Slovenija
30 ogledov

Kanglerju prinesli hobotnico

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 08:44 27.december 2012.

    Eno je pa res, vzgoja otrok v SLO peša, predvsem pri mladih družinah

  • Alpin 10:09 27.december 2012.

    Politični zaporniki.. res ste smešni. Potem si ti politični bolnik! Če so zganjali nasilje, v kar niti malo ne dvomim, potem je prav, da si malo ohladijo glave. Upam, da pridejo pred sodišče še matere tistih policistov, ki so dobili ...prikaži več granitne kocke v glavo..

  • pepe 08:35 27.december 2012.

    Kdaj bo ljudem postalo jasno, da je problem Slovenije nesposobno (skorumpirano?) sodstvo in tožilstvo? 99% zahtev, zaradi katerih je vstala Slovenija, ne bi obstajalo, če bi sodstvo in tožilstvo delovalo. Tako pa se izživljajo nad otroki, reveži ki ostanejo brez ...prikaži več vsega, pravi lopovi, najtežji kriminalci pa so nedotakljivi. Rubijo se hiše za nekaj sto eur, milijarde tajkunskih kreditov bomo vračali davkoplačevalci, Jurček se norčuje iz "pravne države", ateka mu izvolijo celo za predsednika !!!! Adijo pamet !!!! Policaji ki so s solzilcem stuširali mirno sedeče protesnike so heroji !! Kaj se še bo moralo zgodit, da bomo toliko močni, da začnemo na novo, ampak to resnično IZ NULE ?

  • planb1234 10:47 27.december 2012.

    Pa pejdite pogledat te vzorne mlade državljane enkrat v park, pa boste videli kakšno imamo prihodnost!! Zakaj?? Ker starši odnašajo riti svojim bogim razvajenim otrokom in le ti ne čutiji prav nobene odgovornosti do ničesar, nimajo nikakršnih moralnih vrednot, poštenje ...prikaži več in pravičnost jim je zadnja skrb....in kaj nas moti pri politikih??? Politiki so ogledalo družbe in dokler družbe ne spremenimo bo pač tako! Ti protesti spreminjajo družbo in to je super...Nasilje pa je in bi moralo biti že zdavnaj na smetišču zgodovine, nasilneži pa tam kjer jim je mesto...zapor!Strinjam se, da bi tam morali biti tudi kriminalci belih ovratnikov, kar pa ne opravičuje nikogar da se ukvarja s kriminalom in za to ne odgovarja!!!!In še nekaj...tistih, ki so resnično obubožani na teh protestih tako ni! Škoda!

  • KLOBO 16:39 27.december 2012.

    Še to svinjo smrdljivo V. Vuk Godina, čarovnoica izpod Pohorja, je manjkalo!! cupra stara naj gre raje drva sekat, da bo vsaj enkrat videla in občutila, kako se z rokami dnar zasluži !!

  • Marjana Gruber 18:04 27.december 2012.

    Tisti, ki je vrgel kocko naj bo kaznovan. S tem se vsi strinjamo. Ampak kaj ko večina tistih, ki so v zaporu niso tisti, ki so metali kocka. A ne razumete tega ?Policija se je zapodila v množico ...prikaži večo in lovila tiste, ki niso bežali, ker so imeli čisto vest. Enega, ki je stal zraven pošte z obema rokama na tranparentu. Obstaja posnetek. Drugi je šel čez most domov in to celo najavil policistu, ki je stal na začetku mosta. Potem so ga pa na sredi mosta začeli loviti "želvaki". V njegovem policijskem zapisniku piše, da so ga aretirali v eni ulici čisto na drugem koncu. A res verjamete, da je teolog, ki je priznal zato, ker ima doma 2 majhna otroka in službo v Avstriji resničlno metal kocke?Verjamem, da so nekatri v priporu po pravici. Vem pa da jih je kar nekaj, ki niso naredili nič narobe in so tam po krivici.

  • gec 10:39 27.december 2012.

    dobro jutro,kako lahko zaprejo otroke stare 17 let,ki se borijo za svoj jutrišnji kruh?gospod bavčar,šrot.černigoj,ga,tovšak pa so pokradli več kot mlrd.evrov pa se svobodno sprehajajo po cesti.....naj mi kdo to razloži.

  • westal 11:12 27.december 2012.

    Pod Pohorjem so ustanovili "guantanamo" po vzoru amerigosov.LP

  • KLOBO 16:46 27.december 2012.

    LOL !1 potem si ti zamenik cesarja BOKASE !!

  • Kranjica 17:30 27.december 2012.

    Kakšne demonstracije so to, če dovolijo "otrokom", starim 17 let, da na njih sodelujejo? Še huje je, majhnideklici dajo v roke transparent s protivladnim napisom, kar smo videli na TV.!.

  • graff 17:32 27.december 2012.

    Vi kriminalci nimate z demonstracijami nič skupnega, ste sfrutriranci, ki so vam in vaši nevzgojeni mulariji pomenile priložnost za izživljanje. V življenju se niste in se nimate z ničemer za izkazati, kajti primitivizem vam je vodilo, pravica pa slepilo.

  • Kranjica 17:33 27.december 2012.

    Verjetno sem ena redkih, ki se z vami strinja. Pričakujte pa polivanje gnojnice z vseh strani.

  • principiumnovum 09:04 27.december 2012.

    Sram jo je lahko, da si sploh upa demonstrirati. Glejte kam smo prišli s tem gabrijanskim šolskim sistemom. Sami nasilneži, zmenetje, pezdetje in mamini sinkoti. Podpiram uboge policiste, ki so žrtve nasilja teh razvajenih in podivjanih "otrok". Če bi se ...prikaži več te mamice zavedale, da to niso več otroci, ampak možje, ki delajo sramoto sebi in svojim družinam, potem nebi kvasile takšnih neumnosti pred kamerami. Smilijo se mi tudi gasilci in reševalci, ki so morali "pospravljat" umazanijo, ki jo je ta podivjana horda razvajenih maminih sinkotov nasrala.

  • privat 09:45 27.december 2012.

    vsekakor so to politični zaporniki...ki jih danes pač naši fašisti preganjajo zaradi drugačnega razmišljanja!

  • hardandhidden 10:38 27.december 2012.

    zaradi takih kot ste tu dali komentarje graff,črna vest in alpin..so pravi lopovi in zločinci doma tisti ki pa se borijo za dobrobit malega človeka pa ždi v zaporu..ps nisem za nasilne vstaje zgoraj je naveden komentar glede vzgoje otrok ...prikaži več kako naj bo vzgoja otrok v slo primerna če pa vidijo vsi da po tv kako na visokih položajih kradejo ne zgodi se pa jim ničesar..in zakaj je toliko mladih na demonstracijah ..ker nimajo služb tu je treba spremeniti pa hvala za minuse ..dajejo jih tako samo privrženci lopovskih ministrov in skorumpiranih sodnikov..lp

  • KLOBO 16:45 27.december 2012.

    Popolnoma lepo, te panže pokvarjene, ki uničujejo naše skupno premoženje je potrebno zapret in vsak dan garbat, ker jih niste naučili reda in vzgoje doma, jih bo potrebno kje drugje!! V delovna taborišča jih poslat za 10 let, Hildo pa ...prikaži več za delovodjo dat!! he, he. Ta jih bo znala naučit kozjih molitvic, saj zna biti zelo trdosrčna, kar je že pokazala, zato vse naterat v delovna taborišča, v kamnolom in vsakemu v roke kramp, pa si naj izdelujejo granitne kocke, pa da potem vidijmo, če bodo še takšne barabe.

  • graff 08:46 27.december 2012.

    PEPE, si lahko samo eden izmed barab, ki so zlorabile demonstracije za sprostitev svojih frustracij. Demnstracije, ki jih podpirajo tudi policisti, so bile iz strani huliganov de facto zlorabljene. Mene predvsem zanima:1. kaj ima moj mulc, obvezno s kapuco ...prikaži večo na glavi, iskati med ,,miroljubnimi demonstranti,,???2. zakaj za ddemonstiranje rabi granitne kocke, topovske udare, steklenice-molotovke, železne predmete ipd.????3. Dokler bodo pred zaporom v Mariboru demonstrirale tudi matere, kot ena izmed njih, ki je v krznenem plašču v kamero izjavila:,,Sramota, moj otrok je priprt samo zato, ker je policaja, ki je bil kot ,,nindža,, udarjal po šlemu. Mimogerede mu je mahala v pripor, kjer je stal ob oknu, s kapuco na glavi.Streznite se buteljni in najprej poskrbite za pravilno vzgojo svojih mamičinih nedotakljivih nedonošenčkev s kapuco na glavi.

  • Gigii 10:17 27.december 2012.

    defektni defektni in še enkrat defektni. prav sram me je da si s takimi kot si ti delim državo.1. ne moreš verjet no. ali imaš ti res takšen iq da misliš da so vsi z kapucami nasilni?2. o ...prikaži večo ja rabimo. ker samo tako se bodo tisti kradljivci ustrašili za svojo zdravje in mogoče začeli malo razmišljat in manj krast. Ali boš ti policistom dajal rožice da se ti bodo smejali oni ''zgoraj''.. tako neboš spremenil nič. misliš da je to onim kaj da ti in podobni prižigate sveče? jebe se jim za to 3. če neveš cele zgodbe je ne komentiraj. in ne manipuliraj z folkom ko napišeš zgodbo samo na pol.bilo je pa tako da je policist v civilu se vrgel na tega otroka. in normalno da bom jas tudi začel mahat okoli sebe če bom vido da je to kr en kreten ki se je vrgo na mene. Ko so pa prišli policisti in je to opazil pa je miroval. takda ne ti tukaj pribijat z neresničnimi in čudnimi izrazi.kot da živimo v srednjem veku. človek s kapuco je nasilnež, sodišča delujejo brez dokazov

  • planb1234 10:35 27.december 2012.

    Bravo! Vsaka čast!!!Policisti delujejo brez dokazov!?? Tako kot so delovali takrat ko jso spisali kazenske ovadbe zoper Kanglerja??? In takrat ko so spisali kazensko ovadbo zoper Zidarja....vse to je zrežirano!??? Takrat si bentil tako! Našega župa spet neki maltretirajo!!!! ...prikaži več In potem je postavil radarje in vsi ste spregledali! In sedaj trdiš, da policija deluje brez dokazov? In spet se boš napihoval, ko bo nek nedonošenček, pa naj bo s kapuco ali brez) zalučal kocko v tvojega kolega, bog ne daj otroka....To je pravna država kot si jo želimo? Da bomo z nasiljem reševali težave in kdo bo bolj predrzen bo zmagal?? To si želimo??

  • planb1234 10:53 27.december 2012.

    Pa ravno obratno je hadandhidden! Zaradi takih, ki opravičujete kriminal je tako!Kriminal je kriminal in ni važno če je "veliki" ali pa "mali" in tudi ni važno kakšen je namen kriminalnega dejanja!Tisti ki delite kriminalna dejanja na ...prikaži več to kdo ga je storil in zakaj ga je storil tisti podpirate, med drugim tudi tistega "pravega". Kaj pravijo kriminalci belih ovratnikov...To sem storil v dobro podjetja!!!" In? Je to opravičilo? Pravosodni sistem je potrebno očistiti, se strinjam, vendar pa ne tako, da zahtevaš da spustijo na svobodo nekoga, ki je obsojen! SAMO EN PROBLEM JE: Zapreti je potrebno tiste "taprave barade", ostali so pa že zaprti! In basta!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.