Svet
38337 ogledov

Mulci povedali, zakaj so zanetili požar

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 08:34 23.avgust 2017.

    Neumni mulci. Haus arest pa po rit s pasom, da si zapomnejo za vse življenje. Kje so sedaj tisti kreteni imenovani "liberalci" in "otroka se ne sme tepsti" ma k ga žvajznem parkrat. Naj že nehajo srat in poneumljati ljudi! ...prikaži več Pri nas je pač tako, da dobi kakšno vzgojno, ko si zasluži. Ne delajte kriminalcev iz nas. Mulci=moški so bolj problematični v teh zadevah in polni idej kaj bodo ušpičili danes.

    • mph 09:00 23.avgust 2017.

      S pretepanjem otrok ustvarjaš samo pretepače. Ti pač poberejo zgled, da se probleme rešuje s pretepom. Morda bi rabila dobit takega moža, da bi razumela nesmisel tvojega besedičenja. Mene me ni enkrat mama udarila (oče je pobral šila in kopita ...prikaži več pred rojstvom), pa nisem nikoli niti kot otrok ukradel nobene čokolade nikjer, ker me je naučila zlepa, kaj je prav in kaj ne. Pri norijah ODRASLIH pa podpiram fizično kaznovanje.

    • jozicamurn 09:28 23.avgust 2017.

      mph - se strinjam da je odvisno od osebnosti in karakterja določenih tamalih, ampak ne obsojati staršev, če so presodili da majhen froc rabi batine, ker enostavno ni druge možnosti. Seveda noben od staršev ne bo šel v skrajnost in ...prikaži več otroku nekaj naredil, če je seveda normalen. Pretiravajo samo norci. Ne maram pa da posplošujejo vse starše v kriminalce, če dobi naprimer ob resni tečnobi eno po licih. Liberalci prosim ne serijte in ne pretiravajte! Ne delajte zločincev iz normalnih ljudi, hvala!

    • mph 11:27 23.avgust 2017.

      No, tako pa se lahko strinjam s tabo, ampak zakoni so nastali taki zaradi sistematičnih sadistov, ne zato, ker bi nek normalen starš parkrat v življenju kontrolirano dal po ta zadnji, če je bilo res nujno (pa še tukaj bi ...prikaži več se marsikdaj dalo na lepo, ampak se strinjam, da so primeri, še posebaj, ko lahko sicer mali otrok ogrozi samega sebe). Nikoli in nikdar pa pa obrazu, mimogrede pride to poškodbe bobnjiča, očesa, ... karkoli, ta zadnja je edino primerno mesto, če prav res druge ni.

    • mph 11:27 23.avgust 2017.

      Še to sem pozabil dodat, zakon je pa precej bebav, ker dejansko kaznuje samo fizično kaznovanje, ne ukvarja pa se s psihičnim izživljanjem, ki so ga premnogi otroci deležni še bolj kot fizičnega.

  • jakec1575 11:21 23.avgust 2017.

    Sodnik naj mu da kazen 1000€ in pa druzbeno koristne ure v izmeri zasaditve 5000 dreves in grmicevja. Nikoli vec ne bo vzigalice prizgal.

  • nergač 09:40 23.avgust 2017.

    problematični so po navadi tisti, ki živijo z mamo. Mama vse dovoli, ker je tak njen cukrček, na koncu postane pa prestopnik. V večini primerov seveda.

  • Avatar Iva Valant
    Iva Valant 17:45 23.avgust 2017.

    Kaj pa pomeni, da mulci niso bili problematični? A je kdo vprašal naključne sovaščane, sosede, znance .... To, da nimajo policijske kartoteke, še ne pomeni, da je z njihovimi vedenjskimi vzorci vse v redu

  • Onlytime 15:57 23.avgust 2017.

    Jaz bi jim naložila konkretno kazen in sicer, odpravljanje posledic požara, vsako soboto in nedeljo, dokler ni vso pogorišče tako, kot mora biti in to pod strogim nadzorom in vsaj 10ur dnevno. Pa naj delajo vse vikende. Si bodo globoko ...prikaži več zapomnili svoje kriminalno dejanje.

  • Avatar čavez
    čavez 08:12 24.avgust 2017.

    Gori Hrvaška, bog ima dolgo palico.

  • Jolka 07:35 24.avgust 2017.

    Nobeno druzbeno koristno delo ali pa denarna kazen jih ne bo streznila. Najboljsa kazen bi bila ta, da bi jih dali gasit ta pozar, ki so ga zanetili. Potem bi se le videli pravi pekel. Sicer pa tako vsi vemo, ...prikaži več kdo podtika pozare v Dalmaciji!

  • Igor Đukanović 08:17 23.avgust 2017.

    Hlapec Jernej 21. stoletja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.