Magazin /magazin/film-glasba-tv
95 ogledov

Roza Janšo poslal "v p**** mater"

Komentarjev 87
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 15:54 08.februar 2013.

    Umetniki so podobna rak rana slovenije kot tajkuni

  • Darko 17:03 08.februar 2013.

    Roza samo zate in tiste, ki serjete in neveste kaj je original. Kulturen ravno nisi roza in zato te jaz, ki nisem kulturnik pošiljam v PM. Zdaj sem se spustil na tvoj nivo in če je to kultura sem pač ...prikaži več kulturen.sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Zdravica-št4-rokopis1.jpg

  • Žurnalček 10:15 10.februar 2013.

    Z kulturnim človekom se pogovarjaš kulturno , če pa je nekdo poden od podna v poštenju, v politiki, lopov na kvadrat , se moraš pa spustiti na njegov nivo , ker samo tako razume, kaj si ljudje mislijo o njem ...prikaži večm ! Jaz ga pošiljam v 3 LPMM , tako da če že imate kaj proti kulturi , lahko vse kritike mirne duše preusmerite name. Proti meni je Roza 3x bolj kulturen in ga pustite pri miru .

  • Maca 13:25 08.februar 2013.

    Preseren je bil tako dober pesnik, da ni treba, da ga Jansa danes popravlja. Presernu je beseda slovenski pomenila nekaj drugega kot danes razumejo "pravi Slovenci". Zato so slovece matere postavljene na pravo mesto in tudi slisijo se lepse.

  • krtina 15:04 08.februar 2013.

    Villa. Andrej Rozman Roza, je PESNIK. In to z veliko začetnico. Predvsem pa človek, ki misli s svojo glavo, preprost in predvsem Slovenec. Zaradi njega je Slovenija lepša in boljša. In je človeku v ponos, da je tu doma. Ti ...prikaži več pa si nekulturen revež zalepljen s sovraštvom. Gospod je napisal več knjig, kot pa si ti prebral novic. Če je to vaša kulturnost - je prašič lahko vaš nov logotip na zastavi.

  • Darko 17:04 08.februar 2013.

    Roza samo zate in tiste, ki serjete in neveste kaj je original. Kulturen ravno nisi roza in zato te jaz, ki nisem kulturnik pošiljam v PM. Zdaj sem se spustil na tvoj nivo in če je to kultura sem pač ...prikaži več kulturen.sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Zdravica-št4-rokopis1.jpg

  • hm,hm... 17:24 08.februar 2013.

    Ko smo že pri polpismenosti, če bi bil ti vsaj malo pismen, bi komentiral tako kot je treba....Nisem napisal, da je sramotno kritizirat, ampak je sramotno vedenje kulturnikov v javnosti, saj tko radi opozarjajo na naše vedenje in krizo ...prikaži več vrednot....torej drugič pismenosti in polpismenosti ne povezuj s političnim prepričanjem. Vsak četrtpismen ve, da tu ni povezave...torej nauči se brati komentarje, nato pa pljuvaj

  • Kranjica 18:08 08.februar 2013.

    Lahko ga cenite, tudi jaz sem ga - do danes. Žal ta njegova izjava oziroma pošiljanje predsednika vlade v PM , ni vredna kulturnnika, še za kakšnega pijanca ni primerna.!Res žalostno za Slovenijo, če je kultura na takem nivoju!

  • vest 01:15 09.februar 2013.

    Res bi morali vrli filmarji posneti film o velikanu (roj.1958), ki ga osebno poznam od 1976. V svojem življenju je vodil mladino po poteh AVNOJa, bil član organizacije, ki jo danes na zunaj ne prenaša - čeprav uporablja ravno njihove ...prikaži več metode. Brez zapora 1988 bi bil danes to običajen smrtnik, vendar smo ga s protesti takrat pomagali spraviti na prostost. S Kacinom sta se lepo izkazala 1991 v osamosvojitveni vojni. Žal pa mu njegovi kasnejši postopki niso v čast. Če bi bili 1991 v tako razcepljenemu stanju kot smo danes bi od osamosvojitve ne bilo ničesar. Mogoče bi film dobil celo kako nagrado.

  • motherwolf 10:24 09.februar 2013.

    Vsi zgoraj našteti so za svoje diplome garali. Janševci pa so jih ponaredili, pokradli in se šlepajo z nedokončano osnovno šolo in mislijo, da so visoko inteligentni.

  • Žurnalček 17:53 09.februar 2013.

    Villa , villa , a te tko učijo pri verouku. Zaveden Slovenec se danes lahko poimenuje samo človek, ki ima v srcu samo eno državo in nobene druge. Sam počas , ne se preveč veseliti povedanemu , kajti tudi Vatikan ...prikaži več je država in ima svoje vohunske centre širom po Sloveniji, kar pa vse tiste , ki hodijo v cerkev dela iz njih avtomatično špijone proti lastni državi Slovenija. Da poenostavim. Vsi ki hodite v Cerkev , ne morete biti nikakor ZAVEDNI SLOVENCI !

  • Kranjica 18:07 09.februar 2013.

    Motherwolf, včasih so nas učili, da je treba starejše spoštovati, danes, kot vidim iz tvojega komentarja, je ravno nasprotno. Tvoje komentiranje je ogabno. Si že kdaj pomislil, da boš lahko že pri 60. letih (upam, da jih boš dočakal), brez ...prikaži večz las, brez zob, dementen in z oplničeno ritjo? Privoščljivost ni lepa lastnost, toda upam, da se bo tebi to zgodilo!

  • Žurnalček 10:07 10.februar 2013.

    Mogoče tudi je , vendar z velikansko razliko v obisku in v temu , da jih tja veliko pride peš , hodajoč celo noč , da nobeden ne pripelje še 3 , ker pride vsk sam in ni treba nobenega ...prikaži veča vleči za kravatelc in mu groziti z izključitvijo. No tja se lahko tudi pripelješ z avtobusom, vendar je to tvoja osebna izbira, ne pa strankarska prisila. Tvojemu Fireru se je pa v Bruslu lahko zgodilo samo tole, vezano na njegov govor. Ali mu je druga žena pozabila sabo dati tablete , ali pa je sam mislil, da je ozdravel , in jih , ker ni bil pod kontrolom druge žene , ni hotel vzeti. No rezultat pomanjkanja predpisanih mu medikamentov smo videli pa na TV ekranu !

  • Oseba_ 15:54 08.februar 2013.

    ha ha

  • kapuhs 12:36 08.februar 2013.

    Hehe, Roza legenda.

  • Silvester Pečovnik 12:45 08.februar 2013.

    resnica boli ..... naj gre na brdo rože sadit....

  • zic 12:48 08.februar 2013.

    pa ne morem verjeti koliko ima Janša še podpornikov???? A je folk za luno al kako??? res tega pa ne razumem??

  • alfredo 13:11 08.februar 2013.

    Se vidi omika "Roze". Šolan človek, pač. A Ivo Godnič ni pa nič izjavil?

  • pesjan 13:25 08.februar 2013.

    Roza prideš ti na Lent?

  • hm,hm... 14:58 08.februar 2013.

    in to naj bi bili kulturniki....Drgai moji kulturniki, če si že nadevate taka imena....Lahko bi vedeli kako se kulturno obnašati....Sramota!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.