Slovenija
40 ogledov

Razklana Slovenija danes praznuje

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ennanova 20:45 25.junij 2013.

    Ob praznovanju naše državnostiSlovenci smo s tem postali pravi svetovni unikum: smo edini narod z demokratično izvoljenim predsednikom, ki za svojo domovino ne smatra svoje države, temveč neko drugo, širšo entiteto. Še več, to entiteto želi opremiti z vsemi ...prikaži več atributi in organi samostojne države, kar seveda spodkopava ustavni red, po katerem je bil izvoljen inhttp://za-misli.si/kolumne/jure-aleksejev/1055-ob-praznovanju-nase-drzavnosti

  • nina 23:01 15.avgust 2013.

    Sedaj imamo kapitakističen jarem,ki nas vsak dan bolj pogreza in uničuje firme mladino in upokojence AIDSA IN MARCEDEZA ne dobiš na pošteni način.

  • privat 08:34 23.november 2013.

    dragi držžavljani..čestitamo ob dnevu lahkote ,korupcije ,prevar...

  • JANEZON 09:24 25.junij 2013.

    In kaj potem če ni biloSDS-a na proslavi?Veliko državljanov ni prišlo že zaradi razočaranja nad vsemi politiki in njihovim delovanjem na škodo državljanov.Meni, da bi tudi tisti politiki ki so prišli na proslavo morali vprašati sebe , ali ...prikaži več sploh sodijo na njo.Vendar so brez vesti,zato so državo spravili na kolena!!Vsi po vrsti,tudi tisti kateri so se kujali ob Savinji!!Že vedo zakaj..........

  • Klemen Zec 09:49 25.junij 2013.

    Slovenija ni razklana, le Ivan bi to rad dosegel, da bi lažje prišel nazaj na "ablast".Ivan neti nestrpnost že od samega začetke, od leta 91. kar mu je do sedaj kar uspevalo, a časi se spreminjajo, trend njegove zlobne ...prikaži več sovražnosti pada in upam, da jo bo tudi kmalu konec, kar bo za slov.narod osvoboditev izpod okov Princa teme.

  • ac-dc 10:55 25.junij 2013.

    Olje na ogenj politikom in njihovim interesom je razklan slovenski narod (ovce).

  • mirko 11:01 25.junij 2013.

    Nehajte se že jokat enkrat, vi sinovi Cankarjanske matere in se spopadite z borbo za boljše materialno življenje. Če pa kdo misli, da se mu godi krivica, naj ukrepa in se bori proti tej krivici z vsemi močmi, ki jih ...prikaži večh premore in naj neha sklanjat glavo. Naj kriči kjerkoli. Vsi obtožujete politike, vendar vrata za vstop v politiko niso nikomur zaprta ! Izvolite !!! Pomagajte naredit bolj uspešno državo na gospodarskem, socialnem, pravnem in politično demokratičnem področju. Velik nesmisel je gledat za preteklostjo in jokat za tistimi časi. Lobiji ki vplivajo na politiko, da bi imeli neupravičeno osebno korist, so bili v preteklosti, so danes in bodo tudi jutri, torej se bodo verjetno tudi na novo porajali-nastajali in pletli. Treba se je samo borit proti temi deviantnimi pojavi v družbi, ne bo pomagalo nič druga kot boj za boljši jutri. Druge poti ni, vse druga pomeni smrt.

  • sprehajalec 11:01 25.junij 2013.

    Slovenija je danes razklana med zagovornike Kardeljeve ustave iz leta 1974 in tiste, ki težijo k moderni evropski demokraciji avstrijskega tipa. Tu je osnovni razkol.

  • mph 11:12 25.junij 2013.

    Hja, zgodovina se ponavlja, samo, da je bila primarna gonilna sila razkola med II. svetovno vojno RKC danes pa JJ & SDS.

  • gina 12:37 25.junij 2013.

    Včeraj so tam sedeli tisti, ki so nam uničili državo, jo nekaznovano pokradli in tisti, ki so v svojih kaslcih dobili vabila, naj pridejo na proslavo. Udeležba je novokomponirane komuniste in njihove fosile očitno hudo skrbela, očitno so imeli prav. ...prikaži večv. Nič ni pomagalo, ljudi je bilo bolj za vzorec. Gospa plagiatoršek pa spet ni mogla iz svoje kože. Plagiat za roki se držečih Urške in Janeza je bil tako obupno zanič, da sploh ni bil plagiat , ampak plagiat plagiata.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:57 25.junij 2013.

    Pa vrnite že temu prekletemu k(o)leriku in nestrpnežu Janšatu kanglco pa lopatko, da se ne bo vse življenje cmeril !!!

  • Vegan 16:45 25.junij 2013.

    Janša se le bori, da nam ne bi ponovno nadeli komunističnega jarma, ki nas je davil 45 let, sedaj pa nas je spet začel stiskati. Narod bo spoznal, čeprav malo pozno, ampak sigurno.

  • Vegan 16:47 25.junij 2013.

    Niso se kujali ob Savinji, ampak imajo ponos, da jim ni treba biti pod rdečo zvezdo, kot morajo biti Jankovičeva vlada in kompani.

  • Vegan 16:49 25.junij 2013.

    Gonilna sila razkola je murgeljčan s strici iz ozadja.

  • Vegan 16:52 25.junij 2013.

    Točno, še to je morala plagiirat. Pa je pri Janezu in Urški izgledalo veliko bolj simpatično.To je pač možganski trust tipa Pozitivne Srbije. Ali znajo še kaj razen prepisovanja?

  • Vegan 16:53 25.junij 2013.

    Desnosredinske stranke so naše edino upanje, da ne bomo pristali v trdem komunizmu.

  • Rudi Robič 20:12 25.junij 2013.

    Na balkan sodijo balkanci in murgelsko zločinska golazen z rdečimi simboli, prebarvanimi s slovensko krvjo.....

  • mph 21:44 25.junij 2013.

    Kot je na primer kje? V Avstriji in na Finskem? :-))) Ha ha ... res te bolniki vsi janšisti, tega še ni videl svet. Niti Severna Koreja s Kimom na čelu vam ni ravna skupaj z vašim firerjem.

  • mph 21:45 25.junij 2013.

    Če je to res, vsekakor daleč sežejo njegove lovke, da si je podredil celo sodišča v Avstriji in na Finskem. :-) Mislim, da se niti ne zavedate, kako patetični ste.

  • Šemefuky 10:34 25.junij 2013.

    Mene ne mor nihče razklati zaradi proslav ali političnih pogledov. Sam sem si ustvaril predstavo kdo dela za narod in kdo proti njemu. Do danes se je v vseh teh letih pokazalo, da politične stranke vzdržujejo lasten obstoj, vsaka posamezno ...prikaži več in vse skupaj pa delujejo proti koristim državljanom.Ob tem gre posebej izpostaviti, še posameznike ekstremiste, ki iz ozadja ali ospredja izjemno škodijo demokratičnim procesom in gospodarskemu napredku. Ob sozvočju z institucijami države počnejo to nekaznovano brez posledic za njih same, posledice nosimo državljani.Kar so posamezni politiki uspeli in kaj praznujejo je to, da državljani v glavnem ne čutimo pravične države, ne čutimo prvega patriotizma in zelo malo jih je, ki bi se danes borilo za to državo, vsaj v prvih vrstah ne.Jaz bi se zanjo boril v tisti vrsti, ki bi za JJ, Kučanom, Bavčarjem, Šrotom,Jankovičem in za vsemi tistimi, ki imajo danes največ od te države. Torej bi bil pozadinac in bi malice pripravljal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.