Gorenjska
1814 ogledov

Ponoči se je zaletel v hišo na Hrušici

prometna nesreča prometni znak Profimedia Fotografija je simbolična.
Na Jesenicah sta bili včeraj, 14. maja, dve prometni nesreči, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. V vsaki se je lažje poškodoval po en človek.

Ob 12.43 sta na Cesti maršala Tita na Jesenicah trčili osebni vozili. Gasilci GARS Jesenice so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, odklopili akumulatorja na vozilih, očistili cestišče in pomagali pri nalaganju vozil na vlečno vozilo.

Predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski uprave Kranj, mag. Bojan Kos, je danes pojasnil, so da so bila v tej nesreči udeležena tri vozila, vzrok pa je bila neprilagojena hitrost povzročitelja nesreče. En udeleženec je bil lažje poškodovan. Proti povzročitelju pa poteka prekrškovni postopek.

Druga nesreča, v kateri je bil prav tako en lažje poškodovan, pa se je zgodila sinoči malo čez 22. uro v naselju Hrušica. In sicer se je voznik osebnega vozila zaletel v stanovanjski objekt. Gasilci GARS Jesenice so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, izvlekli vozilo in po razlitih motornih tekočinah posuli vpojno sredstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.