Slovenija
36 ogledov

Nadzorniki o Medji

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 09:51 20.september 2013.

    aja...spet ena kost za glodanje...kao, kako mi preganjamo kriminal.In spet iz tega ne bo nič...zeh-zeh, vse že videno.

  • ennanova 10:43 20.september 2013.

    Je potrebno reševanje zasebnih bank?O problematiki omenjenih bank so spregovorili direktor podjetja BIA Separations dr. Aleš Štrancar, ekonomist mag. Bernard Brščič, ekonomist mag. Andrej Šircelj in izredni profesor dr. Boštjan M. Turk. …http://za-misli.si/subkultura/1184-je-potrebno-resevanje-zasebnih-bank

  • allstarr111 17:09 20.september 2013.

    HAhahahahah., te preiskave trajajo za vpletene smešno dolgo časa, recimo da bodo za večerjo doma, pač kot vsak delovni dan LOOOOLdousbag's

  • Šemefuky 22:35 20.september 2013.

    Jaz pa mislim, da bo trba nabrusiti kose in bo moral kdo brez jajc ostati, ker se drugače te kuge ne bo mogoče znebiti. Nehali bi morati vse položnice plačevati in nek se fakajo vsi skupaj. Če se ne bodo ...prikaži več mladi zbudili bodo izčrpavali ta stare do njihove smrti potem pa crkavali na obroke. Vsi ne bodo šli ven iz te banana republike. Zato bodo morali pljuniti v roke.

  • Avatar čavez
    čavez 16:23 20.september 2013.

    Zdaj ko ni več ničesar, koje vse že pokradenop se gredo pa heroje luzerji policijski.

  • zic 16:23 20.september 2013.

    tole vse skupi je mal povlečen za lase. Menim, da je to le hrana za rajo, da jo malo potolaži, ker zgodilo se ne bo popolnoma NIČ!!! Verjamem, pa da vam nasede 3/4 folka s produciranjem dogodkov, ki nimajo rezultata. ...prikaži več Evo bruha se mi na tele fore.....enako nas je pa zdaj tole košarkaško prvenstvo malo zamotilo, da je Vlada lahko delovala v principu "We need time"!

  • Šemefuky 20:01 20.september 2013.

    Zaskrbljujoče je, da vsi ti prasci brez vsakršne vesti na astronomskih plačah polnejo žepe na kriminalne načine pa, če so stari borci ali golobradi smrkavci. Ti smradi in človeški izmečki pa poleg vsega še modrujejo, kaj vse bi morali bi ...prikaži več bedaki žrtvovati, da jim še bolj napolnemo žepe. Če eno leto po prijavi NPU reagira, pa imajo reakcijski čas kot bi z rešilci na pokopališče po pogrebu prišli iskati ponesrečenca prometne nesreče. Fuj banda zagamana, kako se vas znebiti?

  • allstarr111 21:44 20.september 2013.

    V bistvu je zaskrbljujoče to da mi to še sploh prenašamo, apatija zgleda ? Peč že vnaprej vemo da jim nihče nič ne more, pač kot temnopolti v USA proti belcem recimo, tako nekako zgleda sedanja situacija pri nas, z ...prikaži več eno razliko, ko v USA pride pred sodišče zarad davčne utaje, kraje državnega denarja IPD. črn ali bel, je za sodišče ENAK, pri klasičnem kriminalu pa črni kasirao neprimerno več. Pri nas pa je zadeva totalno nerazumna, nekdo ki vlomi v štacuno zna dobit enako ali celo višjo kazen kot nekdo ki je oškodoval državo, ogljufal firmo in si nakradel 10-20 ali celo več miljonov evrov, seveda bo slednji doma že po nekaj mesecih, jadnik iz trgovine pa bu gulil do konca :)Pomojem je folk res apatičen, tko da edina možnost je samo na naslednjih volitvah, da sedanje ki so tam že 20 let v taki ali drugačni obliki in barvi, onemogočimo in da ne dobijo niti tolk glasov da prestopijo prag parlemanta, samo to je skor iluzija, ker podgane vedno najdejo pot, na žalost.

  • Avatar čavez
    čavez 16:20 20.september 2013.

    Luzerji policijski, ko so denar iz bank s tovornjaki ven vozil jih ni bilo nikjer.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.