Slovenija
20 ogledov

Policisti se pripravljajo na stavko

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ac-dc 18:47 22.april 2013.

    A kdo? Gospod, ki je med galopiranjem z utrujenega skočil na drugega spočitega konja in jezdi dalje....in pa njegovi kimovčki.Učinkovitost gospoda debirokrata se vidi tudi iz tega članka http://www.zurnal24.si/ce-menjajo-zarnico-morajo-to-prijaviti-clanek-190762

  • 1111 12:40 22.april 2013.

    ...nimajo jajc za vžgat en ta pravi štrajk!!!!

  • dragec 13:07 22.april 2013.

    se strinjam...stavkajte in ne bluzite!!!

  • olaf 14:24 22.april 2013.

    Pa saj še niso končali stavkat. V Kopru že par mesecev visi obvestilo, da Policija stavka.

  • izRODEk 15:47 22.april 2013.

    @crvit, pojej Snickers..

  • crvit 16:05 22.april 2013.

    @izRODEk,pejd delat raje kot pa da živiš na plečih davkoplačevalcev in pojej eno Milko sej veš ko svizec zavije čokolado

  • Oxxo 18:36 22.april 2013.

    Koliko mandatov bomo še poslušali "V državnih bankah *bi morali* deliti..."Zakaj se v naši državi ves čas vrtimo okrog "bi morali" ; "je treba" ; "načeloma" ; "praviloma" ... Kdo tukaj koga jeb... v glavo?

  • Oxxo 18:37 22.april 2013.

    @crvitPa bodi ti frajer in pojdi "pobirat" krvave prometne nesreče za 700 eur. Dokler boš pa sodnik iz domačega fotelja -zaveži svoj jezik in bodi lepo tiho!

  • Ivo 19:32 22.april 2013.

    Zaradi Schengna se je pa treba zdaj za prihodnost pobrigat, mar ne?

  • Ivo 20:42 22.april 2013.

    Daj ne nabijej. Ko sem še jaz delal na policiji se kakšni pijani niso privlekli iz pisarn po 8 ur. Eni so se celo zaklenili noter in jih ni bilo na šihtu, če si kaj vprašal. 700€ je PREVEČ pa ...prikaži več bluzite kar hočete. Najprej naj najdejo sistem kako ločiti tistih nekaj svetlih izjem od večine gnoja, ki se je zaredil notri!

  • xy 21:19 22.april 2013.

    ja Ivek verjetno si bi ravno ti ta ki je bil pijan zaradi tega so te pa vrgli ven zadaj pa pluvaš verjetno spet v alkoholni omami po svojih bivših sodelavcih. Lahko te je sram

  • Ivo 21:28 22.april 2013.

    Si nor?!?!? Da bi vsakega policista, ki je pijan na delovnem mestu vrgli kar tako na cesto?? Kje pa živiš? Ha ha ha... Še tisti, ki jih uspejo odpustit, se po tožbi lepo nazaj vrnejo po večini.

  • izRODEk 15:52 22.april 2013.

    Policija ima zakonsko omejene možnosti glede stavke - z zakonom se jim prepoveduje praktično več ali manj vsakršna oblika stavke. Tudi to spada v osnovno plačo 700€/mesečno. Fino, kajneda?

  • Ivo 19:31 22.april 2013.

    Daj ne nakladaj o pobiranju po prometnih nesrečah. Tudi pipnejo se ne. To delajo gasilci in reševalci, ker imajo kao pomembnejše delo-popisat in poslikat vse.

  • xy 21:42 22.april 2013.

    Ampak kot izgleda da si ti eden izmed redkih, ki mu je to uspelo zato pa imaš toliko zamer proti policiji. Dej pejt naprej v zidanco in si privošči, pa ne potem za volan, da nebodo spet policisti krivi ker ...prikaži več boš ostal brez izpita če se boš vozil

  • mph 14:30 22.april 2013.

    Imajo vso mojo podporo, kot vsi sindikat in reveži. Cel čas silni doktorji ekonomije in drugi bluzerji razpredajo o šparanju, nič pa o PRIHODKIH. Za odpuščanje in nižanje plač zadošča imeti 4 razrede osnovne šole, pa naj na vladi zaposlijo ...prikaži več tak kader. Učinkovitost bo enaka, stroški pa bistveno nižji. Ko pa bo enkrat zakon, da se zapleni vse premoženje tajkunom, politikom, gospodarstvenikom, ... .ki ne morejo dokazati izvora + da bo to veljalo za vsaj 10 ali 15 let nazaj, kar so kao prepisali na svoje sorodnike, .... nima nihče v Sloveniji razloga, da ima posluh za ukrepe vlade, katerakoli, da je.

  • izRODEk 15:54 22.april 2013.

    To je to, če daš za pogajalca pokvarjenega preVaranta, znanega po goljufijah, prevarah in spletkah. Ta človek bi naj zdaj policiji naložil varčevanje zato, da bo po drugi strani izplačeval nagrade in regrese NLB ekonomistom, katerih je sicer brezposelnih v ...prikaži več državi na stotine in so zamenljivi praktično vsak mesec. Ampak ne: preVirant bo raje ušesa navil policistom...Spoštovani policisti, le tako naprej, dobro vas Gregor prVirant jebe v glavo, dobro vas fuka v zdrav mozak. Še odpustil bo vse tiste, ki boste preglasni. Zjebal vas bo do kraja.... mislim, saj ne moreš verjeti no...

  • ac-dc 16:38 22.april 2013.

    Koliko so znižali plače bankirjem? Kolikor jaz vem nič!Ali so dobili 13. plačo? Menda so (ne bom trdil zapermej)Ali so dobili regres? So in to ne minimalnega. JS se bori še za lanski regres in proti ...prikaži več že drugemu znižanju plač. Torej kak je nauk te zgodbe? Šparanje da, vendar samo za nekatere in običajno so to eni in isti.

  • xy 20:33 22.april 2013.

    dej ivo ne nakladaj policistov ni 10-000 kot praviš ampak polovico manj. Če od tega odšteješ še vodstvo in administracijo jih je še manj. Poleg tega policisti in kriminalisti ne pišejo le zapisnike po končanem dogodku. Večina dela policistov in ...prikaži več kriminalistov je našim očem skritih saj drugače nebi mogli do raznih dilerjev, prevarantov in ostalih. Prav rad bi tebe videl kako delaš za 700 eur vsak dan po drugačnem urniku kot se ti šef sprdne, v nedeljo. ponoči, za praznike, po 12 13 ur. Ko je porebno pa po novi zakonodaji tudi več. Poleg tega pa boš še v stalni pripravljenosti da prideš na šiht v roku 1 ure. Po tvojem je za tako delo 700 eur preveč. Zato tako tudi razmišlja sedanja vlada in je potrebno policajem (med tem si je vodstevni kader policije zvišal plače za 3 razrede), medicinskim sestram, gasilcem in ostalim operativcem vzeti težko prigarane dodatke, nadure in plače.Po tvojem bomo s tem rešili SLO in naše tajkune.p.s. poleg tega imajo policisti prepoved stavke

  • Ivo 21:49 22.april 2013.

    Ti pa si zvezda, ej ;-) Se vidi zakaj se borite za te svoje evrčke... Že sami imate tako nizko samospoštovanje, da mislite, da je služba v policiji pa nekaj, česar nihče ne more zapustiti, ker pol revež crkne ;-) ...prikaži več Pa ni temu tako. Iznajdljiv človek si lahko poišče drugo službo, čeprav je prej na policiji delal. Večina pa ja... Če ne bi bilo njihove službe, bi dobesedno poginili in taki lajajo pol po forumih kako podpirajo stavko ipd. Kdo podpira izživljanje nad avtoprevozniki, nad nedolžnimi turisti, družinami, ki gredo na izlet tistih nekaj dni na leto, ko si to lahko privoščijo. Al se ni treba podpisat podporniki, da se ve kdo ste.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.