Gorenjska
745 ogledov

Pijan trčil v Darsov tovornjak

Vožnja in alkohol
Danes popoldne je bil na Lipcah na gorenjski avtocesti proti Karavankam zaradi prometne nesreče več kot eno uro oviran promet. V nesreči se je lažje poškodoval povzročitelj, voznik osebnega vozila.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da se je nesreča okoli 17. ure zgodila na preusmeritvi prometa na Lipcah v občini Jesenice, kjer je stalo Darsovo tovorno vozilo.

V naletni meh omenjenega Darsovega tovornjaka je trčil voznik osebnega vozila, in kot se je izkazalo, je "šlo za kombinacijo neprilagojene hitrosti in vpliva alkohola (0.96 mg/l)," so navedli policisti.

Voznik osebnega vozila se je lažje poškodoval, v Darsovem tovornjaku, ki je označeval preusmeritev prometa, pa ni bilo nikogar.

Policisti proti povzročitelju nesreče že vodijo prekrškovni postopek, hkrati pa pozivajo k varni udeležbi v prometu in ničelni stopnji alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.