Magazin > Odnosi in prosti čas
39467 ogledov

Te dni ste mi, dragi turisti, dvignili pokrov

"Tudi moja strpnost ima določen prag. In te dni ste mi, dragi turisti, dvignili pokrov."

"Zadnja vikend izkušnja je bila zares skrb vzbujajoča," piše kolumnist portala Style.Over.Net, ki še dodaja: "Vem, da je malo verjetno, da bo kdo od tujcev ta zapis dejansko prebral, zato pa polagam na dušo vsem vam, ki to berete, da se kot turisti v tujini, ne obnašate kot zgoraj omenjeni."

O čem govori in kaj mu je tako načelo živce, preverite v kolumni na Style.Over.Net.

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 18:14 29.avgust 2023.

    veste kaj pa meni dvigne pokrov. to da nas napadajo multinacionalke, ne okupirajo in podjarmljajo bolj kot rusi ukrajino. in kako to store. lepo. z google maps, garminov in podobnim. tu v sloveniji zapremo lokalno cesto, ker je obnavljamo , ...prikaži več posatvimo označbe za zaporo in označbe za obvoz, pa komu mar ? nikomur, tujci s garminom lepo piči dalje, dokler ne pade vgradbeno jamo, je pa čist dovolj , da garmin spet odpre cesto in vsi ostali za njim. lokalci pa..celi dan in noč naj pazijo na debile.

  • rd2dmk2 18:04 29.avgust 2023.

    gospod novinar,če ti to dvigne pokrov, potem ostani doma,kajti to kar si doživel ni še nič, in to kar lahko doživiš ti izbije tud podn. zato en žakelj persena pa počas do Begunj tam pa na miritev živcev,kajti ko boš ...prikaži več stal pred podvozom, kjer bo tujec s avtodomom se čohal po jajcih kako spravit svojo škatlo skozi tisto malo luknjo, ne vem kaj ti bo tam odneslo in ko boš stal v koloni na cesti, kjer je vse polno tujcev, ki tam ploh ne bi smeli bit, kajšele se počasi cijazit-upam da preživiš.

  • 4krogci 17:53 29.avgust 2023.

    Ok turisti ze res delajo guzvo in se posebi franvozi se ne ozirajo na nobenga…pa vendar…kaj pa obdobje ko ni turistov, ko se domacini, ki pac morejo zjat okoli vozjo po 30-40na omejitev 90! In to vsak dan! Ampak njim ...prikaži več in sosedom je to sprejemljivo pac vse za dobre odnose!