Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
39468 ogledov

Te dni ste mi, dragi turisti, dvignili pokrov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 09:02 29.avgust 2023.

    Lahko se poistovetim vsaj redko. Zadnjic na cesti, kjer prehitevanje ni mozno vozi avtodom neizkusena voznica. Naredi kolono 30 vozil z voznjo hitrosti traktorja. Prevoznik tovornjaka je empaticen in se vsake par km ustavi, da spusti naprej, tale v avtodomu ...prikaži več ni gledala v vzratno ogledalo. Situacija sili norce, da prehitevajo na nevarnih odsekih. Enim se mudi v sluzbo ali po dnevnih opravkih. Ce delas kolono bod dec ali baba in se ustavljaj vmes.

  • h4ck3r 08:21 29.avgust 2023.

    Se popolnoma strinjam z zapisanim...ja v tujini sem tudi sam kdaj zgubljen, sploh če sem na zame novi cesti in je zraven še velika gneča...ampak vedno pa se poskušam držati omejitev. Občudovanje okolice s 40 km/h kjer je omejitev 90 ...prikaži več90 km/h, celo ustavljanje in fotografiranje le te...pač ne sodi na cesto, pa čeprav se ti nikamor ne mudi, ker si na dopustu. Pa dopust nima z vožnjo nobene povezave, gre se za čisti egoizem in idiotizem. Sem pa doživel, da na srečo policisti kaznujejo tudi to.

    • rd2dmk2 18:06 29.avgust 2023.

      v tujini že kaznujejo, pri nas pa sigurno ne. je pa čudno da pri tako počasni vožni tujci ne opazijo nobenga znaka in rinejo tja kamor se ne sme, predvsem v gorske doline in ozke ulice. pa v nasprotno smer in zapore cest.

  • Toma 12:12 29.avgust 2023.

    200 KM pa nekak gre! Nasledni 300, pa bo že lažje!

  • 4krogci 17:53 29.avgust 2023.

    Ok turisti ze res delajo guzvo in se posebi franvozi se ne ozirajo na nobenga…pa vendar…kaj pa obdobje ko ni turistov, ko se domacini, ki pac morejo zjat okoli vozjo po 30-40na omejitev 90! In to vsak dan! Ampak njim ...prikaži več in sosedom je to sprejemljivo pac vse za dobre odnose!

  • Avatar lopov
    lopov 07:47 29.avgust 2023.

    Nasvet.. osebi ki dviga pokrov... doma bodi... al uporabljaj javni prevoz pa nebo hude krvi..

  • Pepe007 08:17 29.avgust 2023.

    Sem preletel članek. Zapis užaljenega otroka, ki mu očitno ni uspelo prehiteti tistega, ki se ga je namenil.

    • rd2dmk2 18:09 29.avgust 2023.

      imaš kar prav pepe007, se delno strinjams tabo,samo zadnjič sem videl članek iz sarajeva, kako je turist z avtodomom obtičal sredi oskih ulic in se spravil nad reševanje svoje imovine kas s fleksarco,sam ni žagal svojga avtodoma ampak pač kar mestno imovino.

  • rd2dmk2 18:04 29.avgust 2023.

    gospod novinar,če ti to dvigne pokrov, potem ostani doma,kajti to kar si doživel ni še nič, in to kar lahko doživiš ti izbije tud podn. zato en žakelj persena pa počas do Begunj tam pa na miritev živcev,kajti ko boš ...prikaži več stal pred podvozom, kjer bo tujec s avtodomom se čohal po jajcih kako spravit svojo škatlo skozi tisto malo luknjo, ne vem kaj ti bo tam odneslo in ko boš stal v koloni na cesti, kjer je vse polno tujcev, ki tam ploh ne bi smeli bit, kajšele se počasi cijazit-upam da preživiš.

  • rd2dmk2 18:14 29.avgust 2023.

    veste kaj pa meni dvigne pokrov. to da nas napadajo multinacionalke, ne okupirajo in podjarmljajo bolj kot rusi ukrajino. in kako to store. lepo. z google maps, garminov in podobnim. tu v sloveniji zapremo lokalno cesto, ker je obnavljamo , ...prikaži več posatvimo označbe za zaporo in označbe za obvoz, pa komu mar ? nikomur, tujci s garminom lepo piči dalje, dokler ne pade vgradbeno jamo, je pa čist dovolj , da garmin spet odpre cesto in vsi ostali za njim. lokalci pa..celi dan in noč naj pazijo na debile.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.