Šport
20 ogledov

"Haha, ste mislili, da se me boste rešili"

tyson fury EPA
Tyson Fury si je kot kaže premislil. Potem ko je svetu zaupal, da se poslavlja od boksa, je le nekaj ur zatem znova "razgrajal" po družabnem omrežju Twitterju, vendar tokrat z drugačno vsebino.

Kontroverzni boksar, ki slovi tudi po tem, da v ringu po dvoboju prepeva, ima v zadnjem času nemalo težav. Kot pravijo v njegovi ekipi sicer zdravstvenih, a nekateri mediji so izbrskali, da ima težave z mamili, natančneje s kokainom. To bi naj bi tudi razlog, da ne bo branil šampionskih pasov po verzijah WBA, WBO in IBF, za katere je lani po dolgih letih vladavine premagal Ukrajinca Vladimirja Klička.

Povratni dvoboj naj bi bil sprva na sporedu junija, zdaj konec oktobra, a ga je njegova ekipa zaradi novih zdravstvenih težav minuli teden odpovedala. Fury je danes na Twitterju oznanil svojo športno upokojitev z besedami "Boks je ena najbolj žalostnih stvari, ki sem se jih lotil, vse skupaj je kup dreka, sem največji in hkrati tudi upokojen," ki pa jo je zdaj spet preklical.

"Ostajam. Hahahaha, ste mislili, da se me boste tako zlahka rešili," je med drugim zapisal 28-letni Britanec in pri tem ni pozabil omeniti, kako "bolni so mediji", ki so informacijo nemudoma zagrabili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.