Slovenija
665 ogledov

Ravnatelj in učiteljica lahko le še priznata

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KLOBO 11:37 23.november 2014.

    Lagal je v kamero pred vesoljno SLO, in ta naj bo in bil zaupanja vredna oseba, ki naj bi vodila vzgojno , oz. šolsko organizacijo 500 -tih otrok ???????

  • jonkaty 11:37 23.november 2014.

    Dve družini in kdo je krivec. Saj ni nobeden grozil da morata to početi, Otrok ki naj bi to posnel pa nima družine hmmm,

  • jonkaty 11:44 23.november 2014.

    Tu pa bere kar nekaj ljudi, ki skačejo čez plot. Če že tu mislijo da imajo prav . Sam BOG POMAGAJ SLOVENIJI.

  • smejka 11:56 23.november 2014.

    otrok-če je otrok ne bi snemal in objavljal...kaj lahko je doma ista pesem in pri komentatorjih,ki obsojajo to dejanje tudi...največkrat svinjamo po drugih,da skrijemo svojo svinjarijo...ni bilo pametno njuno početje,vsaj kraj ne...a veliko boljše od tega kar se počne v ...prikaži več parlamentu.A priznate ali ne,vsi bi uživali,drugim pa ne privoščite.

  • jonkaty 12:11 23.november 2014.

    V TEM PRIMERU NE GOVORIMO V PARLAMENTU.Parlament je pod drugo zgodbo!!!!Privoščim seveda privoščim. Ne me narobe razumeti. Naj vsak počne kar ga je volja, dokler ne škoduje nekomu. Sam njen mož prav gotovo ni užival.Mene boli ker ...prikaži večr otrok ni naredil nič posebaj spornega in se jih preganja kot zločince. Če se hočeš zabavati na ta način to naredi pod ključem ali nekje zunaj . Jaz jih vidim kot paparace. A njih tudi kazensko preganjajo.Bolj malo.

  • Johan Spohan 14:08 23.november 2014.

    Milanček bizgec copy paste.

  • Johan Spohan 14:09 23.november 2014.

    Tvoj firer je tudi lagal in ponarejal.i

  • KLOBO 16:10 23.november 2014.

    Johan - enocelićar !! Poliži svojo staro mamo, saj druga ti ne bo dala, ker preveč zaudarjaš po razpadajočih ribah !!

  • KLOBO 16:10 23.november 2014.

    he, he, he,....... Johan - enocelićar !! Poliži svojo staro mamo, saj druga ti ne bo dala, ker preveč zaudarjaš po razpadajočih ribah !!

  • mirko 16:33 23.november 2014.

    Točno tako. Kako fukjeno zakonodajo v kazenskem pravu imamo v tej državi. Če bi posnetek bil narejen v kaki hotelski sobi ali v privat stanovanju bi bilo to skrivno snemanje res kaznivo dejanje. Tako se je pa to spolno občevanje ...prikaži večje dogajalo v šoli in med delovnim časom udeleženca spolnega akta. S strani nadrejenih bi moral bit sprožen disciplinski postopek, vendar vsi vemo, da vrana vrani ne izkljuje oči. Kar se tiče prostora, učiteljskega kabineta, se pa točno ve za kaj je ta kabinet namenjen.

  • Bozidar.Frelih 16:38 23.november 2014.

    Ma kaj nabijate? Kakšen delovni čas? A je blo to med uro? In če je bil "delovni čas", potem bi mogu bit tud mulc "v službi". Ali pač ne? Je bil na "specialnom zadatku"?

  • Skippy 16:50 23.november 2014.

    Ravnokar bomo bankrotirali, polovica ljudi komaj preživi ali je brezposelnih, ljudje pa se kot obsedeni ukvarjajo z dvema, ki sta seksala.

  • Nogo Bozo 18:00 23.november 2014.

    klobo, jebo te JaJo

  • KOJAK 18:01 23.november 2014.

    Ma vse vas bedaste novinarje POJEBEM v glavo. Prvi dan sem se tej novici muzal in se ob izjavi ravnatelja, da je posnetek fotomontaža samo nasmejal, saj vsak, ki zna vsaj malo delati z videom ve da to ni res. ...prikaži več Pisati in moralizirati cel teden o tem dogodku pa je že preveč. Že vsi smo kdaj fukal na kakem javnem mestu in ne dvomi da tudi novinarke Anje Zupanc ni kdo napičil kje na kakem javnem kraju. Da še danes piše o tem dogodku sta lahko le dva razloga. PRVI: Ni sposobna najti nobene druge teme o kateri bi pisala ali DRUGIČ nikoli ni imela pestrega spolnega življenja in kavsa samo naga in pokrita na postelji pa jo malo daje zavist....

  • markus 18:23 23.november 2014.

    Očitno večina še vedno ne dojame, da sta oba akterja izbrala napačen kraj za uresničevanje svojih spolnih fantazij. Šola je verjetno celo med najmanj primernimi mesti za taka eksperimentiranja. Učitelji, ravnatelji in vsi v šoli zaposleni bi naj bili za ...prikaži več vzgled, nekaj, po čemer bi se mladina naj zgledovala.ssČe bi šlo za čistilko in hišnika, bi ju sigurno brez možnosti zagovora nagnali. Večkrat sem ta teden slišal, da se pa to vsepovsod počne. Kje je to vsepovsod? Jaz nič ne vem o tem. Pri nas (pa sem del JS) se veliko dela. Tudi za malico ni časa, pa delamo v pisarni, imamo normirano delo. Tudi za malico ni časa. Ja, tudi za "običajno" malico ne. Imamo roke za izvedbo nalog, tako da mislim, da bo tudi treba tu malo preveriti, kje je to "vsepovsod". Tak kader odpustit, pa zaposliti namesto njih brezposelne, ki jih je ogromno. Če bi bila v Sloveniji večja delovna učinkovitost, bomo kdaj lahko sanjali tudi o višjih plačah. Če pa se po službah "vsepovsod seksajo", n

  • markus 18:25 23.november 2014.

    as ne sme presenečati, da smo delovno tako slabo učinkoviti in da imamo dvakrat do trikrat nižje prihodke kot Avstrijci. Je še kdo presenečen? Jaz nisem.

  • Avatar roksa
    roksa 19:11 23.november 2014.

    ja,ja, samo messi je pa res dober fuzbaler, ane .............................. ;))))))))

  • wingspan15 20:03 23.november 2014.

    Za družini in otroke je res hudo, vendar sta kriva samo onadava. Onadava sta se prostovoljno odločila za to, pa najbrž nista kaj dosti razmišljala o dveh družinah in otrocih, ki bodo deležni zasmehovanja, če to pride v javnost. Dvomim, ...prikaži več da ne obstaja ključ kabineta.

  • maresem 20:18 23.november 2014.

    Se podpišem pod tole!

  • KLOBO 11:35 23.november 2014.

    Štrukelj, dej povej, a tudi ta dva "manekena" spadata v skupino nenormalno obremenjenih učiteljev in učiteljic ?? Po vsej verjetnosti je odgovor NE, če se imata med delovnim časom, ko jih davkoplačevalci plačujemo, da vzgajajo naše otroke, čas dol dajat ...prikaži večt in baje sta to redno počela že kar nekaj časa !! Pač prijetno, pa še plačano od strani države !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.