Šport > Moto športi
63 ogledov

Hamilton še naprej dobrodošel na SW19

lewis hamilton Reševalni pas/Twitter
Lewis Hamilton si s spodrsljajem na letošnjem Wimbledonu ni zaprl vrat v kraljevo ložo, je obljubil direktor turnirja Richard Lewis.

Aktualni svetovni prvak se je pred dnevi odzval na povabilo za ogled finalnega obračuna v Wimbledonu med Rogerjem Federerjen in Novakom Đokovićem, vendar so ga na vhodu v kraljevo ložo (Royal Box) odslovili, ker ni upošteval tradicionalnega kodeksa oblačenja.

Pred tem na Instagramu zapisal, da je počaščen, da je prejel povabilo v kraljevo ložo, a dirkač Mercedesa je pozabil prebrati priložena navodila, kar ga je na koncu stalo ogleda finalnega obračuna.

Britanec bi moral po pravilih All England Cluba nositi suknjič in kravato, a je na prizorišče prispel v srajci z motivom rož in klobukom. Kljub spodrsljaju pa mu vrata v All England Club niso zaprta. ''Zagotovo ga bomo še povabili, naslednje leto lahko računa na povabilo,'' je povedal izvršni direktor Richard Lewis.

''Povabili ga bomo in upamo, da bo mu bo urnik dopuščal udeležbo. Težava je bila v tem, da nismo imeli ničesar pri roki, kar bi lahko oblekel. Opravičil se je in bil je zelo vljuden. Upamo, da bo lahko prišel kdaj drugič,'' je dodal Lewis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.