Slovenija
11 ogledov

"Minister preusmerja pozornost"

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Trsten 11:07 23.april 2012.

    KK je med policisti naredila totalno štalo. Nas državljane je s pmočjo represije pričela preganjati po cestah in nas ustrahovati. Če bi ta psihopatka bila še na oblasti bi tudi pri nas pričeli z aretacijami 6 letnih otrok tako kot ...prikaži več v ZDA. Referendum, ki ga policijski sindikat pripravlja bo propadel. Vsi že to vemo. Stal bo pet miljonov EUR. Država jim naj na ta račun ne izplača enomesečne plače. Saj tudi v gospodarstvu nekateri ne dobijo plače. Te pezdetki se pa grejo preseravat na nač račun.

  • mirko 11:52 23.april 2012.

    Vsi sindikalisti so iz vrst bivše komunistične mafije. Večina vodstev sindikatov so politično motivirani. Na vsak način hočejo obdržat privilegije v tej družbi, (sa milom ili silom).

  • zoro 12:39 23.april 2012.

    A ste že kdaj slišali za obdobje, ko je oblast manipulirala z ljudstvom in je oblast prirejala pravila "igre" v svojo korist? A ste že kdaj slišali za obdobje, ko je oblast z ustrahovanjem "raje" in ljudskih množic ...prikaži več nasploh, z diktatorskim načinom vladanja, ohranjala mir in prikazovala srečo v državi, čeprav so bili daleč od blaginje? Poglejte Rusijo, kjer se cedita med in mleko za 1% izbrancev, drugi pa nimajo za hrano... Naši politiki, ki so odgovorni za tako slabo stanje Slovenije tako v ekonomskem kot gospodarskem smislu, svoje nesposobnosti ne priznavajo. Raje kot z resnim reševanjem države in ljudi v njej, se Vizjak, Turk, Gorenak in seveda Janša, ukvarjajo s prikazovanjem sindikatov za krivce za propad države, s prikazovanjem "prirejenih" podatkov o škodi, ki bo nastala zaradi aktivnosti sindikatov... Gre za čisto zavajanje in strahovladje. V času protesta so po javnih službah marsikje izdelovali sezname, kdo bo protestiral in kdo n

  • mrki 17:08 23.april 2012.

    BRAVO - le zakaj rabjo modeli 180.000 ur za delo sindikata letno ! To pomeni da 81 policajčkov CELO LETO dela samo za sindikat !? - Le kje še to obstaja ! KATASTROFA in oni se JAJCAJO za plače ! ...prikaži veče ! vsaj 3000 nagnat na cesto pa bo pravo razmerje med 2 miljona SLO in 6000 polcajev . V avstriji jih je 21000 a imajo 8 mil prebivalcev.

  • allstarr111 14:18 24.april 2012.

    Prvo se vsak klic policije plača, ko ti nekdo opraska avto boš pač poklical policijo ki je ne bo precej časa, oni pa od zavarovalnice dobijo plačilo za vsak zapisnik.Ko te ugrizne pes ti ne bo pomagal noben ...prikaži več policaj, pa tudi po ugrizu ti ne more, ker gre vse preko zdravnika pri kateremu si poiskal pomoč.ko se ti obesi nekdo v garaži ga ne bodo sneli policisti ampak ŽALE d.o.o.Ko ti brazilci ukradejo žleb, ti ga niti bog ne more povrnit, kaj šele policija.

  • graff 11:43 23.april 2012.

    Pojdi v policijo, če si tako sposoben, pezdetek, kaj čivkaš v podporo fuhrerja.

  • Veteran 22:18 23.april 2012.

    Temu se lahko reče enostavno in pošteno razmišljanje, čestitam.

  • mrki 17:09 23.april 2012.

    definitivno je , pojdi na Parmovo 33 pa vprašaj une ki vsak dan tam zastonj iščejo svojo službo.

  • mrki 17:11 23.april 2012.

    ti kar upaj , pol bomo pa vsi sledili do Grčije ! in bomo srečni!

  • graff 11:42 23.april 2012.

    Tokrat čestitam obema sindikatoma, da sta se v boju zoper korumpirano politiko in oblast združila. Menda je Slovenija edina država v EU, kjer si na nasprotnih bregovih stojita državna oblast in policija. Prva je korumpirana do fondamenta druga pa se ...prikaži več temu upira, pravilno. Po primerjavah je v Sloveniji znotraj EU, glede na povprečje policist daleč najslabše plačan državni uslužbenec, pa ne zaradi lepega, samo zato, da bi ga politika demotivirala in v ozadju nadaljevala s krajo srebrnine, ki je še ostala.

  • graff 11:53 23.april 2012.

    Nastopa prelomni čas, oblast JJ se igra z ognjem, tokrat so se policisti že odločili, gredo do konca, saj je delo v takih pogojih nemogoče. Ali bo Slovenija skladno z ustavo RS ostala socialna, varna in demokratična država, ali pa ...prikaži več jo bodo obvladali tajkuni, kriminalno podzemlje in skorumpirana politika.

  • zoro 12:45 23.april 2012.

    EVO REŠITEV KRIZE MED VLADO IN SINDIKATI- legalizirajmo prostitucijo, da boste tudi politiki - če boste plačali z gotovino seveda,ssbolj trezno gledali na stvari in- od rimskokatoliške cerkve začnimo pobirati davke, enako kot od drugih podjetij ...prikaži večij vssSloveniji. Cerkev lahko živi od svojih vernikov, v kolikor je pri dokazovanju vseh resnicssdovolj prepričljiva... in lahko imajo svoje privatne šole. In svoj radio... Zaradi mene lahkosstudi svojo tv (ali jo že imajo - ne vem...) Če bo v cerkvi kriza, pa se bo potrebno obrnite nassbanko v Vatikanu, kjer bodo rade volje prispevali za potrebe slovenskih cerkva inssvernikov...

  • Trsten 14:05 23.april 2012.

    Čudno, nisi zapisal, da je za vse kriv JJ, najbolj osovražen vodja. Že dvajset let dela kažin v Sloveniji, kajne. Zoro ti imaš oprane možgane in nafilane s sovraštvom.

  • Klemen Zec 16:05 23.april 2012.

    zdaj, ko je "neligitimni" minister, bi rad policaje pokoril v svojo policijo, za Ivana seveda, pozabil pa je kako so mu prav prišli, takrat še miličniki, ko so ga reševali iz Fička, na parkirišču pred Halo Tivoli, ko se je ...prikaži več "ungavil" z nekim moškim ?

  • tomi 16:52 23.april 2012.

    Eni (kot je pri Slovencih zelo vsakdanje) razmišljajo takole: če je men krava crknla, pa naj še teb.Kar naprej, že leta poslušam floskule " bodte srečni, ker sploh mate službe".... Ja to pa je res krasna motivacija za delo.

  • graff 17:22 23.april 2012.

    Če se bodo policisti ravnali po sovražnih komentarjih raznih kriminalnih zdužb tu spodaj ( mrkić-&) me postane strah za varnost moje družine in vseh poštenih ljudi. Tako kot policisti niso ,,navadni,, delavci, tako to niso ,,učitelji, zdravniki ali med.sestre,,.Mešati hruške ...prikaži večke in jabolka je nesprejemljivo, vsako delo je častno in vsako delo mora biti pošteno plačano.MRKIĆ-u govedo, pejt do Tovšakove in Zidarja, pa jih vpraši če hodjo kej na Parmovo, butel.

  • molj 18:03 23.april 2012.

    Daj tole od parkirišča mal bolj podrobno prosim! HVALA vnaprej

  • Fertel 21:31 23.april 2012.

    Mislim, da se ta minister obnaša glih tako kot včasih kakšen partijski sekretar. So imeli neke tajne zakone za katere človek še vedel ni in potem so mu očitali. Zdaj so ja zakoni in pravila v Sloveniji in to bi ...prikaži več moralo veljati za vse. Policaji so zgleda eni redkih, ki jim je prišlo vrh glave in nočejo biti več ovce in prav je tako. Med štrajkom spreminjati pravila - to je milo rečeno zelo, zelo narobe. Adijo Slovenija, takšne te nisem želel, še manj hotel. Zamisel je sicer dobra - tako politiki spreminjajo zakonodajo v korist tajkunom, da se jih kasneje ne bi moglo obsoditi. Verjetno padajo mastne drobtine.Mislim, da bi bilo pošteno, da bi tudi roparji po ropu zahtevali spremembo zakonodaje, da se jih ne bi kaznovalo.

  • mumbly 21:51 23.april 2012.

    Iz gospodarstva so prišli, butec nemarni.

  • Veteran 22:16 23.april 2012.

    Klatiš neumnosti ali misliš, da samo policija nekaj dela; kdo pa policijo hrani?!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.