Avto
617 ogledov

Slovensko podjetje Tushek naredilo superstroj

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 12:34 23.marec 2012.

    bugatti skrij se??? kak umsko omejen moreš bit da nekaj takega napišeš?

  • allstarr111 13:01 23.marec 2012.

    Avto je lep, bočna linija je čista kopija Porsche Carrera GT, mu pa manjka glas, tak super športbik mora imet glas, ne pa da je vse zadušeno.

  • nibbler13 14:26 23.marec 2012.

    Tole je oblika avta k1 attack in mislim , da je to slovaški avto tako , da je najbolj podoben njemu .

  • Princ Dobroshi 13:19 24.marec 2012.

    vidi se kako je priredil dizajn gallarda

  • dd1307 18:34 24.marec 2012.

    Ne verjamem, da je res najboljši od vseh, za lase privlečeno. Če pa že res je..s tem imenom ne bo daleč prišel. Kako ljudje po svetu izgovorijo Renovatio? zveni ceneno, žal. Kakšen je pa odziv na Top gear? njihov komentar ...prikaži več dejansko ima težo. Vem, da se sigurno najprej ob nemogoč ime obregnejo.

  • GraveLord 16:08 23.marec 2012.

    Osebno sem se že velikokrat kot sopotnik peljal s tem avtom ki je kot za šalo pometel z vso svetovno elito ter konkurenco v Brnu na Češkem,tudi z avtomobili iz serije GT Cup.Zaostal je le za nekaj desetink za dvema ...prikaži več iz profi ekip iz te serije GT cup pa še to samo zato,ker ni imel obutih slick pnevmatik.Podobnost z k1 attack je zgolj v zelo grobem,saj je k1 attack čisti kit car sestavljen iz bistveno manj delov ter še v bistveno krajšem času kot to velja za Renovatia!Meddrugim ima Renovatio precej delov iz formule 2 vgrajenih,kot so vzmetenje,board display in board computer z vso telemetrijo iz F2.Zvok je možno slišati še predno ga opazim in še nekaj km po tistem,ko je že peljal tod mimo mene čez naselje in to sredi dneva,ko je normalen promet.Na Mobikrogu ter na Grobniku je avto pmetel s Pagannijem Zondo,ki je 3x dražji od Renovatia,zavrnjeno je bilo vabilo na testiranja v Maranello ter Monzo,da kdo iz družine Ferrari ne bi bil preveč prizadet ali ponižan.Sam pa sem se kot sopotnik pelj

  • Princ Dobroshi 13:20 24.marec 2012.

    tocn tako sej ne da ne privoscim slovencem sam takih avto kot je ta je malo morje in noben ni posebej opevan.. to da pometa s konkurenco kot je ferrari pagani in nevem kaj me pa sam nasmeji

  • wild_child 14:58 23.marec 2012.

    ..big deal - karoserija narjena v garaži, za konjenico je pa Audi poskrbel (toliko o slovenski inovativnosti) pa naslov? Bugatti skrij se??? ..samo en komentar na pisca članka (ki to ni) - LOL!

  • GraveLord 16:22 23.marec 2012.

    -peljal 295km/h po AC in še bi šlo,če ne bi bilo prej zožitve in je bilo potrebno obrniatti lahko ti.Strinjam se s piscem da se Bugatti lahko skrije,vendar na pisti in isto velja za vse Lambote,Ferrarije in Porscheje,saj imajo vsi ...prikaži več ti avtomobili bistveno višje postavljeno težišče in tudi bistveno večjo skupno maso,kar ima za posledico pod ali prekrmarjenje in s tem tudi izlet v pesek.Bugatti je dober za pospešek ter končno hitrost,nikakor pa ne more paroli z Renovatiem na dirkališčih,še posebno na tistih bolj ovinkastih.Za konec je tukaj še cena,ki je glede na uporabljene materiale ter tehnologijo primerna 240.000€,seveda pa ta cena daje tudi poseben individum tako na dirkališčih,kakor tudi v urbanih naseljih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.