Slovenija
50 ogledov

Pezdir bo bojkotiral stavko

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 18:22 13.april 2012.

    Men mal dol visi, kaj bo on ,,bojkotiru,, ko bo bojkotiral NLB, ki si je kljub več stomilijonski izgubi, na plečih državljanov in državljank, ki jim država brez soglasja krade davkoplačevalski denar za sanacijio NLB, izplačala skoraj 3 x tnik ...prikaži večik povprečnega regresa v JS, to je 1560 evrov, mu bom zače verjeti, dotlej pa bojkotiram nakladače in razne ekonomske mazače njegovega (Virantovega) tipa..

  • Avatar Zala
    Zala 20:15 13.april 2012.

    Gospod Pezdirček, zakaj bi pa vi sploh stavkali? Mimo zakona o zaposlovanju v državnih službah ste svojo ženičko zrinili na dobro plačano (€ 2.918 neto) osebne svetovalke finančnega ministra Šušteršiča. Vaša profesorska plača in delovno mesto za nedoločen čas pa ...prikaži več tudi ni razlog, da bi se pretirano sekirali za rajo, ki živi iz rok v usta.Vedno si bo lahko nekdo privoščil študij in pital vas in vam podobne. Še dobro, da je vaš zakon jalov, da se tovrstni paraziti ne bodo razmnoževali tudi v bodoče.

  • deželan 20:07 14.april 2012.

    Glasoval sem za Pahorjeve reforme, sedaj dam prav Janševim ukrepi.Sindikate ne morem razumeti drugače kot da si želijo režim Severne Koreje, kjer je poudarek le na delitvi in razmerjih ter nič ne spremeniti , ne pa ustvarjalnosti.Sindikate bi ...prikaži več podprl, če bi se borili za boljšo plačo tistih ki evidentno več ustvarijo in izločanje teh ki se šlepjo, saj sociala je za te ki ne zmorejo ali nočejo v nadomestilu za nezaposlene,Gradbeništvu bi na veliko pomagali, če bi imeli lažji sistem prehoda na socialca tem za katere trenutno ni dela. Tako imajo v Avstriji in Strabag se pri nas lepo širi. Naša podjetja pa morajo pogoreti do tal, preden se to zgodi, saj morejo imeti delavce ali jih rabijo ali ne. Vitka država ja a še prej vitko gospodarstvo !

  • graff 10:43 15.april 2012.

    DIREKTORATI V VLADI JJ, da koga ne bo kap.V ministrstvih se ustanovijo naslednji direktorati:ss-ssv Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve:ssDirektorat za delovna razmerja in pravice iz delassDirektorat za trg dela in zaposlovanjessDirektorat za socialne zadevessDirektorat za družinossDirektorat za ...prikaži več invalide, vojne veterane in žrtve vojnega nasiljass-ssv Ministrstvu za finance:ssDirektorat za javno premoženje in finančni sistemssDirektorat za zakladništvossDirektorat za sistem davčnih, carinskih in drugih javnih prihodkovssDirektorat za proračunssDirektorat za javno računovodstvossDirektorat za javno naročanjess-ssv Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijossDirektorat za podjetništvo, konkurenčnost in tehnologijossDirektorat za notranji trgssDirektorat za turizem in internacionalizacijossDirektorat za evropsko kohezijsko politikossDirektorat za regionalni razvoj in evropsko teritorialno sodelovanjess-ssv Ministrstvu za kmetijstvo in okolje Direktorat z

  • hubertfast 05:19 14.april 2012.

    ma nafaksu je itak isto ali delaš ali štrajkaš, si v enem ali drugem bifeju.

  • Koka 18:28 13.april 2012.

    In potem SVIZec zavije čokolado ;)

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 18:44 13.april 2012.

    Hahahaha ta Pezdir me vsakič bolj nasmeje s svojimi pametovanji.

  • širhakl 19:20 13.april 2012.

    Pezdirja&CO na minimalca pa naj bojkotira,he,he.

  • mr.big 20:14 13.april 2012.

    graff....v NLB so si izplačevali milijone (Kramar), ki so bili nastavljeni v času Ropove vlade, kasneje se je bitka za prestol kresala med LDS in Zares, zato zapri papo gnilo. Hvalabogu, da imamo Pezdirja , ki se je vsaj uprl ...prikaži več lobijem in kartelom in (vsaj) nekaj dosegel.

  • zic 22:09 13.april 2012.

    matr, pa kerga on nateguje...naj se delat sprav!? če smo pošteni se gre dobro igro, fopa folk in služi...kaj bi ga vrgel v neko proizvodnjo pa da vidim kolk bo tm glasn ko bo treba pošteno delat...ovca ena!?

  • hrenroman 22:19 13.april 2012.

    Stavko bojkotiraš z delom! Kaj bo torej delal?

  • širhakl 22:30 13.april 2012.

    S tem,da NE delaš,torej,Pezdir že veš čas,odkar "dela",štrajka.

  • mia 06:30 14.april 2012.

    če bi že pred leti vsem, ki jim je mesečmi dohodek presegal caa.2000 evrov vzeli pravico do odpdvnine, se direktorji in podobna drhal nebi menjavali kot po tekočem traku in nebi izželi podjetij in denarja tudi državi nebi primanjkovalo.

  • jezero 07:10 14.april 2012.

    Bi rekli, da Pezdir z ženo ni mnenjski voditelj Slovencev. Prebrana duša.

  • dd 10:21 14.april 2012.

    Pezdir ima zelo prav. Ker učitelji,..si ne zaslužijo višjih plač. Vsak dan že ob 13 uri doma, vse vikende prosti, poletne počitnice, pa zimske, pa prvomajske,..Pa jamrajo kot bi opravljali peklensko težko in zahtevno delo. Mislim, da bi morali ...prikaži več zamenjati delo, naprimer h kakšnemu privatniku, kjer delajo v neznosnem tempu po 10 ur na dan, 6 delovni urnik, o dopustu pa ne duha ne sluha. Za minimalno plačo.

  • franceljtancelj 17:09 14.april 2012.

    Rada podpiram 100%

  • jakec1575 19:50 13.april 2012.

    Glede svizcev in koštrunov bi se lahko celo strinjal. Bolj upravicevanje svojega obstoja in maskiranje neopravljenega dela pred leti, kot pa borba za delavstvo in učiteljstvo etc. Mi pa ni jasna razlika med podjetjem, ki je v lasti privatnih lastnikov ...prikaži več ali kjer ima delež tudi država. Če privatno podjetje ni uspesno ze z naslednjo placo pade ali se celo ukine variabilni del, regres na minimalcu je dejstvo (kolektivna pogodba), medtem ko v delniskih druzbah in podjetjih z delezem drzave in z velikansko izgubo temu ni tako. Primer NLB, Slovenskih železnice etc. Gospod predsednik vlade se verjetno železnic in prevoznikov ne bo dotaknil, saj so ti sindikati vestno podpirali rušenje vseh dosedanjih rivalov v politicni areni z blokado prometnih tokov. Vsekakor so zaposleni v "državni" banki vsaj toliko odgovorni za recesijski krč kot JU. Morda še bolj. Pa vendar so njihove place in regres svete. Kolektivna krivda samo za nekatere. Projekt kako skuhati zivo zabo?

  • Provokator386 17:15 14.april 2012.

    Seveda boš bojkotiral stavko Pizdek, ko pa moraš sklepati donosne avtorske pogodbe za posredovanje do ministrov in podobnih (če uporabim tvojo besedo) parazitov - parazitov slovenskega naroda. Če si res tak hud ekonomist bi svoj čas porabil raje za ...prikaži več to, da bi našli rešitve za povečanje prihodke države skozi ukrepe spodbujanja gospodarstva in tako zmanjševati primankljaj, ne pa rezati odhodke na vseh koncih in krajih. To zna vsak osel. Pa malo manj igraj frajerja, do sedaj si predvsem veliko "kvakal" in zelo malo naredil....

  • privat 09:34 15.april 2012.

    učitelji naj učijo in naj se ne sekirajo za svoje nad slovenske plače...pač je kriza in tudi posledično zaradi svojega ne dela(neučenja) in ne osvečanja svojih učencev ,ne vidim razloga zakaj se ne bi učiteljska ali profesorska plača "prepolovila"?? saj ...prikaži večj je še vedno večja kakor sociala....

  • graff 11:44 14.april 2012.

    Jaz ga vidim vedno bolj v službi kapitala in vlogi bankirja, če ne prokuriusta NLB iz ozadja. In kaj ima to s stavkajiočimi, nič, vsak je na svoji strani.Slovenija je postala kapitalistična družba najslabšega ugleda v EU,v kateri nastajata ...prikaži več dva nova razreda, razred delavcev oz. delojemalcev in razred kapitalistov in delodajalcev. A gre tu za neko lepotno napako, premoženje in neprimičnine so si prisvojili, nekateri pa nakradli skozi Drnovškov zakon o privatizaciji in lastninjenju, s pomočjo raznih potuhnjenih krtvov in drugih škodlljivcev iz ekonomske fakultete. Mislim na premoženje, ki so ga ustvarjale generacije z našimi dedi vred, vse so pokradli in pri tem goljufali, to premoženje niso ustvarili z lastnim delom.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.