Slovenija /slovenija/crna-kronika
36 ogledov

Kopilota sploh ni bilo

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 08:36 25.avgust 2012.

    mah nehite zdaj, tipično slovensko, pribijanje nekoga na križ.......PROTI NARAVI NE MOREMO NIČ...ALI MOGOČE LAHKO OBTOŽITE VETER, KIJE BIL TISTO SEKUNDO TAM????????

  • dd 10:10 25.avgust 2012.

    Ne razumem, zakaj v komentarjih zagovarjate pilota.? Zaradi njegove lakomnosti po denarju so sedaj 4 mrtvi. Kot so povedali udeleženci, se je tudi z balona jasno videlo, da se od daleč, približuje nevihta. Oziroma na radarju pa še prej. Balonar ...prikaži več pa je le vztrajal, dokler ni bilo prepozno. Če bi polet prekinil, bi moral vračati potnikom denar, zaradi nepopolne storitve. Tukaj je poanta vsega.

  • krtmen1 10:55 25.avgust 2012.

    Ja, res je - v danem trenutku ne bi pomagalo nič-bila je nesreča. Problem je v tem, da je prišlo do tega trenutka, torej, da so kljub bližajoči nevihti poleteli! Tu ti pa ne pomaga nobena licenca ampak ZDRAVA PAMET !

  • vrtnica 11:11 25.avgust 2012.

    Kar se je zgodilo je grozno,novica,da je umrla družina pa je nepopisno boleča.Iskreno sožalje,poškodovani pa naj kar nabolje okrevajo,fizično in psihično

  • twt 12:40 25.avgust 2012.

    Lepo, vsaj eden,ki gleda z drugačnimi očmi in ne stersa gnev vsevprek,tudi jaz se strinjam s tabo.Ljudje bodimo malo človeški in ne kot hijene.

  • twt 12:40 25.avgust 2012.

    Pa si prepričan,da je bilo tako?

  • twt 12:42 25.avgust 2012.

    Darko res je kar si napisal.

  • zic 13:21 25.avgust 2012.

    najlepši vpis zadnjih dni.....ne poznam tega fanta, tega ni napravil za nalašč, ker narava je nepredvidljiva in tudi kakšna bi bila razlika, če bi imel zdravniški pregled ali pa če ga ni imel....veter je bil največji krivec ampak njega ne ...prikaži veče moremo kaznovati, bomo raje nekoga na zid prbili.

  • zic 13:23 25.avgust 2012.

    zagovarjam ga zato, ker to ni naredil zanalš....kriva je narava, pa tisti proklet vrtinčast veter, ampak vetra ne moremo kaznovati bomo raje nekoga na zid pribili...takole po slovensko!!!

  • percolino 13:32 25.avgust 2012.

    svaka čast za komentar.strinjam se steboj.zato pa je tako

  • cevor 14:10 25.avgust 2012.

    Odličen komentar in še en dokaz da smo banana na kvadrat!

  • linka 21:47 25.avgust 2012.

    zanima me koliko tehta takšen balon? ..ali kdo ve ?

  • privat 19:43 01.september 2012.

    do 33 mrtvih...toliko tehta!

  • Darko 09:53 25.avgust 2012.

    Res je, potrebno je imeti urejene papirje, samo v danem trenutku mu ne bi pomagalo petnajst licenc.Tragično je, da mediji, ki ste žejni krvi tako bolano nažigate zdaj po pilotu. On je že kaznovan s tem ko so ...prikaži več štirje ljudje umrli in ne potrebuje vašega nabijanja.Sodišče bo pa tako verjetno dalo še kazen, ki mu sledi.

  • Limona 09:32 25.avgust 2012.

    se strinjam, človeška ali pa kar slovenska neumnost ne pozna meja! pilot verjetno ni bil nek nevednež na tem področju in po vsej verjetnosti, če ne bi bilo takega vremena bi vsi srečno pristali na tleh. Ker pa žal ni ...prikaži več bilo tako pa nehajte s temi obtožbami in iskanjem igle v senu - kako se mora počutiti on, ker so 4-je ljudje pod njegovim "okriljem" umrli!?!?

  • Method 10:08 25.avgust 2012.

    To so novinarski mrhovinarji se preden gdo ve kaj se je dejansko zgodilo ze natolcujejo da je bil slep kaksno kazen mu je treba dati ,sramotno pa je kaksne pisejo na 24ur.Kaj naj za konec recem novinarski mrhovinarji samo da ...prikaži več imajo zgodbo so sposobni uniciti vsakogar.....

  • sprehajalec 11:04 25.avgust 2012.

    Jasno povedano in kot bi dejal zadel žebelj na glavico. Gemblalo se je do zadnjega trenutka, pa se ni izšlo. Kdaj prej se je. Pravi džek v takem trenutku reče ne grem se več, četudi potem planejo nanj zaradi manjšega ...prikaži več zaslužka, pa verjamem, da zaradi pol ure nihče ne bi zahteval denarja nazaj. Kakšen stari sitnež morda. To je težava komercialnih dejavnosti v zraku. Danes imaš potnika, jutri morda ne več, denar pa je že porabljen naprej.

  • hans 12:13 26.avgust 2012.

    Nadaljevanje:Takrat pa je treba uporabiti oči in pamet. Kdor gre na ziher bo prejšnji dan odpovedal polet zaradi tako spremenljive napovedi. Kdor rad riskira, da bi profitiral, bo moral znati v zadnjem hipu reči NE a za to je ...prikaži več treba biti karakter, kajti ko se ti obeta, da boš ob dobiček in za povrh že imel izgubo, ker si kar nekaj že vložil v priprave, to nikakor ni lahko. Tako gre to pri letalcih. Da se razumemo: ne krivim pilota ampak kapitalistično požrešnost, ki tako riskiranje imenuje podjetnost, posledice pa tako nosijo drugi. Če bi bili zadovoljni z manjšim zaslužkom, bi bile posledice manjše ali jih najverjetneje ne bi bilo. Tako pa gremo v ekstreme. Papir prenese vse in tako verjamemo testom in certifikatom, katere lahko kakor koli spravijo skozi močni in vplivni. Četudi z lažjo in prikrivanjem. VARNA ALI NEVARNA NI NEKA DEJAVNOST ALI NAPRAVA! VAREN ALI NEVAREN JE človek, KI JO UPORABLJA! Se bomo iz tega kaj naučili?

  • yesss 10:41 25.avgust 2012.

    težko je za svojce..težko je za pilota, ki verjetno, če se zaveda poleg svojih bolečin fajn trpi..to ni bilo namerno, verjetno se je boril za svoje potnike do konca..ne poznam ga..usoda je kruta...ljudje smo živa bitja in delamo napake...meje so ...prikaži večo res postavljene...ne obsojat vse okoli sebe..mislim, da je njemu obsodba že napisana...pač tako je naše življenje..nikoli ne veš, kje te čaka neka nepredvidljiva situacija..bodimo strpni in po možnosti složni...

  • boskre 10:57 25.avgust 2012.

    Strašno, tole kar se je zgodilo. Ne morem pa mimo nekaj stvari: Za letenje z balonom brez licence je sicer za pilota zagrožena kazen od 330 do 550 evrov - sedaj pa pozor: za vožnjo 41 km/h v območju 30 ...prikaži več km/h pa 500 EUR + 5 točk, za neporočanje glede REK obrazca davčni pa od 400 - 20.000 EUR. Kdo se zdej norca dela? Kot kaže je v Sloveniji pomemben le denar, človeško življenje pa je pri nas vredno nekje med 300 in 500 EUR. Žalost. Zdej bodo pa spet vsi pametni, kdo je kriv pa kdo ni ... Kje so bili pa sedaj inšpektorji? Najbrž so maltretirali kakega trgovca ali gostinca, ki je izdal račun 5 minut po preteku obratovalnega časa ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.