Svet
244 ogledov

Zagreb izbran za najlepše adventno mesto

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 18:30 14.december 2016.

    Kdor je kdaj živel v Zagrebu, ve, da se Ljubljana niti malo ne more primerjati z njim.

  • jozicamurn 00:10 15.december 2016.

    Zagreb ne ponuja nič žal in vse je bolj togo brez prave atmosfere, ker je to zadrt folk.

  • privat 13:59 15.december 2016.

    kaj ti pravis..beograd?? sama ciganija ,smeti in cuden folk. samo ce pomislis koliko morilcev tam zivi ,si posledicno ze odpikal to umazano mesto!

  • privat 14:01 15.december 2016.

    zakaj ne probas pogledati srbijo cez moje oci...pa mi probaj predlagati obisk z prstom po zemljevidu cez to drzavo..in rekel bom- mir si dej in negovori bedarij!!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 14:09 15.december 2016.

    Slovenija ima prvo mesto,in to trdo.Prvi smo ko nas Hrvati nabijejo na kurac.NLB,Piranski zaliv,naše meje itd....Bravo mi.

  • Žurnalček 13:27 16.december 2016.

    Da so te uvrstili na listo konkurence je potrebno plačati okoli 1200€ , glasujejo pa vsak za svoje mesto in je tole taka sprdačin a, da bi bilo bolje , da je Žurnal umakne , ne pa da dela reklamo ...prikaži več goljufivim Hrvatarjem !

  • Žurnalček 13:30 16.december 2016.

    Jaz sem z vožnjo v BG , ZG , LJ , TS kot doma ! Potem razumeš . In kdo je kdaj hvalil BG ? Najbolj umazano mesto na Balkanu ! ZG ni dosti stran. Najlešša pri njih je Reka .

  • Žurnalček 13:33 16.december 2016.

    Očitno si ga dobro fasala tam dol , pa zdaj ono ciganijo ne moreš pozabiti !

  • jozicamurn 17:00 14.december 2016.

    Plačajo, pridejo in ogledajo Zagreb ter grejo nazaj domov, toliko da se pohvalijo da so bili tam. Ljubljana je 100x bolj lepša kot pa Zagreb, ki žal ni nič posebnega. Vzdušje je do slovencev in srbov bolj napeto kot tudi ...prikaži več ni pristnosti ter preveč puritancev. Najboljši je Beograd in tudi cenovno za žur/pijačo/hrano in po vsem praktično vidiš veliko več za svoj denar in se imaš bolje.

  • privat 13:53 15.december 2016.

    lahko bi se tudi ljubljana uvrstila...al kaj ce mali ljudje nimajo za kruh!! kaj sele za okraske! nasi lepi politiki nam vse vzamejo! no danes napadajo tudi finance nasega zdravlja..

  • Žurnalček 06:48 19.december 2016.

    Glasovanje čista goljufija , Hrvatom podobno , vi pa še kar gonte in gonte svojo !!Razumete Slovensko al vam je treba v Hrvaščini povedat ! Platili smo 1200 € i uvrstili nas na spisak ankete od 21 grada , ...prikaži več, koji su platili isti iznos . Onda smo pozvali naše drage Hrvate , da glasamo sami za sebe u što većem broju i pobjedili sa 33.600 Hrvatskih glasova za svoj Zagreb od ukupno 190.000 glasova !

  • Žurnalček 19:41 14.december 2016.

    Pa koga vi zajebavate !!! Glasovanje je bilo odprto in vsi hr. portali so pozivali Hrvate , da glasujejo za ZG. ONI SO SAMI SEBE PROGLASILI ZA NAJLEPŠE ! Isto ta sistem velja za najlepšo plažo , njihovo , se ...prikaži več ve , kakor tudi za najlepši dopust - Zadar !

  • jozicamurn 20:05 15.december 2016.

    Pa smešen si privat, včasih je prav v tem čar, da spoznaš tudi te cigane in njihovo življenje in kako ti dejansko ne želijo nič slabega in so pripravljeni za kak dinar narediti še kaj več samo da se boš ...prikaži več še kdaj vrnil. Saj prideš UŽIVATI in se veseliti in točno to ti omogočijo. Pa govoriš da so vsi cigani, si se veliko uštel, kajti zelo veliko je tudi hrvatov, madžarov, muslimanov, bolgarov, romunov in ravno vsi te ki sem ijh naštela tam živijo ter branijo zastavo Srbije in se nikoli ne bi preselili kam drugam. Še en dokaz da ti najverjetneje tvoj HDZ-jček s čokolindo opral možgančke in zopet igrajo na sovraštvo. Samo pravim.

  • Žurnalček 11:59 18.december 2016.

    Dej odrasti frklja , poznam BG sigurno bolje od tebe. V BG sem delal šoferski izpit in to na cirilici . V tujem kraju v SFRJ , si ga lahko delal edino , če si bil tam prijavljen več kot ...prikaži več 6 mesecev ! Razumeš , ne samo ti , tudi ostali. Nazadnje sem bil lansko leto 4 dni in to je vsak dan bolj podobo Turčiji . Si v BG videla kolesarja na cesti ? Drugič si mal bolj oglej fasade medtem ko boš na hrbtu !

  • Žurnalček 19:47 14.december 2016.

    Mesto niso lučke ampak čistoča , urejenost z na novo popleskanimi zgradbami , ne pa ZG , ki se je spremenil v umazano , sivo prestolnico. Poglej si Ilico , na prste ene roke lahko našteješ na novo urejene fasade ...prikaži veče zgradb , će misliš pa , da je cviljenje tramvaja romantično si se zahebu ! Ob robu žel. proge pa ciganija , da ni večje ! Balkanci so pač na to navajeni , važno so lučke in samoproglasitev !

  • Žurnalček 19:50 14.december 2016.

    Če gledam na stvar s tvojimi očmi , je vse še cenejše v Aleksincu !

  • MihaPu 19:58 15.december 2016.

    Se opravičujem *se mi nikoli i zdel kaj posebnega*..

  • Žurnalček 11:51 18.december 2016.

    Zato ker so tvoje oći iz Srbije in zato ne vidiš dobro !

  • MihaPu 19:55 15.december 2016.

    Ma kakšen Zagreb he he, to mesto je veliko samo kot kmetija, ki se je razširila čez obrobje v sam center. Sem bil večkrat tam in se mi ni nikoli zdel prav nič posebnega. Manjka jim kar dosti, nekako mi ...prikaži več je celo Ljubljana vsaj 5x lepša pa recimo teh kvakarjev sploh nisem obrajtal preveč ma so se mi iskazali celo nasprotno zelo dobri ljudje.Praga, Dunaj in Beograd še vedno zmagajo v zimskem času in največ lepega sem doživel prav tam. Pa brez zamere, nimam nič proti Hrvaški ma to ni to, mislim da je problem v tem, ker tam so ljudje resnično še vedno preveč zagriženi v to sovraštvo do ostalih sosedov in se to resnično čuti in ravno zato je takšno vzdušje. Peace.

  • jozicamurn 12:28 17.december 2016.

    Pravi Srbi so bolj beli od tebe in imajo pa isto težavo s cigani kot mi. Lahko bi se jim samo zahvalil, ker so celo EU rešili pred turško golaznijo. Veliko je tudi prišlekov torej temnejših romunov in bolgarov, tako ...prikaži več da si najverjetneje prvo opazil njih ker izstopajo po izgledu. Nimaš blage veze kaj govoriš poleg tega je tudi res da so zelo dobri ljubimci za razliko od slovenskih nevoščljivežev in poženščenih fantkov. Tukaj ti jaz ne morem pomagati Žurnalček, če te nobena pač noče in svojo frustracijo nad balkanci izlivaš tukaj. Pojdi ven in se sprazni da ti bo bolje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.