Slovenija
215 ogledov

Vzgojiteljica otroka z vso silo vrgla ob tla?

Komentarjev 45
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sasha 19:45 21.oktober 2016.

    Bravo Štajerci!!! Izkazali ste podporo vzgojiteljici. V Novem mestu se kaj takega ne bi zgodilo. Pač, tu so drugačni ljudje,morda JE TISTA MATI dolenjka ali malo niže?Je bila ga. ravnateljica na shodu? Predvidevam, da se je skrila, ker se ...prikaži več boji za svoj stolček. Počakajmo na nove volitve. Ravnatelj mora biti tudi avtonomen ne pa igrati dramo in na koncu dobiti medaljo za pravilno postopanje. Ne gre ji zaupat!!! Sramota. Ga. Vzgojiteljica, vsi vemo, da so vam zakuhali vaši sovražniki in to v imenu otrok. Kakšni ljudje ste sovražni bedniki oz. bednica MATI? kAKO TO, DA mati NI TEKLA v službo, zjutraj ni časa za vohljanje, nam delovnim ljudem se mudi, hitimo na delo....ojoj še ena brezposlička, ki uživa, da lahko prizadene druge ljudi in pri tem ji država še plačuje, da ljepo živi. Koliko znaša osktbnina za njenega otroka in ali plačuje redno???

  • 1slovenka 11:47 20.oktober 2016.

    ...vsem tistim,ki podpirate kakršnokoli nasilje nad otroki,želim obilo takih vzgojiteljic,učiteljic,partnerjev,šefov.....pa naj bo v zvezi z vašimi otroki ali vnuki

  • fiston 21:04 20.oktober 2016.

    Ne vem če zelo, odvisno kakšna so tla in kako prileti na tla. ampak poznalo bi se sigurno.Edina približna varianta bi bila, da bi ga res dvignila v zrak in ga potem malo trše postavila na tla na noge, ...prikaži več samo to ni ravno vreči ob tla. Lahko bi se tudi igrala z njim, tako da ga je dvignila v zrak, pa potem mogoče malo izgubila ravnotežje, pa ga bolj trdo postavila na tla, samo če ne bi priletel na noge, bi se sigurno poznalo.

  • asmas 06:02 21.oktober 2016.

    točno tako.In potem "vzvišena" mamica pričakuje da bo njenega 4 letnega nevzgojenega mulca vzgojiteljica odvadila plenic!!!!!!!!!!! Moj vnuk pri dveh in pol ni potreboval plenic razen ponoči.sedaj je star tri leta in jih nima več.Smo pa vsi vstrajajli in ga ...prikaži več opominnjali za na kahlico.Sedaj gre sam ali pa pove da mora na wc

  • matermila 16:19 20.oktober 2016.

    Dotično gospo(vzgojiteljico) poznam osebno.Je tik pred upokojitvijo.V vrtcu je imela oba moja otroka.Lahko rečem,da česa takega ne bi naredila,nikomur in nikdar.Hčera je danes skoraj pobesnela,ko je na FB videla članek iz Slovenskih novic.Se bi pa strinjal z nekaterimi komentatorji,da so ...prikaži več nekateri otroci nevzdržni in jih je treba včasih malo priviti.Tej gospe,ki pa govori,kako je malčka z vso močjo vrgla v tla,pa tole:javite mi,če se strinjate,da vas vržem z vso močjo ob tla.Se ne boste hitro pobrala.Govoriti take kozlarije,da ko otroka z vso močjo vržeš ob tla in le ta ni poškodovan(nič),je vsaj neumnost,če ne že kaj hujšega.Morda je vredna ovadbe za klevetanje.Seveda se ne strinjam z fizičnim obračunavanjem z otroki,včasih pa je potrebna kaka po riti,pa naj se bunijo zaščitniki otrokovih pravic kolikor hočejo.Nekdo spodaj je zapisal:so samo dolžnosti,dokler ješ moj kruh.Se strinjam.Če si zasluži,pa sledi nagrada,to niso pravice,pravice je treba zaslužiti.

  • mirac 18:19 20.oktober 2016.

    Jaz te vzgojiteljice ne poznam, se pa pridružujem napisanemu tukaj. Očitno je bila vzgojiteljica trn v peti kakšnemu staršu, ker, vem, kakšni so novodobni starši. Iščejo samo pravice, njihov otrok je superioren, fenomenalen, nadarjen, brihten in kaj vem kaj še ...prikaži več vse, vse pa je bolj slika ambicioznih staršev kot v resnici samega otroka. Naj otrok sam pokaže kaj zna in kaj ga veseli...Otroci pa so tudi slika staršev, ki se proti učiteljem in vzgojiteljem kar vpričo otrok pogovarjajo, potem pa ni čudno, da jim v šoli ali vrtcu odgovarjajo, jih ne poslušajo in ne ubogajo. Ne podpiram nasilja, če pa je tukaj kaj resnice, bi pa po vsej verjetnosti moral otrok imeti vsaj kakšne modrice, če ne že druge poškodbe. Če pa otroku daš kakšno vzgojno po riti, pa tudi nič hudega.

  • sasha 19:08 20.oktober 2016.

    MATI,tebi je treba vzet otroka. Ubogo dete, ki živi s pokvarjeno materjo. Koliko časa posvetiš svojemu otroku, mu bereš, kuhaš, ralagaš ali imaš v roki mobitel in se tvoja pot velikokrat konča za šankom? Kakšen je tvoj namen, ...prikaži več da si šla uničit življenje vzgojiteljici, ki je preživela desetletja s pridnimi in tudi napornimi otroki? Gospa vzgojiteljica, ne obupajte, lahko gre za montiran proces v katerega so vklučene vaše sodelavke ali pa nekdo, ki si želi vaše delovno mesto. Ga. ravnateljica, pokažite avtonomnost in če je vaša delavka dobra, ZA BOŽJO VOLJO- pozovite to mater na zaslišanje in jo kot zavod tožite za odškodnino. Naj bo vključena v več zaslišanj. Kaj če laže???Bolnih ljudi, predvsem pa zlobnih je itaq preveč..........Kam to vodi? V tujini je red in ve se kdo pije in kdo plača. Sem proti nasilju, sem pa za vzgojo in red v vzgojno izobraževalnem sistemu na osnovi vrednot in optimalnega razvoja.

  • primoz.g 19:23 20.oktober 2016.

    Jest da to vidim al pa da mi pove kdo ku mu zaupam, da je moj otrok ODE GLAVA tist trenutek, če pa je otrok tuj, pa zlom medenice ali obeh ne gine.

  • asmas 19:33 20.oktober 2016.

    gledal sem svet na A-kanalu.Ravnateljica je lepo povedala ,da ni prišlo do nikakršnega fizičnega nasilja.Naključni starši pa so povedali,da je ta vzojiteljica ena najboljših.Mislim,da so to zgodbo mediji napihnili tako kot v primeru "mariborskega ravnatelja",ki si je na koncu sodil ...prikaži več sam.Žensko,ki pa je to zakuhala pa javno objavit ime in sliko,da bo vsa slovenija vedela koga imamo med državljani.Ne bi se čudil da ima tale "ovaduhinja" korenine ,ki niso slovenskega izvora.Pustimo času čas pa bomo izvedeli.Novinarji pa do takrat pustite to vzgojiteljico lepo pri miru in je ne iščite po njenem domu oz kraju

  • PWhite 14:56 20.oktober 2016.

    Ti si zihr mož od te vzgojitelce a

  • add 09:58 20.oktober 2016.

    Pepe, sumim, da nimaš otrok, če pa jih imaš pa ubogi oni, če se ti zdi normalno, da se otroke (stare tam med 1-5 let) "disciplinira" na tak način kot bi naj to počela ta vzgojiteljica.

  • Avatar Leon
    Leon 10:01 20.oktober 2016.

    Če ni klovnov so pa vzgojiteljice !

  • KOJAK 10:04 20.oktober 2016.

    Bedak na kvadrat si Pepe007. Upam, da nimaš otrok!

  • Pepe007 11:35 20.oktober 2016.

    Smola @KOJAK in @add imam. En končuje magisterij tehnične stroke, ki ni med najlažjimi faksi, en je sredi študija medicine, en v srednji šoli. Štipendije imajo, ker za dobre je v Sloveniji štipendij dovolj, tako da nekih hudih stroškov nimam. ...prikaži več Delujejo kot prostovoljci v kraju, čas imajo za punce, ko kam gremo skupaj, vozita izključno starejša otroka, ker vesta, kako se v prometu obnaša. Kaj pa vidva, kakšni so rezultati vajine vzgoje?

  • Pepe007 11:36 20.oktober 2016.

    Čudež vam rečem, čudež!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:59 20.oktober 2016.

    Če ti pankrt najeda,ga je treba mal fuknt ob tla,nikdar več mu ne bo prišlo na misel jebat vzgojiteljico.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 12:02 20.oktober 2016.

    Da sem jaz ta vzgojiteljca bi šeto tožibabo fuknil z vso silo ob tla,da bi se razletela,kot Sirija?

  • semseprijavilsamozato 16:18 20.oktober 2016.

    Zakaj se mi zdi da nakladaš? Po mojem še ženske od blizu nisi vidu kaj šele otroka naredu. :D Kakorkoli, vzgojiteljica vzgaja. Palca ni vzgajanje, tako se še živali dandanes ne disciplinira. A vidiš da pse v šoli za ...prikaži več pse biksajo? Najlažje je klofuto primazat in se potem čudit ko na stara leta to nazaj dobiš. Še lepše je pametovat po spletu o tuji vzgoji otrok in brez vedet kaj se je dejansko dogajalo. Gostilniške debate skratka...

  • asmas 16:21 20.oktober 2016.

    glede robčkov za nos ti lahko samo pritrdim.Predstavljaj si vzgojiteljico ,ki bi imela za vsakega otroka svoj robček.

  • 1slovenka 11:47 20.oktober 2016.

    ...vsem tistim,ki podpirate kakršnokoli nasilje nad otroki,želim obilo takih vzgojiteljic,učiteljic,partnerjev,šefov.....pa naj bo v zvezi z vašimi otroki ali vnuki

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.