Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Gorenjski policisti obravnavali dva sila živčna

Nesreča v predoru Golovec. Arhiv GBL
V petek popoldne se rado vsem mudi. Da v primeru stoječih kolon ni dobro hupati vozniku pred seboj, dokazuje gorenjski primer.

"Neučakanost ju je stala še več časa," primer pokomentira Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Škofjeločanko, razloži, je v petek popoldan med čakanjem  v  koloni  vozil  vznemiril voznik, ki je za njo hupal. Zato je v nadaljevanju  vožnje sunkovito speljala, kar je storil tudi neučakan voznik
za  njo,  ki  pa  ni  pričakoval,  da  bo  voznica praktično istočasno tudi sunkovito  zavrla. Zaradi neustrezne varnostne razdalje je vanjo trčil.

"Policisti so znake prekrška ugotovili v ravnanju obeh udeležencev in zato proti obema vodijo prekrškovni postopek," sklene Kos.

Komentarjev 19
  • draman 12:11 04.maj 2016.

    Točno tako endrug. Ferluci ,mogoče je plačal za namerno zaviranje sam škodo na obeh avtih pa plača Kdo?????

  • Zmago 11:10 04.maj 2016.

    No ti pa malo razmisli o omejitvi 70 km/h, če ne poznaš MB pa bodi tiho.Piše o cesti rezervirani za motorna vozila (bob steza......ki gre mimo carinarnice, Rutarja, Bauhausa, Merkurja proti Hočam . Križišča nasrana ena za drugim za ...prikaži več vsako klinčevo štacuno posebej čeprav paralelno poteka poveznovalna cesta in ja......moraš se pravočasno razvrstiti na levo.......eni pa mislijo da so na AC.

  • endrug 19:32 03.maj 2016.

    Siva mačka je skočila pred njo. Živčnež naj vse plača, dodatno pa še kazen za hupanje.