Svet
64 ogledov

Začetek tretje vojne?

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:39 18.oktober 2016.

    Vojna na teritoriju Balkana je zapisana v vojaških enciklopedijah kot točka "stika" velikih ! Logično je ,da se Rusi in Ameri ne bodo bojevali na svojem dvorišču ! Slovenci bomo topovska hrana ,kar se ponavlja že od VELIKE vojne ! ...prikaži več Edina opcija ohranitve naroda je sistem obrambe po vzoru Švice . Pa smo spet pri Švici.

  • novispenjac 14:44 18.oktober 2016.

    prava figa, če rusi in američani bijejo proxy vojno v siriji. pred 50 leti so jo v koreji, pred 40 v vietnamu, pred 30 v afganistanu... nič novega torej. Jedrske vojne pa rusi in američani itak ne bodo začeli, ker ...prikaži več z jedrskim orožjem upravljajo ljudje, ki bi radi živeli (zanje je življenje prelepo, da bi ga končali - in v primeru jedrske vojne bi se končalo vse življenje na zemlji).

  • Avatar praufo
    praufo 17:36 18.oktober 2016.

    vsi vemo, da bi se že zdavnaj to zgodilo, če ne bi bilo toliko smrtonosnega orožja, ki pomeni uničenje celotnega planeta, kar seveda najbolj skrbi elito, ... kam naj se skrije, ... po drugi strani pa seveda že komaj čakajo, ...prikaži več da se nekaj hudega zgodi, da se najde razlog, da poči finančni balon, ki še nikoli ni bil tako ogromen, ... verjetno so ameriške volitve prilika, da se nekaj zgodi

  • Zmago 09:18 27.oktober 2016.

    A ti to ........... kao meni ?? ko se nekdo navdušuje nad pobijanjem ????Al' si zgrešil le nivo ???Sta mogoče to tvoja rojaka ???http://www.reporter.si/slovenija/mo%C5%A1a-pijade-o-komunisti%C4%8Dni-strategiji-mi-smo-smrtni-sovra%C5%BEniki-vsake-blaginje-reda-miruhttp://rense.com/general75/ehr.htm

  • an.star 12:36 18.oktober 2016.

    Še danes zjutraj je na nacionalni radijski postaji, spikerka agitirala kako je EU dolžna sprejemati islamske migrante...Še ne dolgo tega je bil predsednik Putin pri nas in kako so se levičarji slinili okrog njega..!!A vi levičarji, sploh veste ...prikaži več kakšno je Putinovo stališče, do islamizacije EU, ameriške predvolilne kampanije, usodi EU...Kar se pa tiče "naših" medijev; ena navadna prolevičarsko-ameriška propaganda, včasih so so ji rekili: imperialistična, danes so se pa levičarji popolnoma istovetili z njo.

  • popokatopetl 13:14 18.oktober 2016.

    Kaj tu bluziš? To kar piše v članku da se gresta ZDA in Putin (pa še kdo) v Siriji proxy vojno je žal že dolgo časa zelo očitno. Tudi če pride iz ust Asada, ki ima sam dovolj masla na ...prikaži več glavi. V principu sprejemanje beguncev na daljši rok nima smisla, edina pametna rešitev je da se pri njih doma spet vzpostavi pogoje za bivanje in normalno ekonomijo, kot je to uspelo že na marsikakšnem kriznem žarišču. Je pa to da se tam dejansko med sabo dajejo Rusi in Ameri hud problem zato, ker pol ena boga Evropa nima pametne ideje kako to ustavit in še glede ustavljanja vala beguncev le bolj ali manj nemočno motovili.

  • Rajko Magerl 17:25 18.oktober 2016.

    Pa saj nisem rekel, da verjamem internetu, samo Žurnal je navedel to stran in trdil,da je stopnja 5, pa je jasno napisana 3. Hotel sem samo, da prej pogledajo stran preden pišejo traparije.

  • jakec1575 18:26 18.oktober 2016.

    3 svetovna vojna so rekli bo informacijska in financna. In ta se ze dogaja. 14 mrd kazni za apple, protiukrep 14 mrd kazni za deutche bank, ki ji Angela ne sme pomagati, ker je to sama prepovedalal Grčiji. če pade ...prikaži več deutche bank se kratkotrajno zgodi marsikaj. tudi nelikvidnost. Verjetno angela tega ne bo pustila, neglede na grški scenarij, ki je unicil Grcijo. Trenutno se igra šah. Vse to premikanje sil, je igra šaha. mislim, da je še vedno dovolj racionalnosti v voditeljskih glavah. Na youtubih se dogaja informacijska vojna manipulacij. Strašenje ljudstva. Sam bi odsvetoval gledanje teh nepreverjenih materialov. Paranoja je hudičev otrok.

  • AnzeSmolej 11:32 18.oktober 2016.

    Tretja vojna bo še letos! Ljudje pa bulijo v ekrane in iščejo Pokemone! Če želite PRAVE informacije morate iskati izven osrednjih medijev kot so PopTV in RTV! Pojdite na YouTube ter si poglejte neodvisne novičarske kanale!

  • Avatar praufo
    praufo 12:22 18.oktober 2016.

    na netu je polno strani, kjer je vse mogoče gor, ... ni, da ni, verjetno je celo nekaj od tega čista resnica, tako je na youtubu seveda malo morje resnic, katera je pa taprava, hmm ... to je pa večji ...prikaži več problem, zdej so začel "prodajat", da je 22 januar 2017, kao tisti ta pravi datum t.i. "uradnega začetka" ww3, ... bomo vidl

  • c1305166 12:38 18.oktober 2016.

    Valda, ker je leta že skoraj konec, baje je Vanga rekla, da bo septembra Evropa totalno upostošena, itd itd. Ko se 22. ne bo nič zgodilo, bodo rekli, da bo 16. junija, ko se 16. ne bo niš zgodilo, bodo ...prikaži več rekli da bo... in ko bo 20. novembra leta 2035 resnično prišlo do 3. svetovne vojne bodo rekli "poglejte, smo vedeli!" Sicer je pa jasno, da nekdo, ki vsem tem teorijam verjame nikoli ne bo priznal, da je verjel bedarijam, ker bi istočasno moral priznati, da je bedak. A ljudje v takih primerih raje verjamemo, da je npr. Zemlja ploščata, kot pa sami sebi, da smo bedaki. Tko to gre.

  • popokatopetl 13:21 18.oktober 2016.

    Ni nujno da bo takoj tretja svetovna, čeprav je očitno res da se tam posredno tepejo Rusi in ZDA. Že sami vedo, zakaj se rajši tepejo posredno kot direkt. Je pa to slaba tolažba za Sirce, ki so jim veliki ...prikaži veči otroci ugrabili deželo za vojne igre.

  • Rajko Magerl 14:20 18.oktober 2016.

    lahko bi vsaj preverili njihovo stran in bi videli, da je stopnja 3 in ne 5, kar pomeni, da je vojska pripravljena v 15 minutah. http://defconwarningsystem.com/index.php

  • novispenjac 14:50 18.oktober 2016.

    to je komercialna, ne uradna stran

  • c1305166 15:01 18.oktober 2016.

    Še en dokaz, da preveč verjamete internetu! https://www.metabunk.org/debunked-defcon-level-raised-defcon-warning-system-is-a-hobbyist-website.t8057/

  • Žurnalček 15:38 18.oktober 2016.

    Putine evo mene ko se začne , pri tebi ! Pol bomo pa skup osvobodili Slovenijo klerikalcev , belogradejcev in ostale navlake . Samo tokrat dokončno , ne bo ostal nobeden , ki bi lahko po 50 letih zopet rovaril po jamah !

  • an.star 17:16 18.oktober 2016.

    EU, je ameriška kreacija, prav tako kot je bila Yugoslavija...Putin se zavzema za staro Evropo, kot je bila npr. za časa hladne vojne, ameri pa za totalno centralizacijo, ne samo EU, ampak celega sveta...Evo to bluzim!Kar se pa tiče ...prikaži več naše prečudovite oblasti, ki se navzven tako vehamentno opredeluje za levičarje in podpornike Putina in njegove politike, a v resnici po dejanjih in delovanju deluje v smeri svetovne centralizacije, ki jo forsirajo ameri.Imamo pač veliko drugorazrednih prostozidarjev na oblasti, ki slepo ubogajo svoje iluminatske masterje..

  • jakec1575 18:18 18.oktober 2016.

    Očitno nisi poučen o gibanju zračnih mas med severno in juzno poloblo. Glavne elite si ze nekaj casa gradijo pribezalisca na Novi Zelandiji. Za vsak slučaj.

  • Zmago 18:53 18.oktober 2016.

    Naj ti bo prekleta luknja iz katere so te potegnili, gnusoba morilska !!!

  • Zmago 18:56 18.oktober 2016.

    Jaz pravim, stopi vstran ko se tiranozavri tepejo !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.