Gorenjska
41168 ogledov

27-letnika ustavili policisti, kar jim je pokazal, si bodo ogledali tudi tožilci

Policijski avto kia sportage Andrej Leban
Brez vozniškega izpita, vozilo pa neregistrirano.

Radovljiški policisti so danes okrog 2. ure obravnavali 27-letnega voznika, slovenskega državljana, ki je vozil tovorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, bilo je neregistrirano. Med kontrolo je pokazal vozniško dovoljenje, za katerega obstaja sum, da je ponarejeno, zato so mu zasegli tudi ta dokument.

Za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu grozi globa 500 evrov, za vožnjo neregistriranega vozila (do 30 dni) pa 100 evrov. 

Policisti o dejanju zdaj zbirajo obvestila in vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja ponarejanja listin. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so še pojasnili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • luccifer 21:07 29.marec 2024.

    SIgurno je privrženec pernatih komunjar, ker pošten, priden, delaven in vesten državljan, pripadnik stranke SDS tega ne počne in ob 2 zjutraj spi, da je spočit in pripravljen na novi delovni dan in na novo druženje z poštenimi, pridnimi, delovnim člani stranke SDS.

  • korisnik_19274 18:10 29.marec 2024.

    Aja ker Slovenci smo taki brezmadezniki da med nami ni kriminalcev ali prekrskarjev ,se vidi da ne znas samostojno razmisljati

  • ginko 14:29 29.marec 2024.

    Slovensi državljan- ni Slovenec, je pa čefur.