Slovenija
19 ogledov

Mišič ponudil odstop z mesta državnega sekretarja

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 07:49 21.avgust 2013.

    no zdej bodo lahko odpustili remarkeje v luki Koper , ker prihaja VLEČNI KONJ !!

  • Ronald Reagan 08:00 21.avgust 2013.

    Intereuropo uničil pleško.???HAHAHAHAHAHAH.....HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH....HIHIHIHIH...DA NE CRKNEM OD SMEHA...mph, ti si komediant 1. klase, heheheheh...

  • privat 22:15 20.avgust 2013.

    zadeva je jesna...samo da se nekaj "privatizira"

  • stela 20:29 20.avgust 2013.

    Tkole ko je enmu čist vseen kje je kao v službi....že ni vse skup nč vredn, oz gre samo za mahiniranje.....bruh, kdaj bo zmankal takih "strokovnjakov"

  • Ronald Reagan 21:15 20.avgust 2013.

    jožek D.ne odkrivaš neke tople vode. Slovensko volilno telo je bebavo. Osnovna napaka je, da ljudje ne hodijo volit. Da ne govorimo, da na vsakih volitvah preseneti nekdo nov, ki ga murgle lansirajo dva meseca pred volitvami.Bebci slovenski pa ...prikaži več tega ne sprevidijo.

  • Ronald Reagan 21:17 20.avgust 2013.

    ti si pa tak fukjen da kar smrdi za tabo...TRS...heheheheheheheheh....HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA...HIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHI.....

  • zztop 22:22 20.avgust 2013.

    To gre Mph-ju

  • Žvižgač 23:33 20.avgust 2013.

    Dej kozjebradec vrži si ga mal na roko ne nas drkat v glavo.

  • allstarr111 23:40 20.avgust 2013.

    Ja to ti dam prav, itak pa ideja ni nova, ampak še vedno ideja je :)

  • mph 01:02 21.avgust 2013.

    In koga bi ti imel tam? Še kakšnega člana od pleškota? Kaj ni dovolj naredil že dovolj škode s svojimi oprodami Luki, skoraj uničil Interevropo .... Zadnji, ki se imate kaj oglašat ste SDSovci.

  • Lavdan 07:17 21.avgust 2013.

    Najprej odplačaj kredite, pa davke, plačaj upnikom, pa saniraj svoje firme, potem se pa prijavi, če boš še v stanju.

  • Veteran 20:22 20.avgust 2013.

    Mišič a mislis, da smo vsi neumni razen tebe, saj tvoja poteza jasno naznanuje naskok na Luko Koper. Da nisi politik bo držalo, vendar tudi podjetnik nisi, saj si stalno v rdečih številkah in ravno zaradi tega hočeš s tvojimi ...prikaži več pajdaši (Popović, Janković) ponovno opustošiti Luko Koper. Žal mi je, da sindikati zavestno oz. preračunljivo soglašajo s tem, vendar Mišič jih bo nasankal.

  • Šemefuky 20:25 20.avgust 2013.

    Kdo pa naj bi se bal tega gobezdavega revšeta? Toliko samokritike ne premore, da ne zna odnehati s pritiskom, ki ga sam izvaja za zasedbo položaja. Ta gobezdač ima podporo Jankovića in Popovića kar je preko njihovega pimpeka Dinota kot ...prikaži več predsednikom nadzornega sveta dovolj za ustoličenje tega ničeta. Če ni političen kader naj nadaljuje svojo gospodarsko dejavnost, zaposluje ljudi, povečuje BDP in se dokazuje kot podjetnik. To je ma Miki Miki Miški pa že mal preveč za današnje čase, kjer brez politične podpore ni nikakršnega uspeha na področjih za katere je on strokovnjak. Če je že tako bogat bi lahko vskočil v EUROSHIPING, kjer ga Glavina čaka z odprtimi rokami in tam pokaže kako se razume na komercialo in vodenje pomorskega podjedja.A frajar gobezdač bi Luških 10.000 eur mesečno in še postranski biznisi preko obeh najbolj poštenih đupanov v RS. Jado od čoveka, ko vidim to polizano kozjo faco se takoj spomnem na prašičjeglavega PreViranta in njegovega enodnevnega ministra v nadzornem sv

  • allstarr111 21:08 20.avgust 2013.

    Če tole ni burleska pol pa ne vem. On bi nekje bil, al tu al tam, nima veze. Kaj pa če bi izbral recimo Muro in šel delat tja, al pa res v luko ampak fizično delat ? AA to ...prikaži večto pe ne.Tkole je že dlje časa spremljam veliko teh komantarjev po raznih SLO portalih kot je ta, opazil sem eno. Da se večinoma na vsakem portalu ljudje med seboj špikajo čez politično linijo, in to zadnjih 10 let recimo, ker prej ni bilo tolk teh portalov.ssA da bi pa vsi skup stopili in rekli ajde Janez in SDS ni OK. PS in njihovi tudi ne, SD tudi ne in prav tako ostali, no dejmo zarad tega ker se nikoli nič ne spremeni, na naslednjih volitvah izvoliti svojo stranko, ki bo dobila ne samo večino ampak absolutno večino recimo 70% vseh glasov, enako naslednjič storimo ko so županske volitve, in predsedniške, vedno zmaga glas Ljudstva, pomojem da v naslednjih desetih letih bomo pa že imeli rezultate ? Aja seveda vmes prodno sprejemamo zakone, dase počasi znebimo te zalege, tako ene kot druge, uglavnem nob

  • mph 21:10 20.avgust 2013.

    Ni hujšega, ko se združita vaš ameriški imperij zla in naše podzemno cesarstvo teme. Pleško je največji škodljivec, ki spodjeda korenine Slovenije in to počne še naprej, čeprav seveda manj invazivno.

  • allstarr111 21:11 20.avgust 2013.

    noben od te stare garde iz bilo katere politične opcije ne sme ostat, niti za hodnike pucat. Priti morajo nivi ljudje, in ki niso bili do tedaj še nikoli v politiki ali z njo povezani, vse preverit, kako so finančno ...prikaži večo stali ko so prišli in ko gredo na vago, kar je nerazumnega viška pač pobrat. In še nekaj, ko predsednik vlade odide, odidejo z njim tudi vsi ki so bili imenovani na katerikoli položaj v njegovem mandatu + državo izločit kompletno iz gospodarstva.

  • mph 21:14 20.avgust 2013.

    Hja, kdorkoli bo prišel bo POLITIČNI material. Morda, morda, mi je ravno Mišič v temu primeru še najmanj in ima precej referenc. Ima pa tudi precej masla kot kaže, vendar še ni nič dobilo epiloga. Je pa korektna ponudba, pri ...prikaži več ostalih lahko kaj takega samo upamo.Karkoli je bolje, kot firer in njegovi elitni odredi, ki so nas pripeljali v veliki meri v ta dr*k, kjer smo. Glavni vzrok je sicer ameriški imperializem, ampak, če v domači državi nekateri držijo svečo temu potem so posledice jasno še hujše. Če bi firer odšel za predniki v Argentino, bi bilo za Slovenijo še najbolje.Kar zadeva stranke, pa bom prihodnjič volil zelo verjetno TRS, ki pa ga sploh ni slišat kaj dosti, kar ni dobra popotnica. Vsaj načeloma so zraven ljudje, ki jih vidim kot poštenjake. To pa potrebuje Slovenija.

  • joc2013 21:26 20.avgust 2013.

    Al direktor, al poslanc samo ne več Alenkin sekretarski usranc.Dol s TVeja me je ob imenovanju snelada bi sama po TV več pela.Zoki in Popo poštenjakasta v meni našla njihovega bedaka, ki tako bo ...prikaži več plesal in tako pelkot kdo od njiju bo želel.Sam sem stručko in tko bogatda izbiram kam grem scat.Od lepote svoje sem tko prevzetin s svojo bradico napetda Alenčica me karain pove, da ni mi para.Lepo je če si mačo ker Helenca ti ponudi krtačo.Povem pa da mojo hiško gradil je Miki Miki Miško.Plačala je bankaker Zoki ji je v zavarovanje dal oba opanka.Dragi volilci in volivke dali ste mi časda pomagam še mal ožeti tudi vas.Pa brez zameresaj moj kolega ve kako se pere.

  • wester62 19:57 20.avgust 2013.

    nobeden se te ne boji,zaradi sposobnosti,ker tega nimaš. bolj se bojijo tega da koliko boš pokradel in uničil luko ,potlej pa spizdil kot vsi tebi podobni.

  • Ronald Reagan 21:04 20.avgust 2013.

    Da, Nedeljko 2 put Gašpar Mišić...nekdo se te boji...Ampak ne tisti katere ti misliš...Bojimo se te navadni Slovenci, ki bomo morali plačevati tvojo nesposobnost in pokvarjenost v stilu klasične balkanske rdeče svinje...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.