Gorenjska
134 ogledov

Dva sta se pretepala, eden je razgrajal

Pest Profimedias Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so včeraj, 28. junija, prejeli osem prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru, od teh šest na javnem kraju in dve v zasebnem prostoru. Do izbruha nasilja je prišlo kar dvakrat v Kranju.

Kot navajajo s PU Kranj, vodijo postopek, potem ko sta se pretepala dva občana. Eden od njiju se je pri tem lažje poškodoval.

Že pozno zvečer je v gostinskem lokalu v Kranju odrasel moški razgrajal in razbijal steklenice. Zaradi nasilnega vedenja zdaj proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Naporen začetek tedna

Dan prej, v ponedeljek, 27. junija, so gorenjski policisti obravnavali 10 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru, kar tri so se nanašale na hrup na železniški postaji Lesce. Zaradi tega prekrška policisti obravnavajo pet kršiteljev.

Na območju Tržiča sta se v ponedeljek sprla občana, domnevno zaradi prepočasne vožnje in prehitevanja. Njuno vedenje so obravnavali tudi policisti in vodijo postopek.

Kranjski policisti so obravnavali tudi moškega, ki se je sam poškodoval v zasebnem prostoru. Odpeljali so ga v zdravstveno ustanovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.