Šport
175 ogledov

Kopitar izsilil podaljšek, debi Kastelica

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 11:09 30.januar 2022.

    Philadelphia je nazadnje zmagala 29. decembra, niz brez zmage je trajal natančno 1 mesec. Mogoče ste se malo "zaplezali" s časovno razliko in pasovi, veljajo njihovi časovni pasovi. Tekmo sem gledal in komentarje spisal pod drugim člankom. Prilepim jih še ...prikaži več tu, mogoče bo koga zanimalo naknadno (v primeru ugodnih rezultatov?). Vesel sem tudi za Kastelica ml. Njegov domet ni visok, a je dovolj deloven, da se bo lahko preživljal s hokejem. Vprašanje, če bo to v NHL, pa vendar.

    • PasjaProcesija 11:09 30.januar 2022.

      Gledal sem hokej PHI (Philadelphia):LA (4:3 po podaljšku). Podam poročilo, zakaj pa ne. Hokejski članek pride šele zjutraj. Tekma se je pričela že ob 13:00 po lokalnem času, vzdušje pa presenetljivo zimsko za ta predel. Zanimiv tandem, saj Philadelphia igra ...prikaži več a proti dvojnim Kingsom v istem dnevu. Zvečer namreč poteka tekma med 76-ers in Sacramento Kings. PHI je pričakala LA spočita po 3-dnevnem premoru in nabrušena po 13 zaporednih porazih. Manjkalo jim je nekaj igralcev, a se niso ozirali na to.

    • PasjaProcesija 11:10 30.januar 2022.

      LA je tekmo dobro otvoril z vratnico, a brez gola. Imeli so terensko pobudo, vendar gol v sredini tretjine prejeli sami. Novinec Byfield je bil v obrambi prepočasen in neodločen, profesionalci pa tega ne odpuščajo. Po golu je Kopitar prefinjeno ...prikaži več pokazal individualno kvaliteto, ki je statistika ne meri. V napadu je izgubil pak, v obrambi sta z branilcem obranila protinapad 2-na-3, nato pa je v napadu ostal še skoraj 2 minuti in pri tem trikrat prestregel plošček nasprotnikov. Poezija za trenerje.

    • PasjaProcesija 11:10 30.januar 2022.

      La je imel jalovo prevlado z neizdelanimi streli, 4 sekunde pred koncem tretjine pa je njihov branilec v nenevarni situaciji storil prekršek. Omeniti velja še fizično igro PHI, LA-jevega branilca Andersona so dobro premetavali. LA je izključitev prestal brez večjih ...prikaži več pretresov. Ko so sami imeli igralca več na ledu so zadeli zunanji del prečke, a situacija ni bila pretirano nevarna. Prekršek je izsilil Kopitar, ki pa ni padel preveč težko. Sodnik bi lahko izključil oba z napadalcem ali samo Anžeta.

    • PasjaProcesija 11:10 30.januar 2022.

      Sredi 2. tretjine je bilo 2:0 za PHI po "težkem" golu. Iz sredine so poslali nenevaren visok pak v napad, ki pa se je pričel čudno odbijati. Quick ga je samo odbil, spreten napadalec pa ga je pospravil v gol. ...prikaži več 5 minut pozneje bi lahko bilo 3:0, a je Quick obranil situacijio 2-na-1. po TV-odmoru pa obratno, gol LA za 2:1. V obrambi so ukradli plošček in po levi strani je stekel protinapad 2-na-2. LA je oddal plošček na sredino, kjer sta se pridružila 2 soigralca in realizirala. Strelec Arvidsson.

    • PasjaProcesija 11:10 30.januar 2022.

      Pred koncem tretjine je Quick še enkrat obranil protinapad 2-na-1. 3. tretjino je PHI seveda začel obrambno. Poleg tega jim je sodnik dosodil še zelo sumljiv prekršek. Odgovor je bil za njih najboljši možen. kopitar je dobil sodniški met v ...prikaži več napadu, a branilec ni kontroliral paka. Nasprotnikov napadalec je oddrsal v protinapad in realiziral za 3:1. odgovor je sledil še v isti igri z igralcem več. Po neatraktivni akciji je Kaliyev ustrelil proti golu in zadel Arvidssona, ki je vratarju oviral ...

    • PasjaProcesija 11:11 30.januar 2022.

      ... pogled. Od Arvidsssona se je ploščica odbila v gol za 3:2. To je bil že 4. zadetek Šveda proti PHI na obeh tekmah, ki jih bo LA v sezoni igral proti PHI. Dobri dve minuti pred koncem je LA ...prikaži več pričel z igro brez vratarja. Spretnost Doughtyja in sreča sta botrovala, da gola v dveh akcijah niso prejeli. Kopitar pa se je zelo izkazal. Rešil je verjeten gol za 4:2 z metom naprej na led in z iztegnejno palico prusmeril pak v srednjo tretjino. Ostal je na ledu in z novo 2-minutno izmeno na ledu ...

    • PasjaProcesija 11:11 30.januar 2022.

      ... nadaljeval v napadu. Po pritisku na PHI je odbitek prišel na njegov "backhand", ki ga je pretvoril v 3:3. Ob koncu je Quick še enkrat dobro posredoval. V podaljšku LA nikoli ni imel prave pobude. PHI je zadel iz ...prikaži več odbitka, ki ga je bilo težko preprečiti. Zmaga za njih, 1. po natančno 1 mesecu. Nepričakovano, a ne nezasluženo. Glede na prikazano mora LA biti zadovoljen s točko, čeprav so računali na obe. Popravni izpit 24 ur po začetku te tekme, sledi drugo moštvo iz Pennsilvanie (Pittsburgh).

    • PasjaProcesija 11:11 30.januar 2022.

      PIT je odlično moštvo, ki pa je po vrhunskem nizu doživelo dva nepričakovana poraza po 60 minutah proti slabšima tekmecema. LA-ju je dosegljiva vsaj točka, tudi na prvi tekmi so doma zmagali 6:2. V prid jim gre padec forme nasprotnika, ...prikaži več kvaliteta pa bo še vedno na strani domačih. Osrednji igralci domačih (Crosby, Malkin, Letang) so stari in na trenutke ne morejo cel čas igrati v dolgem tempu. LA se bo moral hito regenerirati ter igrati z veliko energije in jih izčrpavati.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.