Slovenija
3930 ogledov

Urška Puš: Zaradi mene ljudje ne rabijo verjeti v duše

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Štefan Sobočan 11:38 31.oktober 2016.

    POVRŠNO PISANJE - Ne iz zgornjega pogovora, ne iz sobotnega članka v Svet 24 nisem zvedel nič konkretnega, recimo odgovor na nezastavljeno (?) vprašanje o svetu, v katerem lebdijo duše. Je to SVETLOBA, JE TO TEMA, SO TO VICE (OČIŠČEVANJE), ...prikaži več JE TO PEKEL?Vse pisanje in odgovarjanje je preveč "abstraktno", zato ne verjamem, da Urška govori z dušami umrlih.Duša je breztelesna "zadeva", zato ne more govoriti. Če pa govori, pa najbrž ne naklada tjavdan (kot politiki), ampak najbrž pove, nakaže,kako se ji godi in posvari, razblii kako skrivnost itd.

  • mph 12:08 31.oktober 2016.

    Zakaj pa je religija izjema? Sicer vsaka religija začne kot sekta, če se dovolj prime postane religija. Če ta ne more dokazat kar oglašuje, t.j. pogovarjanje z mrtvimi, zakaj potem religije, ki ne morejo dokazat njihovih bogov (čez 3000 kar ...prikaži več vem jih je), lahko to brez sramu oglašujejo? In brez pošteno delat živjo od tega. Ok, lahko gledamo to tukaj, pa duhovnike, ... kot tudi neke psihologe, s katerimi se pogovoriš. Ampak večinoma sami ustvarjajo probleme, od "reševanja" katerih potem dobro živijo.

  • leonardo 08:07 01.november 2016.

    Matermila, ali si se kdaj vprašal: Ja, kako mi je pa to prišlo na misel? Si kdaj doživel nekaj, zaradi katere stvari si kar žarel od sreče, ker tega niti nisi pričakoval? Si kdaj doživel kaj takšnega, za kar si ...prikaži več rekel: Ja pa saj to ne more biti res? Ne mislim te prepričevati, kaj si takrat doživljal, ker si nikoli niti v sanjah nisi mislil, kaj bi to lahko bilo! Ni ti treba k ljudem, ki ti to znajo obrazložiti ( zastonj), ker to ne boš nikoli verjel, dokler ne boš umrl.Nekaj pa ti le svetujem, ne stresaj svojega gneva nad ljudmi, ki nekaj vedo!

  • mph 10:12 01.november 2016.

    Pred davnimi leti sem založil številko od prijatelja, ki sem ga nujno potreboval, ker je imel edini en rezerven kos, ki bi šel v moj avto. In glej ga vraga, kaj se ne srečamo ravno mestu. Čudež, duhovi na delu? ...prikaži več Niti ne. Zdaj pa se spomni na tisoče primerov, ko pa SI nekaj ali nekoga rabil, pa ga ni bilo. Tokrat se je pač po naključju zgodilo in vidi čudo, nekaj je na temu, ..... kaj pa vseh ostalih 1000 primerov? :-) Imam čez 60 ampak v življenju še nisem doživel ali videl prav ničesar (če izvzamemo moje otroške dovzetne možgane tam po recimo 8 ali 10 leti, kjer nisem bil siguren, če je volk pod posteljo ali ne :-)) kar bi v čemerkoli dalo sumit na obstoj nadnaravnega. In po hoji po gozdu do sorodnikov je na koncu v grmovju namesto groznega parklja bil še vedno kakšen zajec ali jež. :-)

  • mph 08:33 31.oktober 2016.

    Jaz tudi brez zadržkov govorim o človeški neumnosti, ki je primerljiva kot je že Einstein rekel samo še z neskončnostjo vesolja. No, glede vesolja je sicer rekel, da ni čisto siguren. Sicer pa, če pomislimo, da bi ljudje nekega jutra ...prikaži več ugotovili, da ni bogov, škratov, duhov, ... kaj pa bi vsi ti ljudje počeli, ki prodajajo meglo, pa če pomislimo, bi se ekonomsko svet sesedel, saj spet se okrog tega vrtijo nori denarci. Bi pa lahko ves ta denar, ki se meče v smeti porabilo za izboljšat izobrazbo, standard, v ohranjanje narave, ...

  • amanita 11:45 04.november 2016.

    No, to niso kozlarije, bolj mi je tole podobno špiritizmu.Moje mnenje. Za naše pokojne raje zmolimo, kakšno Zdrava Marijo...

  • Tupamaros 09:34 31.oktober 2016.

    In koliko dobite za to reklamiranje?

  • matermila 07:55 31.oktober 2016.

    Z vprašanji nadaljujemo, ko stranka pride drugič ali tretjič.Seveda,drugače premalo kapne v njeno denarnico.Še ena,ki slovenskim naivnežem puli težko prislužen denar,vi pa ji še delate reklamo.Lepo.

  • vzev 08:10 31.oktober 2016.

    Zakaj je sploh dovoljeno na takšen način obirati ljudi. Vse to bi bilo potrebno prepovedati, ne pa da še potem imaš na TV vedeževalske oddaje. Če se že država vsepovsod vtika, zakaj ne naredi nekaj, da bi obvarovala naivne ljudi pred temi.

  • krtina 08:40 31.oktober 2016.

    Fotka št.2. takile bi morali biti na zaprtem oddelku Psihiatrije. Pika.Hranili in negovali pa bi jih butli, ki na take oslarije nasedajo. Pika. Vsi srečni, vsi zadovoljni. Amen.

  • Papaja Popi 09:28 31.oktober 2016.

    Ljudi, ki se pustijo nategovati, je treba oskubiti do golega.Vendar potem ne smejo jokati po televiziji, kako so ubogi in revčki.

  • krtina 10:23 31.oktober 2016.

    očitno potrebuješ za dokaz totalne neumnosti dva priimka. Lep pozdrav.

  • dimnikar 10:53 31.oktober 2016.

    Saj so goljufive dejavnosti strogo prepovedane v vsaki razviti druzbo. Izjema je le religija. Za vse ostalo greš v zapor, če si pa religiozni goljuf dobiš pa članek na zurnalu.

  • mph 12:09 31.oktober 2016.

    He, he, ... zanimiva je v tem kontekstu tvoja zadnja beseda. :-)

  • mph 12:10 31.oktober 2016.

    Brez skrbi, se ne more nič zgodit, naj kar kliče duhove umrlih, ki jih ni. :-) Lahko pa vpliva vse skupaj na zdravje živečih, včasih v dobrem, včasih v slabem.

  • Ludvik Miholic 17:49 31.oktober 2016.

    vsaj dimnikarji so tudi goljufi pa se povrh krado na postresju domace klobase pa se noben ni sel v zapor to je slovenski molopon in obveza da se zastonj najede

  • matermila 19:31 31.oktober 2016.

    Ludvik,poskusi malo bolj razumljivo.

  • matermila 19:34 31.oktober 2016.

    Oskar,a si že bil na pregledu?

  • matermila 19:47 31.oktober 2016.

    Seznam čakajočih je odprt že od lanskega decembra, povpraševanja je ogromno. No,to pa mnogo pove o naivnosti Slovencev,pa čeprav jih večina jamra,kako ni denarja.Za kozlarije se denar vedno najde,a ne?

  • Jure Zalar 22:36 01.november 2016.

    biti šarlatan je očitno še vedno donosno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.