Svet
22 ogledov

"Izzivajo širše spopade na Zahodnem Balkanu"

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 18:16 15.januar 2017.

    Srbi so že takrat ščitili celo EU dans pred vdorom Turkov in se hrabro borili na tamkajšnjem polju a so žal Osmanci zmagali toda z veliko izgubo. Srb Miloš Obilić je ubil Osmanskega sultana Murata. Srbi se niso nikoli čisto ...prikaži več predali in trajalo je kar nekaj časa a na koncu so vseeno uspeli odriniti to golazen nazaj na kontinent Azija. Lahko smo jim samo hvaležni. Naši bratje slovani in tradicionalno kristjani! Kosovo je Srbija in vedno bo, kvantiteta muslimanov in njihovih zahodnih pomočnikov tega ne bo uspela obdržati s svojim nelegitimnim odvzemom.

  • LukaMB 16:31 18.januar 2017.

    Ne vem, meni se zdi da je to naše narečje in mogoče smo ga prevzeli od nekoga?Kakorkoli, če to razumem potem je v našem slovanskem narečju in nimam nič proti. Sigurno pa ni turško ali arabsko. Tako da te ...prikaži več ne razumem kaj točno hočeš povedati. Priporočam ti, da nehaš s to analizo in da se raje posvetiš kakšni ženski v realnem življenju in jo dobro obdelaš. Za tvoje zdravje se gre.

  • jakec1575 15:29 15.januar 2017.

    O zgodovini kosova pa samo tole. tam se ze 2000 let koljejo tisti s hribov s tistimi v dolinah. iliri in njihovi potomci kosovarji. Nikoli pa ne bom razumel, kako je lahko kosovo in najvecji poraz srbski najvecji praznik. oz ...prikaži več praznik praznoglavcev. kot da bi mi zahtevali ozmelje samove plemenske zveze. seljačine pac.

  • MihaPu 22:54 15.januar 2017.

    Vidim da obvladaš tudi srbo-hrvaški jezik očitno. Lepo je da se vračaš k enem od jezikov tvojega praočeta, ki je bil slovanskega rodu in da skrbno spremljaš SSKJ, da te ja ne bi slučajno ugotovili da si se "kot musliman" ...prikaži več zmotil pri tipkanju na internetnih portalih (vidiš kako zabit si?). Ko bi te pa slišali govoriti v realnem življenju bi pa ta govor sigurno bil sestavljen iz turcizmov ali pa bi bila intonacija izgovorjave črk o in e ter črke "L" takšna, ki bi te takoj izdala da imaš žal tudi DNK primitivnih Turkov.

  • jozicamurn 23:27 15.januar 2017.

    Kmalu prihaja Trump in Kosovo bo zopet v rokah Srbije pa naj te slovenski Albanci tukaj živeči točijo krokodilje solze, tako kot liberalci v ZDA kmalu po volitvah. V zgodovinskih učbenikih iz časa Jugoslavije, je pisalo, da Kosovo sodi k ...prikaži več Jugoslaviji. Po odcepitvi pa je Kosovo takoj bilo pripisano k Srbiji, saj je vedno bilo prav njihovo. Logika. Clintonova administracija je kasneje skupaj z NATO posegla vmes in hotela tam imeti svojo NATO bazo za zaščito svojih koruptivnih interesov. Ravno v času NATO okupacije (ki naj bi čuvali mir) so tam Albanci pobili na tisoče Srbov, Črnogorcev, romov in tudi samih Albancev, ki so bili proti teroristični mafiji osvobodilne vojske Kosova ali pa proti NATO. Če niste vedeli je tam še vedno dosti Albancev, ki so pravoslavne vere in so se vedno borili za Jugoslavijo in služili vojsko v JNA (tudi tiste so teroristi Albanci skupaj z NATO zavezniki skrito pobijali). Palica še vedno raste za njih. Go Trump and Kosovo is Serbia!

  • LukaMB 03:11 16.januar 2017.

    Slovenija bi morala zahtevati Istro, saj tudi to še nikakor ni dorečeno, ampak naša vlada bi se potem zamerila Hrvaški in bili bi izgnani iz svojih vikendov ali pa bi imeli visoke davke na vse. Zato raje delajo v tujem ...prikaži več interesu in služijo tujim ciljem kot pa našim! Sramota in podn.

  • Žurnalček 20:18 17.januar 2017.

    Mejo 3.Rajha ni imel kdo priznati , bila pa je povsod tam , kjer je bila struktura oblasti enaka kot v Berlinu . V Sloveniji je bila meja 3.Rajha : Šendtvid nad Ljubljano , a ne Miha Ić , ne ...prikaži več pr Lublan , vsa Zgornjesavska dolina do meje z Italijo in meje z Italijo na jugu - Idrija, ter Črnuče - po Savi navzdol do meje NDH, ter do meje z Madžarsko okupacijo Prekmurja ! Enak status je imel na področju K .YU samo še Banat !

  • nostradamus 11:12 15.januar 2017.

    ceprav ne simpatiziram s kosovci bomo rekel tako so pac mednarodno priznana drzava cca 100drzav jih je priznalo kot samostojno drzavo in ce smo korektni bi srbija lahko poslala vlak brez napisov kosovo je srbija in s tem pokazali da ...prikaži več jim je do zblizevanja ne do provociranja tako pa oboji samo prilivajo olje na ogenj kar je popolnoma nesmiselno

  • sprehajalec 22:11 15.januar 2017.

    Verjetno si bil še premlad, ko se je praktično vse prebivalstvo Kosova odpravilo ven, čez mejo, ob ofenzivi Srbske vojske 1998. Srbiji bi torej ostalo etnično čisto Kosovo, mi pa Europa bi pa fasali Šiptarje. Kar naj jih Srbi imajo, ...prikaži več Kosovo in Šiptarje če hočejo. Pa če želijo Kosovo, naj obdržijo tudi Šiptarje, ne pa da bi jih nagnali ven, čez meje. Že sedaj je Srbski pasoš najbolj zloglasem v Europi, zaradi kaznivih dejanj. Ni važno če ga nosi Šiptar, šteje le kaj piše na njem. .

  • MihaPu 02:52 18.januar 2017.

    Poslušaj musli, nisem ti hotel povedati prej, ampak sedaj ti pa bom. Se zavedaš slučajno, da ti vseskozi delaš napako pri tvojem pisanju?Po koncu vsake besede je takoj ob besedi za zadnjo besedo pika in ne kot v tvojem ...prikaži več primeru _. Zakaj delaš dodaten presledek na koncu zadnje besede v stavku? Se vidi da nimaš niti "o" od naše osnovne šole in da si kot sem povedal že stokrat pač zabit musli propagandist. Tebe ne reši niti tvoj alah več, saj smo te razkrinkali. Ti boš nam solil pamet, dej dej pot pod noge pa v tvojo islamistično Bosno ali radikalno Albanijo.

  • jakec1575 15:25 15.januar 2017.

    podatek je 83%

  • gogi3 10:38 15.januar 2017.

    Okupirano območje, ki pripada Srbiji

  • mirror 13:08 15.januar 2017.

    Kmalu bomo imeli situacijo podobno Kosovu tudi pri nas. Skoraj smo že manjšina v lastni državi. Naša mladina ne dobi službe več doma, prej jo dobijo priseljenci in se morajo zaposlovati čez mejo. Uvajanje multikulturne družbe je slabo za matično ljudstvo v državi.

  • gogi3 13:57 15.januar 2017.

    Kmalu se bo novo Kosovo zgodilo tudi v Makedoniji.

  • h3o 15:20 15.januar 2017.

    točno tako, to vemo slovenci in srbi, ne verjo pa tega levičarski slovenci in levičarski srbi...

  • jakec1575 15:24 15.januar 2017.

    Daj ne govori neumnosti. Še vedno je 86% klenih slovencev. več kot v večini eu držav. Pa tudi stari priseljenci so v večini kar pobrali slovenske navade. se pa strinjam, da je potrebno omejiti albansko mafijo in nadzirati rast članov ...prikaži več neonacijev in ekstremnih muslimanskih locin. Ampak to je stvar resne pravne države in mocne policije. ki se jo sesuva ze 20 let.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 16:18 15.januar 2017.

    Kosovo JE Srbija in nikoli ne bo samostojno in nikoli šiptarsko!

  • mirror 18:05 15.januar 2017.

    Kar potegni vzporednico med praznovanjem poraza Srbov na Kosovu in porazu v Dražgošah, ki je naš največji praznik NOB, potem pa boš razumel.

  • Žurnalček 20:00 15.januar 2017.

    Naj bo Kosovo stotisočkrat Srbsko , kaj Srbende msilijo , da bo takšen reklamni pano Srbskoga nacionfašizma prišel tja kamor je namenjen ?? Vućić je navaden provokator ! Takšen vlak tudi na RH ne bi mogel , niti v SLO ...prikaži večO , verjetno ga bi še v Vojvodini mal preuredili ! Srbi ne izivajte svoje usode !

  • Žurnalček 20:05 15.januar 2017.

    Miha Pu . Besede napomnem ni v SSKJ , zato pri tvojem komentarju vsi vemo kam pes taco moli ! Naj spomnim , naj dodam , opozorim , ne pa napomenem - Srbski jezih SLO Srba.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.