Slovenija
34 ogledov

S pomočjo Facebooka v štirih urah do storilca

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:25 01.december 2015.

    Zakaj pustiti avto na pločniku in kolesarski stezi? Zakaj ga ni pustila na vozišču, če je bilo samo za trenutek. Saj bi vozniki malce počakali in potem nadoknadili zamujeno... Aja, vlada prepričanje, da pešci in kolesarji imajo čas, vozniki ...prikaži več pa ne. Vsekakor podpiram človeka, ki sta ji povedala, kar ji gre. Ni nujno, da se da avto parkirat prav blizu. Tudi poserjemo se ne kar na pločniku. Zakaj bi torej drek od avta pustili na pločniku?

  • zdrej 09:38 03.december 2015.

    Ne vem sicer kaj se je točno dogajalo (nekaj je kar se je povedalo, nekaj, kar se je zgodilo).Tudi gospodične ne poznam, tako da ne morem trditi o njenem kovu. Pa mislim, da je tudi ne pozna večina komentatorjev. ...prikaži več Sam sem, da včasih realno parkiran nekje za par minut (1 do 5) , ko je kaka zadeva domenjena. Ne strinjam se pa z nasiljem (lomljenje ogledal in tepež). V takem primeru je boljše avto poslikat in poslat policiji, če že hočeš velik nivo "maščevanja" ali pa poveš kako na kratko lastniku, če je v bližini.

  • malonaokoli 19:32 30.november 2015.

    in potem se nekateri sprašujejo, zakaj smo Slovenci nestpni do nesramnih priseljencev, ki se nočejo integrirat...

  • malonaokoli 19:32 30.november 2015.

    in potem se nekateri sprašujejo, zakaj smo Slovenci nestpni do nesramnih priseljencev, ki se nočejo integrirat...

  • cefurka123 21:41 30.november 2015.

    e moj ti SLOVENČK da ti veš u kakšni državi živiš UPAM DA Se boš jutri v taki situaciji sam znašel in neboš deležen od nobenga kšne pomoči še posebi ne od vs takih slovenčkov k bi brez ns čefurčkov ...prikaži več umrli!!! pa da sta se brez veze razburila??? ja sta se ker mu je avto biu v napoto zakaj ni policije poklicu??

  • cefurka123 21:45 30.november 2015.

    men greste vi na bruhanje SLOVENCI k neznate pridt pomagat ženski al pa poklicat policijo ne raj bejžmo da nebomo kj krivi pičkiceeee

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 08:13 01.december 2015.

    Če zahtevaš, da tudi drugi spoštujejo predpise še nisi nestrpen.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 08:14 01.december 2015.

    Slovenček je oznaka za tiste, ki se ne upajo boriti za svoje pravice. Pravi Slovenec pa ti pokaže kaj je prav in kaj ni! Ta dva sta bila prava Slovenca.

  • dimnikar 08:59 01.december 2015.

    Nimam nobene empatije do njenega "trpljenja", saj je gnoj od človeka in ne čutim nobene povezanosti z njo.

  • dimnikar 09:03 01.december 2015.

    Glejte, GOSPA, žal nihče ni na vaši strani, ker ste pač govno od človeka. Vsi razumemo, da nasilje v tem primeru ni bilo upravičeno, ampak to ne pomeni, da nam morate biti vi všeč. Niste nam.

  • dimnikar 09:04 01.december 2015.

    Kakšan nestrpnost do drugačnih, saj nismo vsi SLOVENCI teroristi! :) Terorizem nima narodnosti! :D

  • Swap 09:15 01.december 2015.

    Jast bi jo tozil ker me je skikala brez mojega dovoljenja, pa se samar bi ji zalepu tak k ji bi ga moral ze ata v vzgoji, tele smrkle si prevec dovoljo

  • Ferluci 17:57 01.december 2015.

    Če bosta zvitoravnalca ogledala pametna, bosta dejanje zanikala in tožila agresivno letalko za laganje ter slikanje brez dovoljenja. Ženska naj se malo zbere in malo bolj dostojno obnaša ali naj se vrne tam, od koder je prišla. Meni v drugi ...prikaži več državi (niti doma še na kraj pameti ne pride, da oviram pešce ali kolesarje na pešpoti ali kolesarski stezi. Raje grem par sto metrov peš, če ne gre drugače. Upam, da jo bo tudi dobila položnico policije.

  • KOJAK 18:55 30.november 2015.

    Dobro bi bilo slišati še drugo stran... ta dva upokojenca. Dvomim, da sta se kar brezveze razburila. Če pogledam facebook profil te punce in komentarje gor dvomim, da se je "kulturno" pogovarjala z njima in da jima je rekla da ...prikaži več se umirita. Evo komentarji: NEMOREM VSEM ZAHVALIT DA SEM PRISLA Z VASO POMOCJO DO TEH NORCEV!!!! HVALA VAM VSEM BICE PRAVDE U OVOM SVETU!!!!....Hvala bogu da ste nasli te dvije budale....Joj hvala bogu kumice moja da si najdla govna ova...

  • KOJAK 22:27 30.november 2015.

    Lej bejba, očitno so tebi polomili ogledala. Upam stavit, da si jih kam poslala ali pa kaj podobnega. jezikala, če pa si to storila še v sočnem materinem jeziku je zgledalo še hujše. Sem že mel podobne primere, še bolj ...prikaži več nevrotične osebke, pa smo se na koncu vse zmenili. Agresija rodi agresijo pa to povej tudi kolegicam ki pišejo o norcih, govnu in budalah. Aja pa pol čefur sem :)..... ti si pa si glede na pisavo nekaj tretjega.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 08:12 01.december 2015.

    Če bi vsi tako parkirali, bi bili pločniki in kolesarske steze neprestano zasedeni. Tiho bi bila in hitro umaknila avto pa ne bi bilo nobenega prepira. Drugič se pa naj dogovori za prevzem ključev tam, kjer ve, da bo lahko ...prikaži več parkirala. Glede na to kar piše se Iz te zgodbe očitno ni nič naučila. Škoda, da ni prišel še pajek in ji odpeljal avta.

  • MK 18:47 30.november 2015.

    glupa čefurka... misli, da lahko parkira sredi kolesarske, zato ker se pač njej mudi.Šla bi lepo na plačljivo parkirišče Tivoli, kjer imaš 15 min zastonj. In če bi parkirala čisto na koncu bi bila 3 minute od lokala Lepa ...prikaži več žoga. Ne ona je carica (prej glupača) in je vajena parkirat enako kot v Bosni, med ovcami, kjer ti paše.Upam, da je dobro dobila po gobcu, policija naj ji pa še eno lepo kazen napiše.Drugič naj pa pametuje o sebi preko Facebooka pa pusti ostale lepo na miru. Nismo Jure Košir, da bomo vjugali med njenim avtom, ker je gospa samo po ključe skočla.Taki mentalni invalidi tudi na invalidske parkirajo, ker so sam nekam skočil.NA BRUHANJE MI GREŠ! ps: če ti kaj ni všeč pri nas, gasa pa pejt dol. Pa se tam pejt facebook igrce.

  • Avatar Zala
    Zala 20:22 30.november 2015.

    Mlade gospodične in gospe so postale res agresivne, tako v besedah in tudi pri vožnji avtomobila. Verjetno je res jezikala na "tri-šihte", ampak to gospodu ni dalo pravice, da lomi ogledala ali kakorkoli poškoduje tujo imovino. ..... ...... ...... In ...prikaži več namesto, da bi se dogodek zaključil z obojestranskim sočnim jezikanjem se bosta oba znašla pred sodnikom za prekrške in vsaj eden od njiju bo najel odvetnika, če ne kar oba. Oba bosta plačala kazen; ona zaradi kršenja CPP in gospod zaradi fizičnega obračuna in lomljenja ogledala. ..... ........ ...... ...... Jima je to res bilo treba? Edina, ki bosta v tem primeru imela dobiček sta država in odvetnik/odvetnika. ..... ......... Si mislim, denar mora krožiti. Namesto za priboljške ga bosta porabila za bedarije !

  • valerijakregar 22:14 30.november 2015.

    SPOKAAAAAAAAAAAAJ kod svojih !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Papaja Popi 08:42 01.december 2015.

    Upam, da bo drugič premislila, kje bo parkirala vozilo.Tisto, da je parkirala za minuto pa je nora izjava.Vsi vemo , da ta minuta traja 10 ali več minut.In ne reči, da to ni noben prekršek, ker z ...prikaži več malimi prekrški se začnejo veliki.Je pa tudi res, da ji ni bilo treba polomiti ogledalo in jo napasti, če sta jo res napadla.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.