Avto
18 ogledov

Odziv hrvaških "forumašev“ na vinjete za kombije

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slajan 10:25 22.september 2013.

    Pa ravno Hrvati se morajo pritoževat. Ena najdražjih turističnih destinacij, kjer moraš plačati parkinge, vstopnine za plažo, avtoceste (dražje kot v SLO) mostove, takse, WC-je itd. V sezoni je polovica Hrvatov natakarjev, druga pa inkasantov.

  • mph 10:34 22.september 2013.

    Bi rekel po odzivih je to jasno tudi njim. :-)

  • Avatar 523595
    523595 10:43 22.september 2013.

    Imam prijedlog da jebeni Janezi uvedu vinjete prema boji i nijansi boje auta , tek tu su neslućene mogućnosti.Ni to do danas niko nije napravio.Vama Hrvatima bi bilo bolje da napravire most Austrija - Hrvatska nego Pelješki most ...prikaži večt , jeftinije je. Naporni ste i jedni i drugi,ne zna se ko je gori

  • siesta 10:44 22.september 2013.

    Njegov nissan pathfinder meri v višino 1,78 metra ,ksamo IQ pa ne presega dnevne temperature. Na žalost tudi večini slovenčkov ne, ker večina še vedno misli, da jim višina nad prvo osjo presega 1.3 metra. Hahahaha butale....

  • zcmr 13:37 22.september 2013.

    Komentar za nobelovo nagrado, tudi sosedje vedo kaksne mafijsko polovicne avtoceste so nam mafijski botri zgradili za 6 miliard...Zame je to komentar stoletja ki zasluzi vse spostovanje." Na srečo lahko zaobidemo njihove avtoceste, ki bolj kot na ...prikaži več prave avtoceste spominjajo na odstavne pasove "

  • zcmr 13:40 22.september 2013.

    Prvo naj ti kdo da avto in denar da se odpeljes tja dol in se prepricas v budalascine ki jih pises... Za uro parkiranja v smrdljivem portorozu dobis dnevno v elitnem porecu, pivo v portorozu 4€ anako pivo v porecu ...prikaži več 2,2€.... Res ste nekateri hribovci zaplankani.

  • siesta 15:32 22.september 2013.

    Ti pač plačuješ tem, ki bodo po novem na robu preživetja zaradi teh 110€, vozijo se pa vsak dan po avtocesti.Pač smo smešna država. Samo da se pluva pa smo zdravi. Še najbolj smo pa zadovoljni, ko po nas pluvajo ...prikaži več še tujci. Takrat pa dobimo potrditev, da imamo prav, ko pluvamo v lastno skledo.

  • ac-dc 16:02 22.september 2013.

    Naj nekdo še napiše koliko stavne "plovna dozvola" za recimo 5m čoln, ki ga lahko realno gledano uporabljaš kvečjemu pol leta.Saj res. Koliko je pa stala izgradnja morja?

  • Oxxo 18:16 22.september 2013.

    Svoje cestnine naj pogledajo. Tudi pri nih plačaš ZA 1 PAS - avtomobilsko cesto... Koliko stane pot do Splita in nazaj ? ? ?Vsi okoli nas vključno s celo EU delajo revolucijo okrog cestnin v Sloveniji - ...prikaži več pri njih ni nič drugače. Imamo lep primer tudi v sosednji Italiji...

  • Oxxo 18:20 22.september 2013.

    To pa res drži. Naše AC so povsem zdrekane in v času tur. sezone slabše prevozne od lokalnih cest. V slabem stanju so tudi zaradi mase tovornjakov, ki se poceni prevažajo čez Slovenijo. Njim bi podražil na max - ...prikaži več a kaj ko potem Klobasa skače, da bodo posledično propadli slovenski prevozniki... Žrtve smo pa vsi državljani.

  • kovinar 09:08 22.september 2013.

    Hrvaške vinjete za ribolov so za tujce več kakor desetkrat dražje, kakor za hrvaške državljane. podobno je s plovnimi dovoljenji na Hrvaškem.http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=23Zato predlagam uvedbo posebne skupine vinjet za Hrvate in za tujce, ki zgolj potujejo na Hrvaško. ...prikaži več Cena naj bi bila vsaj trikrat višja.

  • apt 14:16 22.september 2013.

    Čim manj tranzita čez Slovenijo, manj bomo obnavljali ceste. Jaz bi vinjeto našim državljanom dal v strošek registracije kdor to želi. Vse ad-hoc kupljene vinjete pa še podražil, tudi kratkotrajne. Problem je, če smo to podražitev uvedli zaradi švercerjev iz ...prikaži več Ukrajine, Moldavije, Romunije... Najnovejša finta: na kombi vozilu imaš prikolico in na njej avto. Plačaš samo 1 vinjeto.

  • mirac 15:27 22.september 2013.

    Pa lepo vas prosim. Če ima nekdo 50.000 eur (ali pa še več), da si lahko kupi tako drag avto, bo pač moral imeti tudi za vinjeto. Če pa nima, se pa naj vozi po navadnih cestah. Škoda debatirat o ...prikaži več tem. Tudi drugje se plačujejo vinjete, tdui hrvaške avtoceste niso poceni. Pozabljate, koliko je treba dati, da se lahko pelješ po njih. Sistem pa tako ali tako ni nikoli za vse pravičen. Jaz tudi kupim letno vinjeto, pa jo nikoli ne izrabim do konca. Tistih nekaj voženj na leto, ki jih naredim, ne stane 100 eur.

  • kovinar 19:58 22.september 2013.

    Res je, da si ti hujši, kakor hribovci katere omenjaš. Kje neki si dobil elitni Poreč, ga ni. Tudi o smrdljivosti enega ali drugega kraja ni potrebno razpravljati. Ve se kakšen je kateri.Ura parkiranja v Luciji pa je le ...prikaži več 10 centov, do centra Portoroža pa je pet minut.Kava v Dubrovniku pa je dražja od tvojega piva v Portorožu.

  • Trovlak 11:47 22.september 2013.

    *clap*clap*clap*! "Bravo" novinarji in "bravo" slovenske ovčice. Ker je téma o novem načinu določanja cene letni vinjeti že itak dovolj pereča in trn v peti vsakemu petemu Slovencu, je potrebno samo v to zgodbo vtakniti v vaših glavah osovražene sosede ...prikaži več Hrvate in v hipu vas večina pozabi na problem z DARSom, slovenskimi kvazi politiki in ceni vinjete, ter v istem momentu ste pripravljeni razpravljati na temo nacionalizma, kako smo Slovenci uau in kako so Hrvati fej in fuj. Generalno je moje opažanje okrog tega slednje: z novo ceno celoletnih vinjet bomo zajebali na polni črti kar se tiče turizma in nasplošno tranzita skozi našo čudovito deželo in fuknjeno državo. S ceno vinjete se ne bi smeli strinjati VSI.. Pa tu niso važna mnenja ne Hrvatov, ne Srbov ali Bosancev, pač pa se bomo s takimi cenami zamerili vsakemu normalnemu popotniku skozi Slovenijo, ki ve, da te naše klinčeve avtoceste niso vredne počenega groša.

  • siesta 15:16 22.september 2013.

    Dajte si raje meter v roke vzet in zmerite teh 1.3m nad prvo osjo, pa boste videli, da ni osebnega vozila, ki bi imel to višino. Pa če se na glavo postavte..če pa nimate 110€ za letno vinjeto, potem pa ...prikaži veča predlagajte da se vrnemo na klasično cestninjenje pa potem povejte koliko vas bo prišlo konec leta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.