Šport > Košarka
34 ogledov

Hotel nudi košarko s Kukočem

Toni Kukoč se je od aktivne kariere poslovil leta 2006. Zdaj z družino živi v el Žurnal24 main
V elitnem hotelu Ritz-Carlton v Chicagu svojim gostom na notranjem igrišču hotela ponujajo uro kašarke z nekdaj najboljšim evropskim igralcem Tonijem Kukočem.

"Morda se spominjate 211 centimetrov visokega Hrvata, ki je zadeval trojke ob boku Michaela Jordana in Scottieja Pippena? Zdaj lahko z njim preživite uro časa, družbo pa vam bo delal profesionalni fotograf," so se pohvalili v hotelu.

A trikratni dobitnik šampionskega prstaba v ligi NBA ni edini vrhunski športnik, ki sodeluje s skupino Four Seasons. Olimpijke Natalie Dell, Esther Lofgren in Genevra Stone so v preteklem letu zabavale goste v Bostonu z veslanjem po reki Charles, Todd Rogers v Santa Barbari ša jih je učil igranja odbojke na mivki.

Cena za nepozabnjo izkušnjo je sicer precej višja kot pri povsem običajnem obisku Ritza. Gostje, ki so zainteresirani za takšno vrsto usluge plačajo več kot 460 evrov na noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.