Gorenjska
1554 ogledov

Uporabili so prisilna sredstva

Lisice zurnal24.si Lisice, fotografija je simbolična.
Kriminalisti so včeraj zaradi prepovednih drog obravnavali osumljenca kaznivega dejanja. Ker je med hišno preiskavo žalil, grozil in napadel policiste, so ti zoper njega uporabili prisilna sredstva. Poškodovan ni bil nihče, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

V hišni preiskavi so osumljencu zasegli snovi, ki so še predmet preiskave. Proti moškemu pa zaradi žalitev, groženj in napada na policiste poteka preiskava zaradi suma kaznivega dejanja zoper javni red in mir.

Na naša vprašanja o kraju hišne preiskave in vrsti droge, so nam s PU Kranj odgovorili zelo skopo. Mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi, je navedel le, da gre za območje Gorenjske in da je šlo za različne prepovedane droge v manjših količinah.

Gorenjski policisti so sicer včeraj v treh postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovne postopke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.