Gorenjska
1652 ogledov

Prevrnila se je na streho

Nesreča v Bohinju 15.7.2021
1/3
PGD Bohinjska Bistrica
Sinoči malo pred 22. uro se je na cesti Bitnje–Lepence v občini Bohinj zgodila prometna nesreča. Na nepreglednem ovinku se je voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Bohinjska Bistrica so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in s tehničnim postopkom vozilo dvignili vozilo na avtovleko.

Voznico so na pregled v Zdravstveni dom Bled odpeljali svojci, so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Gorenjski policisti so, kot so navedli v današnjem poročilu s Policijske uprave Kranj, v zadnjih 24 urah prejeli 12 obvestil o prometnih nesrečah, od tega dve s telesnimi poškodbami. V Kranju je voznica izsilila prednost kolesarju. V še eni nesreči v okolici Kranja je zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist in se poškodoval.

Nesrečo motorista so kranjski policisti včeraj obravnavali tudi v Šenčurju. Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji za motoristom. V nesreči je po podatkih policije nastala samo materialna škoda.

Tržiški policisti pa so včeraj z glavne ceste Podtabor–Tržič, kjer je promet za kolesarje prepovedan, odstranili tujca-kolesarja. Napotili so ga na vzporedno cesto in na dejanje opozorili.

Nepoboljšljiv

Škofjeloški policisti so danes zjutraj iz prometa izločili voznika z 0,83 mg/l alkohola. Vozilo so mu zasegli, ker je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje. Pred kratkim so ga iz prometa izločili prav zaradi alkohola.

Iščejo kombi bež barve

V Naklem je bil ukraden kombi VW, bež barve, nemških registrskih oznak FN NL2015.

Na Drulovki pa so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjski objekt.

V Lescah in Kranju pa so prijavili poškodovanje tuje stvari.


 



 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.