na svoje uboge " zajamčene" plačice in pokojnine. Druga ...prikaži veča Švica ja, mi še Madžarska nismo.

  • nergač 08:38 10.avgust 2016.

    Poslušno vse izpolni slovenček, kar mu rečejo v Bruslju. Predsednik razkazuje svojega delfinčka, cmerar se ukvarja sam s seboj in hodi po navodila k stricem, ljudstvo pa živi svoje življenje čakajoč na svoje uboge " zajamčene" plačice in pokojnine. Druga ...prikaži veča Švica ja, mi še Madžarska nismo.

  • Plavi-mil 09:10 10.avgust 2016.

    Pa kdaj bo že enkrat konec teh levosučnih piz....j, kdaj bodo ti levosučni nehali škodovati Sloveniji in Slovencem, ja dokler jih bodo ljudje volili iz inata, samo da ne bi prišla desnica na oblast, ne vejo, pa da s tem ...prikaži več povzročajo škodo, katero ne bo moč nikoli več popraviti.

  • mph 09:33 10.avgust 2016.

    Bi se lahko že enkrat podučili po slovarjih, kaj je "beguned" in kaj je "(i)migrant"? Beguncem, pravim, povsem podpiram pomagat. Organiziranim hordam muslimanov (ker samo za to gre) pa stop na sami meji, ne bi smeli 1 m stopit na ...prikaži več ozemlje EU. Na morje pa po vzoru Avstralcev.

  • Milan Novak 10:03 10.avgust 2016.

    Multi kulti samouničenje !!!

  • Milan Novak 10:15 10.avgust 2016.

    Madžari imajo vsaj domoljuba za vodjo !!

  • maneken 10:16 10.avgust 2016.

    Kaj počnejo ti slovensko -evropski norci. Tega si pameten človek niti v sanjah ni mogel predstavljat.

  • sprehajalec 10:23 10.avgust 2016.

    Bravo Jožek, to je bistvo problema. Sledili nam bodo kamorkoli bomo šli. oni pootrebujejo nekoga, da jih živi. Če bi se sami morali živeti in ne na socialni, se ne bi plodili kot zajci.

  • ojla 10:24 10.avgust 2016.

    Slovenija se hitro polni s temi pribežniki. Nekatere si prostovoljno s podporo naših politikov pripeljemo sami, drugi se pritihotapijo s tovornjaki, kombiji ali kako drugače.Vsem tem pribežnikom je le en cilj boljše življenje na račun delavnih ljudi. Zaradi miru se ...prikaži več ne potuje čez par varnih držav. Ta narod je tudi doma živel pretežno od socijale ,ker niso vajeni dela , da izobrazne sploh ne omenjam...

  • sprehajalec 10:28 10.avgust 2016.

    Gre samo za dober denar, ki ga bodo agencije pa službe trpale v žep. Samo za to se gre. V imenu in z demagogijo humanosti bodo izvajali dober posel s proračunskimi sredstvi pa še svojce in žlahto bodo vključili vanj. ...prikaži več Kar pobrskajte, kako cvili tista Vuk-Godina, ki ji plačilo za oddajanje stanovanja migrantom zamuja za dva meseca. Bila pa je najglasnejša in polna humanosti, oziroma je še, če se gre za denar.

  • valerijakregar 10:54 10.avgust 2016.

    predstavljajte si, kako bo videti, ko bodo navalili v več tisočih.ne ustavijo jih ne meje, ne barikaade, ne ograje, ne uniforme.................so kot človeške kobilice :https://www.youtube.com/watch?v=bBN14H1j0lkslabši od primatov !

  • dragec 11:39 10.avgust 2016.

    Dragi migranti in begunci, lepo pozdravljeni v Sloveniji

  • sprehajalec 11:42 10.avgust 2016.

    Svež denar Afgane, iz Bruslja direktno v tvoj žep.

  • dragec 11:46 10.avgust 2016.

    Ebiga, ko sem ga dal JJ za umazano stranko SSDSS

  • sprehajalec 12:08 10.avgust 2016.

    Ivan Janez od tebe ni dobil drugega, kot psovke ter žveplo. Tako so te naučili, nekoga ti pokažejo, pa pravijo; dej ga, dej ga... Opranoglavci in verniki v "naše".

  • mph 12:13 10.avgust 2016.

    Dejansko največji problem pa je nora, zločinska religija, ki ji pripadajo. Drugače kot tako ni možno označit religije, ki časi preroka, ki je posiljeval 9 letnega otroka in še vse to opisano v njihov skriptah, potem direkten poziv k poboju ...prikaži več istospolnih, nesporen poziv k poboju vseh tistih, ki so zapustili islam, to naj bi bila dolžnost vsakega "pravega" muslimana, da pobija take, ... itn itn itn ....

  • mph 12:14 10.avgust 2016.

    Zanimivo, umaknili so moj komentar, me zanima zakaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.