Šport > Nogomet
27 ogledov

Handanović odpade: ter Stegen na pragu Camp Noua

Marc-Andre Ter Stegen EPA
Predstavniki Barcelone so v Mönchengladbachu obiskali Marca-Andreja ter Stegna, ki bo v prihodnji sezoni nasledil Victorja Valdésa.

Po poročanju nemških in španskih časnikov je bolj ali manj že znan nov vratar FC Barcelone. Včeraj naj bi predpogodbo podpisala športni direktor Kataloncev Andoni Zubizarreta in trenutni čuvaj mreže Borussie Mönchengladbacha Marc-André ter Stegen. Prestop naj bi bil vreden deset milijonov evrov.

Čeprav Barcelona uradno še ni potrdila prestopa – ter Stegen naj bi med vratnici stopil prihodnjo sezono –, pa je bolj ali manj jasno, da je vse že dogovorjeno.

Soigralci skandirali: Barcelona, Barcelona!

Katalonski časnik Sport je tako že včeraj obiskal vratarja po treningu Borussie, in medtem ko je ter Stegen novinarju zagotavljal, da ni še nič dokončnega in da je on trenutno povsem osredotočen na trenutnega delodajalca, so mu njegovi soigralci med pogovorom skandirali: "Barcelona, Barcelona!"

S podpisom predpogodbe je tudi jasno, da vrat najboljšega kluba zadnjega desetletja na svetu ne bo branil slovenski vratar Samir Handanović. Član Interja iz Milana je bil na začetku poletja med najresnejšimi kandidati za naslednika Victorja Valdésa.

Marc-André ter Stegen ima 21 let, visok je 190 centimetrov, vse od začetka kariere pa je član Borussie Mönchengladbacha. Bil je član vseh mladinskih selekcij nemške reprezentance, članski dres pa je prvič oblekel lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.