Slovenija
64 ogledov

Poziv poslancem: Zavrnite novelo zakona o tujcih

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 13:40 18.januar 2017.

    svet evrope, evropski svet ali še kaj podobnega ... koga to briga, važno za nas je kaj nam to pomaga in kaj si s tem lahko pomagamo, ... seveda brez službic v brukslu v zameno ... dokler bodo politiki delali ...prikaži več za svoje žepe in svojo korist, ne bo nič bolje ... po dosedanjih izkušnjah so slovenski politiki največji izdajalci tega naroda, takoj ko pridejo v bruksel, začnejo blebetat o tej blaženi evropi, čeprav je država vedno oškodovana ... ne razumem, zakaj ne bi mogli sami upravljat s svojimi financami in z vsem kar se tiče države, zakaj vedno poslušamo kako in kaj ... politik izvoljen od slovenkega ljudstva mora najprej izjaviti "tukaj smo mi gospodar"

  • tomaz 14:02 17.januar 2017.

    Ne bodo pokleknili, ne se bat. Za to sta dva razloga, prvi je, da EU ničesar ne naredi, da bi zadeve enako obravnavala in naredila skupno strategijo. Edini smo , ki smo sprejeli in izvajamo kvote, Avstrija je že določila ...prikaži več koliko jih lahko sprejme in se tega drži, Madćžarska je v bistvu zaprla meje. Naš zakon sploh nima posledic in stopi v veljavo šele ko parlament z dvotretinsko večino odloči....a se bojijo, da bi Hrvaška postala žep....

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:42 17.januar 2017.

    Kaj kurca tale bluzi.A zdaj bo vsak bebec iz Bruslja nam sral po glavi in nam žugal.Zakaj sploh Slovenija rabi vlado,nimajo jajctudi svoje riti obrisat preden dobijo dovoljenje od stazi Merkel.

  • BojanBojan 11:15 18.januar 2017.

    "To pošilja negativno sporočilo javnosti, ko prikazuje migrante in prosilce azila kot grožnjo, namesto da bi se poudarjalo, da mnogi od njih bežijo z območij konfliktov in potrebujejo zaščito." Kaj pa je ekonomski migrant brez dokumentov drugega kot ...prikaži več grožnja? 3.000 km od njegove domnevne domovine? Potrebujejo zaščito? Kakšno? Pri nas jim nihče nič noče. Razen oni od nas...socialo, stanovanje, redno mesečno denarno nadomestilo, službo....Imamo dovolj takih svojih...

  • sprehajalec 14:18 17.januar 2017.

    Ha, ha, če bi nek zahodni europejec solil pamet, kaj moramo storiti, bi se še zamislil, tako pa nek aparatčik in še Litvanec povrhu Nils Muižnieks, ki niso ravno znani kot neki homoljubi. Sedaj vam pa povem, zakaj se oglaša, ...prikaži več ker ima obilo suflerjev iz Slovenije, kaj mora reči in da mora protestirati. Gre za peto kolono v Sloveniji, sam Litvanec ni problem.

  • bumbar 14:53 17.januar 2017.

    Sprejeli smo hrvaške in bosanske begunce. Tole, kar pa sedaj prihaja v Slovenijo in ostale EU države pa je vojska v civilu.

  • Avatar praufo
    praufo 15:21 17.januar 2017.

    čakamo na trampa, da začne pucat štalo na divjem vzhodu in razglasi dan, ko ne bo več treba bežat, potem ne bo nihče imel več razloga da rine v to evropo, ... sicer pa itaq vsi vemo, da je folka ...prikaži več preveč in to revnega, ... problem je samo kako to umirit ... tako ne gre več naprej, sploh pa slovenija je ena žepna država , ki nima kapacitet za ves ta folk, dejte to folku gor v brukselskih ogretih pisarnah dopovedat ... a res hočete da bo v vsaki občini referendum o centru za begunce ... pa še tega ne boste upošteval, pošlite jim sporočilo "MI NE MOREMO!"

  • JT_Thomas 23:26 17.januar 2017.

    Naj tale Nils se malo zamisli nad tem, da so nekatere države prešvercale (no tudi Slovenija med njimi) za več kot milion ljudi, med katerimi, če je samo desetinka procenta teroristov jih je zaradi njih in samo zaradi njih 1000 ...prikaži več V EVROPI! Nils, bi uporabil kakšno besedo, ki se ti pritiče, pa sem preveč fin za kaj takega. SRAM TE BILO!

  • BojanBojan 10:41 18.januar 2017.

    Svèt Evrópe je mednarodna organizacija, ki jo sestavlja 47 držav iz evropske regije, ustanovljena 5. maja 1949 z Londonskim sporazumom. Članica Sveta Evrope lahko postane vsaka evropska država pod pogojem, da sprejema načelo vladavine prava in jamči človekove pravice in ...prikaži več temeljne svoboščine vsakomur, ki je pod njeno oblastjo. Eden od številnih uspehov Sveta Evrope je bil sprejem Evropske konvencije o človekovih pravicah v letu 1950, ki je služila kot temelj za ustanovitev Evropskega sodišča za človekove pravice.Sveta Evrope ne smemo zamenjevati z Evropskim svetom, niti s Svetom Evropske unije, dvema telesoma Evropske unije.

  • Avatar praufo
    praufo 13:15 17.januar 2017.

    pozivam poslance in vlado rs, da pripravi še ostrejši zakon o tujcih ... mi smo preprosto premajhna država, da bi se lahko hecal v tem zosu, folka je na miljone, nas pa komaj za dva, ... oprostite, kdorkoli od teh ...prikaži več gospodov, ki sedijo v ogrevanih brukselskih pisarnah z visoko števiko na računu, pritiska na slovenijo, naj se mu jasno pove kakšna je situacija ... jest upam, da se cmeravi fantek tokrat ne bo zjokal in povedal svoje ... dejmo jajca pokazat, pa sej nas rabijo ... mi nimamo kaj zgubit ... razen da nas ganjajo za kredite ... no to je pa že druga zgodba

  • maresem 13:47 17.januar 2017.

    In kaj sledi zdaj?! Ve se... naši klečeplazci bodo klonili pred tujo palico ne ozirajoč se na lastni narod - sramota slovenska. Prvo se brigajte za svoje ljudi!

  • Ferluci 14:14 17.januar 2017.

    OK, toda zakaj, za vraga, že do zdaj niso spoštovali zdajšnjih zakonov, ki prepovedujejo vstop brez dokumentov in zakaj niso naši obmejni organi niso spoštovali na južni meji schengenskeskih zakonskih predpisov in reda?

  • Ferluci 14:16 17.januar 2017.

    južna soseda ni v schengenu in zato nekatere omejitve zanjo ne veljajo.

  • Avatar Leon
    Leon 14:21 17.januar 2017.

    Lahko se nam zgodi najbolj banalna stvar ,da bodo poslanci zavrnili novelo zakona o tujcih v zameno za umik priznanja vinske sorte TERAN Hrvatom. Ojoj ..............

  • RM 17:05 17.januar 2017.

    Spoštovani DZ,podprite predlog novele zakona o tujcih , ker ne gre samo za naše riti ,temveč tudi za vaše riti !!

  • RM 17:10 17.januar 2017.

    Cerar ima prav ,a vprašanje je ali ima jajca da trdno stoji za tem?

  • h3o 19:34 17.januar 2017.

    Naj tale Nils Muižnieks teži muslimanom o človekovih pravicah, naše pa naj pusti na miru...Koliko kritik pa je tale poslal v Savdsko arabijo? Hipokrit.

  • Žurnalček 20:02 17.januar 2017.

    EU - odhebite . Kaj , a bi radi , da sami sebi naredimo Marseille !! Tega filma gledali ne boste ! Imamo 18% tujerodnih in to je zadosti za naslednjih 100 let , da se oni mal prešaltajo na EU.

  • fižolček 20:08 17.januar 2017.

    Ej vi tam v bruslju jebite se

  • Pepa 07:01 18.januar 2017.

    Naj jih pelje k sebi, v svojo državo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.