Gorenjska
4271 ogledov

Čistilka pregnala vlomilca

Čistilka Anže Petkovšek Fotografija je simbolična.
Med prazniki vsi ne počivajo, zlasti ne vlomilci. A nepridiprav, ki je včeraj poskušal vlomiti v bencinski servis OMW v Škofji Loki, očitno ni pričakoval nikogar. Ker ga je zmotila čistilka, je od nečednega dejanja odstopil, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

S Policijske uprave Kranj v pregledu dogodkov v zadnjih 24 urah poročajo o več tatvinah. Tako sta iz kampa Zaka na Bledu izginili električni kolesi znamke Convoy zelene in črne barve, ki sta bili pritrjeni in zaklenjeni na avtodomu. Še eno električno kolo Special Ace, svetlo zelene barve, je bilo ukradeno v Kranju. Na bencinskih servisih v Lescah in na Jesenicah so ukradli gorivo, nekdo pa si je dal duška in je na Jesenicah na vozilu predrl dve pnevmatiki na vozilu.

Med dogodki policisti med drugim omenjajo še intervencijo gasilcev v Kranju, kjer so ti posredovali in so zdravstveni delavci lahko nudili pomoč občanu, ki je obnemogel v zaklenjenem stanovanju.

Na območju Radovljice je nekoga ugriznil pes, tako da je moral poškodovani poiskati zdravniško pomoč. Policisti zoper lastnika psa vodijo prekrškovni postopek.

Na prazni deponiji lesa v Virmašah pri Škofji Loki je včeraj zagorel kup plastike in odpadnih smeti. Policisti so na kraj poklicali gasilce, ki so ogenj pogasili. Do ogrožanja na srečo ni prišlo.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje pa so objavili, da so včeraj popoldne gorski reševalci GRS Bohinj reševali dva slabo obuta tuja planinca, ki sta obtičala na zasneženi planinski poti od Planine Viševnik proti Planini Vogar, občina Bohinj. Nepoškodovana so ju našli že izven planinske poti v bližini Brezna pri Gamsovi glavici in ju varno pospremili v dolino.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.