Slovenija
69 ogledov

Magistrska Bratuškove pretresena do obisti

Komentarjev 87
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mihatirs 14:33 12.marec 2013.

    Pust svoje kontatke lepo prosim, ker si res želim spoznat človeka, ki mu funkcije za dojemanje realnosti ne delujejo več!!! -->Drgač pa se je že tok dreka nabral glede SDS in vaših, da se človeku niti ne da več ...prikaži več ubadat s tem, ker vsi vejo da ste navadni gnoji, če se lepo izrazim!

  • Aspetiamo 15:28 12.marec 2013.

    Ne vem, kaj je treba opravičevati eno skropucalo z drugim. Obsoditi je treba desničarske izpitne mahinacije.Obsoditi je treba leve izpitne mahinacije. In ne vem zakaj v primeru mandatarke kazati na SDS. Seveda pa tudi v primeru ...prikaži več SDSovih plagiatov nima smisla se izgovarjati na leve prepisovalce.A kot se vse to precej nerazumno vleče na FDVju (bi ga malo pretirano lahko imenoval "leva Teološka fakulteta"), se mi zdi, da bo ta magisterij nazadnje označen, da ima nekaj pomanjkljivosti, načeloma pa je OK. V vsem tem času bi odgovorni glede na aktualnost zadeve res lahko malo manj zavlačevali.

  • siesta 15:41 12.marec 2013.

    vtipkaj si v google...." Zbrane misli velikega vodje " objavleno 6. 4. 2012....Toliko o zaslepljenosti. Raje si razčisti, kdo s teboj manipulira.

  • ljimonad 17:24 12.marec 2013.

    Dajte nehajte no objavljat to propagando sds-a. Kakšen podmladek neki, napisal je tole natankani po naročilu ablastnika. Pustite fakulteto da naredi svoje, ali so mogoče ti vsemogočnio sds-ovci pametnejši in sposobnejši od profesorjev na fakulteti. Če bi vi nehali objavljati ...prikaži več te neumnosti sds-a bi bilo dost bolje za vse nas, saj je več kot očitno da ne znajo enostavno prenesti poraza. In če se izkaže novo podptikanje kot pri bivšem predsedniku, potem se bodo lepo skrili v mišjo luknjico, kamor tudi sodijo ti zafrustrirani sds-ovci.

  • Kranjica 17:50 12.marec 2013.

    Ja, enim so delali izpite prijatelji, drugim pa diplome, morda tudi izpite, pa znanci in to ne glede na strankarsko pripadnost.Če vam (nam) je všeč ali ne, dejstvo je, da je prepisanega več kot 3, 4 vrstice, kot pravi g.Pejovnik. ...prikaži večk. Upam, da bodo ne glede na rezultate tega preverjanja, preverili vse diplome in magisterije poslancev in ostalih visokih funkcionarjev.

  • t16 20:49 12.marec 2013.

    jao koliko slovničnih napak pri ugotovitvah SDM.....kako so sploh lahko pregledali celotno magistrsko delo, če še pisat ne znajo

  • ennanova 21:03 12.marec 2013.

    To je Slovenija: korupcija in plagiatorji na oblastiNa kratko: trenutno je videti, da je v Slovenji možno vse slabo, včasih pa se zdi, da je to celo edino, kar jehttp://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/852-to-je-slovenija-korupcija-in-plagiatorji-na-oblasti

  • mph 18:13 13.marec 2013.

    Khm... tam je bilo vse PRAVNOMOČNO potrjeno, tukaj pa je samo (zaenkrat vsaj) bluzenje SDS Urada za ustvarjanje sovraštva in manipuplacije.

  • KLOBO 12:13 12.marec 2013.

    Bolj izkušeni vedo povedati, da je za uspešno klicanje trojke treba uporabiti tudi materialna sredstva, in ne le besed. Najbolj zanesljiva metoda je, da razbiješ prašička in vsem pokažeš, da si ostal brez denarja. Nato nekaj mesecev klošariš po svetu ...prikaži več in razlagaš, kako si po neumnosti in zaradi krize zabredel v dolgove ter da nujno potrebuješ denar za pijačo in avtobus do doma. Ko se razve, da nisi nabral dovolj, začnejo tisti, ki si jim kaj dolžan, zažigati tvojo sliko na grmadah in ta dim naj bi, tako pravijo, zanesljivo

  • mrki 13:28 12.marec 2013.

    V SDM sicer niso želeli odgovarjati na vprašanja novinarjev, kako se opredeljujejo do svojih nekdanjih poslancev Branka Mariniča, ki je bil zaradi ponarejanja izobrazbe obsojen, in Alenke Koren Gomboc, ki je v življenjepisu navajala neresnične podatke ter se otepala očitkov, ...prikaži več da je ponaredila srednješolsko spričevalo.-------------------Drago pisunčki iz F571 - zgoraj omenjeni so imeli 24urno spremstvo s strani A Kanalizacije , POP TV limonade in RTVSLO - Paškove VSAKODNEVNO poročanje in moljenje mikrofona !! toliko o opredeljevanju o le teh - ali je imela dotična isti tretma ? - 24 urno SPREMSTVO ?? NE !?

  • mihatirs 13:58 12.marec 2013.

    SDS lahko podpirajo samo še...1.)Zaostali ljudje2.)Ljudje s spranimi možgani3.)ljudje z izredno nizkim IQ-jemČe pa se najde kakšen pogumnež iz teh vrst, ki mi želi dokazat nasprotno, ga pa vljudno vabim da se javi, da ga ob ...prikaži več prvem snidenju zbistrim do te stopnje, da pride nazaj v realnost, ker to kar počne SDS je sramotno za cel svet!

  • sweetdogs 14:38 12.marec 2013.

    Tudi tukaj bi bil bolj primeren naslov "Magistrska Bratuškove plagiat", ne pa da je bila njena magistrska 'pretresena'... boga, boga Alenkica, da so ji temeljito pregledali magistrsko... hahaha levaki pa u jok in plagiatorki v bran.

  • dragec 15:44 12.marec 2013.

    Devedesetih sem navijal za Janšo in desnico. Mogoče bi tudi danes. Ko pa vidim to umazano bagro, te zahrbtne Janševe vojake, si želim, da pride do volitev in da ta SdS ne prestopi volilni prag za vstop v parlament. Ko ...prikaži več gledaš tega Tankota, gebelsa Grimsa, to večito teologinjo čarovnico Irglovo, ideologinjo Alenko, neumneže iz maribora.... moreš imeti dober želodec.

  • mph 16:22 12.marec 2013.

    Ne, ne, ... motiš se, sploh ni problem ona, morebitno ponarejanje ali ne ... tukaj se cel čas govori o Janezku, ki bi rad bil vladar, pa je njegov prestol iz črvivega in trhlega lesa, kakršnega si je sam zgradilo. Ok?

  • Aspetiamo 16:26 12.marec 2013.

    Ma podmladki lahko počnejo kar hočejo. Tudi ti lahko narediš analize. Imamo svobodo govora. Sicer pa kakšne kozle streljajo s svojimi izjavami (ne mislim tokrat, ker njihovih pripomb ne poznam), marsikdaj delajo škodo sami sebi.Mene pa bolj moti ...prikaži več to, da tisti, ki bi morali kaj reči (fakulteta), politično zavlačujejo!

  • gec 17:34 12.marec 2013.

    sem mislil ,da ste križali pasji drek in gnilo jajce..se opravičujem,seveda je vse res..

  • Fertel 17:50 12.marec 2013.

    Spoštovani - sem kar na nekaj naslovih prebral diplomsko delo ga Bratuškove. Zato smatram, da bi to naj bilo pristno. In torej če je pristno - popolnoma odkrito povem, da če bi mi kateri od mojih študentov prinesel takšno diplomsko ...prikaži več delo, mu ga vržem v glavo, čeprav bi se tem prekršil vse norme dostojnosti. In s tem seveda povem vse o bodoči premierki, žal pa slovenski volivci ne dopustijo (vsaj do zdaj) ničesar boljšega. Janša, Pahor ipd - če je to ves slovenski izbor - potem se zavedajmo, da Sloveniji ni rešitve.

  • Scott 20:22 12.marec 2013.

    Največja sramota za Slovenijo je bonsaizem, ata-pampersizem, bulmastifizem, komunizem...in ostali umoboli, zato pa nas/vas Evropa ne mara preveč!Ko bi vedeli kaj vse pišejo tuji mediji o Sloveniji, ne bi nikdar več prestopili meje.?A mediji pri nas/vas vse to spretno skrivajo ...prikaži več oz.o vsem tem ne poročajo.Vemo zakaj in po čigavi direktivi.

  • Scott 20:59 12.marec 2013.

    Za pokidati bi bilo po garaži v kateri so rdeči-levi spolno občevali z živalmi, naj se najprej pokida tam.

  • Mirna Peč 13:22 12.marec 2013.

    žalostno ampak resnično...žal se spet naši politiki ukvarjajo sami s seboj... boj med strankami in razdelitev dobro plačanih stolčkov...ukiniti vse stranke, stranka ne bi smela voditi države, ampak ljudje z moralo!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.