Svet
57 ogledov

Nica: Štirje policisti muslimanko prisilili, da sleče oblačila

Komentarjev 61
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 20:34 24.avgust 2016.

    Ja in ji ljubkovalno namignili, da jih bo s solzivcem skasirala, če se ne sleče. In to pred otrokom. Bravo, runkl.

  • maresem 21:00 24.avgust 2016.

    Edino pravilno.

  • francl12 21:12 24.avgust 2016.

    BRAVO, TAKO SE DELA!!!!! EVROPA JE NAŠA!!! DOL Z MUSLIJI!!!!

  • mph 22:28 24.avgust 2016.

    Točno tako. Če bi se kakšna Evropejka na njihovi plaži slekla, je ne bi nihče nič prosil, ampak bi jo direktno kamenjali do smrti.

  • mph 22:31 24.avgust 2016.

    Napihnjen članek. Imela je možnost it ali ostat. Sem ti dal zgoraj primer, če bi se Evropejka doli v bikiniju pojavila, bi jo takoj kamenjali do smrti. In ti isti se najbolj usajajo kako so jim tukaj kršene pravice. A ...prikaži več se ti ne zdi, da je že končno čas, da se Evropa postavi v obrambo tega, kar so dosti boljši politiki od sedanjih ustvarili?

  • izRODEk 23:28 24.avgust 2016.

    Fak, kakšni nori časi....čisto se vam je zmešalo. Prestrašeni ste, bojite se negotove prihodnosti, za katero ste se sami potegovali na poti iz socialno čuteče družbe v neoliberalizem. Končalo se bo kajpak z morijo - neglede na to, kdo jo ...prikaži več bo skupil.Če ste res tako uglajeni, lahko take težave rešite na kulturen način in ne potrebujete tri policiste s solzivci, pištolami in kdove čim vse še, da se ubranite nedolžni ženski v pokrivalih.Današnja družba me spominja na otroke, ki se bojijo duhca (rjuhe z dvema luknjama).Zmešani ste. Čisto. Ni vam več pomoči.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 02:19 25.avgust 2016.

    Država ima vsa sredstva da zagotavlja pravno državo. Sama je kriva če ne zagotavlja pravne države na celotnem območju države. Ima vojsko; ima policijo; ima specialce. Če želi lahko deluje na svojem ozemlju. Če pa zato ne vstopa v taka ...prikaži več naselja da pol propagando pa politične pike na ta račun zganja pa menca desetletja pol si je pa sam kriva. Sej isto je tle; k Švicar pride k nam se obnaša k Balkanc. K je v Švici je pa kulturn pa se strogo drži pravil. Glej vse se da če se hoče. Ne govor da se ne da. K ni religija problem. Če daš tace stran pa se pol čez čas zgražaš si si sam kriv. Na vrvici jih imej tako kot vse državljane pa bo mir. Pa ne pasivno ampak progresivno. Korenček in palica; velika pogostost ukvarjanja namesto gledanja stran in predvsem doslednost.

  • mph 22:25 24.avgust 2016.

    Kot razumem je niso nič silili, je imela možnost, da gre. Sicer ne, da so kaj same krive, moški "lastniki" so. Zato zakoni, ki prepovedujejo to mučenje žensk, so v korist vseh razen musli mačistov. Lahko pa se vsi odselijo ...prikaži več nazaj dol, kjer se bodo lahko mirno živeli naprej v letu 700.

  • mph 22:28 24.avgust 2016.

    Nasprotno, zaradi lastne norosti, gre rakom žvižgat gre počasi EU kultura. Se sicer strinjam glede zla, ki so ga naredili PREDNIKI današnjih evropskih držav, nekaj odgovornosti bi morali sprejeti ... ampak tebi očitno ni jasno, da imajo muslimani v njihovi ...prikaži več sveti knjigi zapisano, da se ne bodo ustavili, dokler ne bo čisto vsa populacija planeta muslimanska.

  • Avatar Zala
    Zala 01:25 25.avgust 2016.

    Ko stopim v tujo hišo sprejmem in spoštujem njihov red. V kolikor mi ne ustreza tja ne hodim. ..... ........ Muslimankam ni nihče roke zvijal, da so prišle v Evropo. Same rinejo k nam, a hkrati vlečejo s seboj tisto, ...prikaži več kar jih je pregnalo od doma. Tu je naša domovina, naš dom in naša kultura. Zakaj ne želijo tega sprejeti in nam vsiljujejo svojo vero preko cunj, ki jih vlečejo nase.

  • primc 06:52 25.avgust 2016.

    Posledica vsega tega je popolnoma neoliberalni pristop zadnji deset,petnajst let...ko boste končno razumeli, da ne moreš ti enega s kruhom, če hoče on nato tebe na vsak način s kamnom...In ja, tole preganjanje po plažah je res pretirano....ampak pejd ...prikaži več ti v klasičnih kopalkah nekam v muslimansko državo....če že pridejo gor, naj vsaj spoštujejo norme naše družbe...

  • JT_Thomas 11:27 25.avgust 2016.

    Muslimani bežijo iz držav, ki so muslimanske države, ker jim tam ne paše, ko pa pridejo v Evropo, pa hočejo narediti Evropo takšno, kot tiste države, kjer jim ni pasalo. Če to ni malo skregano z logiko (pa še čim) ...prikaži več potem nič ni. Nadalje... Prepoved je tudi v kakšni Savdski Arabiji in tam se zakonov je pač treba držati. Jaz res ne vem, kje je problem v tem, da se bi zakonov držali v Franciji... Zakaj se pa nočejo držati? Ker v Franciji ni zapovedano bičanje, kot v Savdski Arabiji, pa se lahko bunijo, ker so sankcije ultra mile.

  • mroskazvezda 12:25 25.avgust 2016.

    Tako kot je plačana njihova prisotnost v Al aqsi v Jeruzalemu, se tu zdaj zelo verjetno dogaja isto. Provokacija na provokacijo. To nima več veze z ženskimi pravicami, ker ne gre v tem primeru za to; dejansko je zakrit posameznik ...prikaži več lahko varnostna grožnja, kot ste napisali, gre pa tudi za čisto provokacijo- tu smo, glejte nas.

  • Denzo 00:04 25.avgust 2016.

    pa si prebral to?

  • Avatar Syn
    Syn 18:57 24.avgust 2016.

    Pravilno! Bravo policisti!

  • mays 19:07 24.avgust 2016.

    Absolutno podpiram nek red mora bit.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:21 24.avgust 2016.

    Podpiram sekularnost ampak vseen pa ne podpiram grdih pogledov namenjenih muslimanom.

  • Prudi 19:37 24.avgust 2016.

    Bravo, če se mi moramo pri njih obnašati po njihovo, naj se oni pri nas po naše.

  • rogixl 06:36 25.avgust 2016.

    Pri izvrševanju zakonov je potrebno biti dosleden, če hočeš doseči namen. Tega močno manjka pri nas, kjer so zakoni zato, da se kršijo.

  • nergač 20:26 24.avgust 2016.

    Nica: Štirje policisti muslimanko prisilili, da sleče oblačila Kakšno namigovanje in potvarjabje že v samem naslovu režimskega porno tiska: prepričan sem, da so jo le vljudno zaprosili. Nič je niso prisilili, le povedali so ji pravni temelj, na ...prikaži več podlagi katerega je njeno početje kaznivo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.