Gorenjska
1504 ogledov

Kaos na letališču Brnik: Zaradi nasilne potnice odpovedali let

EasyJet Anže Petkovšek
Na ljubljanskem letališču je zaradi prepira dveh potnic na letalu včeraj brez leta ostalo več potnikov.

Portal N1 je v sredo poročal, da naj bi do izgreda prišlo na enem od letal prevoznika Easyjet. O dogodku so nam sporočili tudi na Policijski upravi Kranj. "Policisti letališke policije so bili včeraj okoli 11.40 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na enem od letal, v času priprave na let. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je ena izmed potnic nedostojno in nasilno vedla do drugih na letalu. Policisti so ji izdali plačilni nalog in za njo vodijo prekrškovni postopek," je za Žurnal24 povedal predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj Roland Brajič. Ob tem je še dodal, da je globa za prekršek nekaj več kot 250 evrov.

Kot je sicer poročal portal N1, je letalo, ki bi moralo poleteti proti londonskemu Gatwicku, bilo že na letališki stezi, ko naj bi se dve mlajši potnici močno sprli. Ena izmed njiju naj bi bila nasilna tudi do članov posadke. Več kot 150 potnikov na letalu naj bi se zaradi izgreda moralo izkrcati, letalo pa je kasneje prazno poletelo proti Londonu. Na brniškem letališču so sicer za N1 potrdili le, da je bil torkov let britanskega nizkocenovnika odpovedan, za kar pa da se je odločila posadka.

O dogodku so že pojasnili tudi pri Easyjetu. Zaradi dobrobiti njihovih potnikov so morali ostati v Sloveniji preko noči. Za zamudo so se potnikom opravičili, proti Londonu pa lahko poletijo danes ob 16.45.

Komentarjev 2
  • Kmodri 22:38 06.julij 2023.

    Lol, mlade ženske postajajo vse bolj nasilne! Kmalu bomo moški potrebovali zaščito...

  • tamara8 11:03 06.julij 2023.

    Ti-le dve "tigrici" sta pa morali res do kosti prestrašiti posadko, da so jo pobrisali brez potnikov nazaj v London! Le iz katerega "živalskega vrta" sta bili? Ljubljanskega? Resno - poraja se vprašanje zakaj niso odstranili samo izgredneže, kot se ...prikaži več to naredi drugod po svetu? "Strokovnjakinja" Bratušek bo morala res ustanoviti slovensko avio-kompanijo, saj tuje družbe ne bodo hotele več servisirati Brnik!