Svet
57464 ogledov

Ko boste videli, kako so ti bomboni narejeni, jih ne boste nikoli več jedli

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 11:56 03.september 2016.

    V videu pa res ni bilo nič pretresljivega, sploh pa ne nagnusnega in nič novega. Pravzaprav se žolca dela na isti način.

  • Nesrečni 09:34 03.september 2016.

    Nič, kar človeštvo ne je že tisočletja ni prikazano, če pa neka veganka ugotovi, ko je pojedla pol kile teh bombonov, ki vsebujejo živalske dele je pa revolucija, jih bom z veseljem še kar naprej jedel in jih dajal otrokom ...prikaži več tudi. Boljše to kot pa neke otrobe.

  • Silvester Štok 17:08 07.januar 2017.

    Na milijone ljudi kuha in je žolco,ki je narejena iz kuhanih svinjskih parkljev in kož in nič drugače ne bo letos za veliko noč.

  • AnzeSmolej 07:08 04.september 2016.

    Naslednjič ko bodo zbirali za "boge" muslimanske "begunce" že vem kaj bom daroval ... wahahaha

  • AlcatraZ 12:42 03.september 2016.

    Kaj se zavedate koliko muslimanov, ki ne jejo svinje, je pojedlo teh bombonov? Tudi veganov...

  • rogixl 08:34 03.september 2016.

    Kaj pa je narobe s kožami? Saj jih tudi sicer s slastjo pojemo, če so lepo zapečene.

  • tomaz 13:36 03.september 2016.

    Ha ha..ja nekaj pa morjo napisat, drgač plače ni...

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 20:15 03.september 2016.

    bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon bonbon

  • Yoda007 08:06 04.september 2016.

    To ni nic presenetljivega za vegetarijance, ker vemo kaj je zelatina in ne jemo izdelkov, ki jo vsebujejo.

  • Janez_53 09:13 04.september 2016.

    bumbar bumbar bumbar bumbar

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:23 04.september 2016.

    In zato ti dajejo minus ker ne marajo vegeterijancev ki vedo. Hočejo turbo vegeterijance; tisti tapravi vegeterijanci ; ki vedo vse kar morejo vedt so pač za njih pretežka stvar za sprejet.

  • Marjan Doberšek 20:41 18.februar 2017.

    jbg.nekateri pa kupujemo dragi kolagen za kosti..bom presaltal na gumi bombone .je ceneje

  • kapibara 15:13 03.september 2016.

    Bivša tašča ni nikoli jedla gogove juhe iz vrečke.. napolitank se je tudi izogibala.. delavno dobo je pa dodelalala, KOlinski- juhe... in v Šumiju- napolitanke.. Jes t se pa ne šeniram, prav luštno je , ko se ti žele malo "paca" po zobeh..

  • semseprijavilsamozato 12:07 03.september 2016.

    Evo zdej sem si jih pa zaželel. Jih že dolgo nisem jedel. Pa bo še kakšen kilogram več na tehtnici. :)

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:49 03.september 2016.

    ničesar ni prikazano kako poteka postopek

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:07 03.september 2016.

    Jih že prej nisem jedel.

  • KOJAK 10:07 03.september 2016.

    To vem že več kot 20 let pa jih še vedno jem. Škoda ker novinarček oz. novinarka ne ve iz česa so kreme za obraz, mogoče bi potem pisal/a manj neumne naslove.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 10:56 03.september 2016.

    bolje kot dodajati E-je

  • Janez_53 10:36 03.september 2016.

    Pisec tega članka si zasluži, da ga brcnejo iz službe!!! POPOLNOMA NESTROKOVEN, SENZACIONALISTIČNI PRISTOP, česar si zaresni novinar, ki kaj da nase, ne bi nikoli privoščil! Zakaj hudiča je izpostavil ravno te bonbone? Kaj vse pa požremo v hrenovkah in ...prikaži več "posebnih klobasah"? In zakaj so sedaj koža, kosti in hrustanec naenkrat tako "nagnusni", vse ostalo od prašiča (ali krave) - razen dreka - pa požremo brez problema??? Zakaj je problem želatina, ki je v izdelkih prisotna v majhnih količinah, medtem ko meso in drobovina teh istih živali, ki običajno predstavlja glavnino obroka, ni problematizirana??? BEDA OD ČLANKA!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.