Slovenija
308 ogledov

Niko Janša in Tadeja Tanka zaposlili zaradi očetov

Komentarjev 80
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mr.big 12:31 20.februar 2013.

    TI LE BERI KNJIGO, KAJ KONKRETNEGA PA V 20ih LETIH NISMO USPELI SLIŠATI. NO JA, MOGOČE TO DA JE NA NEZANEM MESTU, NA NEZNAN KOMUNIKACIJSKI NAČIN PREJEL OBLJUBO O ...... ZA NEKATERE JE TO DOVOLJ, DA VRŽEŠ KOST, NAIVNEŽI PA ZAGRABIJO.......

  • Žurnalček 13:04 20.februar 2013.

    Ni glih tko. Konćano je nekaj kar je dokonćno in se ne more već spremeniti . Npr. Ko se poroćiš je končan tvoj fantovski stan. Tudi će se loćiš , nisi već fant ampak loćenec . Končan je tudi postopek ...prikaži več vlivanja, ker vlivancu ne moreš već spremeniti kemijske strukture. Teli so pa gotovi, ker jim bomo spremenili in stan in status in še marsikaj , ko pridejo na vrsto in se postopek nadaljuje . Kolko bodo gotovi se pa še ne ve , lahko tud na mrtvo, kajti revolucija žre tudi svoje otroke, kaj šele tuje !

  • Žurnalček 13:23 20.februar 2013.

    Ti kdo brani da napišeš ime in priimek . Ti mogoče v tej državi kdo to brani. Če pa lupaš , je pa boljše, da si tiho z svojim Krivonogim Plešcem vred!

  • Žurnalček 13:26 20.februar 2013.

    Ti očitno nekaj ne razumeš. Na delovna mesta so zaposleni ljudje, ki sploh nimajo kvalifikacij za ta delovna mesta . Zaposlitev je pa v državni upravi in ne pri privatniku . Tu so pa regelci neisprosni in kršitev le teh ...prikaži več je kaznivo dejanje.

  • ljimonad 17:08 20.februar 2013.

    in kaj bosta sedaj rekla ablastnik in natankani. ponovno bosta vlekla zaposlitve kakšnih drugih funkcionarjev izpred desetletja ali še več, češ če so lahko oni zakaj pa ne bi mi. sramota od sramote je tale celotna do nosu skorumpirana stranka ...prikaži več sds. da pa lahko vse to počnejo kar so počeli in delajo še danes, pa gre velika zasluga tudi žerjavčku in njegovi sls, kateri so zame največji luzerji. gredo iz vlade, potem pa nočejo proti njej, a imajo morda slabo vest in jih vojaček drži za jaj..

  • feferon 11:12 21.februar 2013.

    NLB naj propade pa JJ z njo vred!Sicer pa ne vem, zakaj ženske volijo to stranko, ki ima enak odnos do žensk kot RKC - PONIŽEVALEN!

  • mr.big 12:07 20.februar 2013.

    dajte nehat s temi propagandnimi sporočili !!! Zakaj ne pišete, da je hčerka ex predsednika države dobila službo na MOL-u in to med več kot 150imi kandidati, da ne govorim o vseh drugih kadrovanjih na MOL-u, pa v Pahorjevi vladi itd.....

  • mr.big 12:08 20.februar 2013.

    boš dobil zdaj Bratuškovo za premierko in bo Slovenije top of the top !!!

  • vrtnica 12:14 20.februar 2013.

    Halo....dajte na KPK narediti preiskavo v svojih vrstah.Pa boste ugotovili kdo dobi službo na KPK,koliko ejebilo prijaveljenih na razpise in potem kdo dobi službo brez opravljenih pravosodnih izpitov npr.Do danes so zaposlitev dobili samo levi ,politično preverjeni kadri.

  • tralala 12:34 20.februar 2013.

    Ah, ne.....Niko je na delovno mesto podtaknil mali komunajzer iz Murgelj, ki ga vodijo rdečkarji iz Finske. To je vse en konstrukt! :)

  • titty 12:57 20.februar 2013.

    Poštenjak Janša! Vedno in povsod ga je samo poštenje: pri zaposlitvi svojih ljudi, pri "služenju" denarja, vedno drži besedo,.... sploh in oh od "človeka".OGABNO, KDO VODI DRŽAVO (IN KAM JO VODI)!!!

  • depresija 13:07 20.februar 2013.

    Tipični sdsevski kretenizem in preusmerjanje pozornosti na druge.. Kaj mene boli k urac, koga je zaposloval kučan, mol, sd, lds. to poročilo govori o gargamelu in enem njegovih ritoliznikov! korupcija dokazana! obrazloži! prav tako me boli k urac kdo drug ...prikaži več bi se moral bit obravnavan s strani kpk. če je dokazan sum korupcije za gargamela in zokića je to, to. obrazloži! če ne, odstop iz funkcij, kasneje pa se uradni pregon, kot bi preganjal mene, če ne bi znal razložit od kje mi vsak mesev 425 eur na računu! banda pokvarjena!!

  • mph 13:08 20.februar 2013.

    Je, najbolj nujen je, ker sedi na sedežu vlade kriminalec in prevarant in tam dela škode več kot pa 1000 takih, ki tebe žulijo. Da pa ne bo pomote, če je tako (če ni samo tvoja in sds domišljija) pa ...prikaži več nimam čisto nič proti, da se tudi tam raziskuje. To pa zelo moti ravno janšiste.

  • Rozman 17:13 20.februar 2013.

    http://www.zurnal24.si/politicno-kadrovanje-po-ljubljansko-clanek-182163evo ti. Ko boš nehal zagovarjat eno stran in napadat drugo in ob tem še brez argumentov blatit novinarje, se bo kaj spremenilo v državi. Ker pa mislite, da je vse en konstrukt in vsi zagovarjate le svoje, pa ...prikaži več povsod vidite zarote, namesto da bi spregledali da so vsi isti...smo pa tam kjer smo.

  • 1111 17:28 20.februar 2013.

    ...če boš tako razmišljal, nas bodo tej obrali do kosti...saj že obirajo...resno misliš, da ni ljudi v SLO, ki bi nekaj naredili?...že, če to gamad zbrcamo in se vzpostavi normalen sodni sistem, smo na konju...tajkune in še marsi koga, ...prikaži več razlastninit...pa imamo že nekaj v šparovčku...samo vlado zamenjat, ker SDS je stranka smrti za Slovenijo!

  • konjar 19:25 20.februar 2013.

    Saj niso šmrklje in šmrkavci, otroci "nenadomestljivih vodij" največji problem, čeprav so!Še bolj je problematično postavljanje strankarskih kadrov vsepovsod, kjer je to možno, tudi za petletne mandate!!!!Povzročeno škodo bomo odpravljali vsaj deset let, če ne še več...Zakaj že?

  • Senior 12:02 20.februar 2013.

    Prevarantska klika v akciji.Pokvarjenost, da ji ni para.Sramota za Slovenijo!

  • Oseba_ 12:01 20.februar 2013.

    slabo mi je

  • mr.big 12:10 20.februar 2013.

    V Elektru Maribor je od pred.uprave (Soviča) do vseh tajnic zaposlenih 90% stranke SD, pa o tem nič ne pišete !!! Zakaj ne ?!?!?!

  • bobubob 08:41 16.februar 2024.

    Koliko je še tega v sodstvu, zdravstvu...tudi politiki so ljudje. Včasih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.