Avto /avto/na-strom
6741 ogledov

Vse večji dvomi o ciljih Nemčije glede e-avtomobilov

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jjjaaannneeezzz 09:22 29.november 2023.

    Kot svinja v buče letimo vsi skupaj s temi električnimi avtomobili. Nikakor ni ustrezne tehnologije, ki bi upravičevala elektriko napram bencinu, ker trenutno je ogljični odtis električnega avtomobila še vedno večji od tistega od "šparovnega" na bencin oz. diesel. Se ...prikaži več bo cel svet spremenil za brez veze? Če bi toliko denarja vložili v razvoj vodikovega motorja, bi verjetno že bil narejen za široko proizvodnjo in uporabo.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:40 29.november 2023.

    So hoteli v avstraliji prpovedat cigarete,pa se je država premislila,tako se bo zgodilo tudi z električnimi avti.Če narodu nekaj ni všeč,pač ne gre,vsemu pa botruje dobiček

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 10:17 29.november 2023.

    Ja, v Nemčiji ne bo nič z električnimi avtomobili, če jih ne bo država obilno subvencionirala z denarčki, ki jih nima...Tudi Zelenski vedno bolj jamra...Bilo bi vse skupaj smešno, če naše gospodarstvo ne bi bilo tako prekleto povezano z nemškim...Mi ...prikaži več bi se morali usmeriti na trge bivše Jugoslavije.. Za njih smo bili "tata-mata" in lahko smo spet, ker nas tam (ne vem sice zakaj), še vedno cenijo kot pridne in poštene s kvalitetno proizvodnjo....Bolje je biti prvi na vasi kot zadnji v mestu..

  • rd2dmk2 10:17 29.november 2023.

    saudska arabija pa podtalno financira porabo nafte v Afriki. hahaha. pa tale europa. bogati dobijo zastonj električniavto in štrom, revež naj pa pod mus kupuje neuporabno drago tehnologijo. če bi komurkoli šlo za dobrobit europe, bi namesto fotopanelov radili mikro ...prikaži več HE in namesto električnih avtov, gradili perfekten javni prevoz. nekoč so lahko bili trolejbusi , a don jih pa ne more bit. tako težko je napeljat 2 drata, pa bi avtobusi lahko takoj izgubili vse baterije.

    • peter25 11:13 29.november 2023.

      Tocno tako...na zalost dokler vlada mafija advokatov in financnikov bo domaca logika prepovedana

  • Bojan Lavrencic 12:52 29.november 2023.

    Zmanjkuje naivnezev. Ljudje znajo( znamo) tudi sami kaj preracunati. Ob bistveno drazji ceni novega dibimo avto z pol manjso zivljensko dobo. Ce pogledamo , da je povprecna starist avtomobila pri nas nekaj cez 10 let. Ob taksni staristi bo vsak ...prikaži večk elektricar vreden ravno toliko kot bo vrednost na odpadu. Ko to sestejes potem hitro pade v vodo nakladanje kako je strosek vzdrzevanja elektricnega avtomobila cenejse. Je ker je tudi njegova zivljenska doba bistveno krajsa. Poleg vseh ostalih problemov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.