Svet
188 ogledov

"Za seks mi je plačal, za taksi pa ne"

Jahta prestige 50 S je široka 4,36 metra, z gazom 1,05 metra, zato lahko pristaj Žurnal24 main
Po odmevnem škandalu, zaradi katerega obtožnica znanega fizioterapevta Nebojšo Perunovića bremeni organiziranja prostitucije, na dan prihajajo nove podrobnosti. Mlada starleta je v intervjuju razkrila, da ji je znani košarkar Toni Kukoč za spolni odnos plačal 500 evrov. V nečedne posle naj bi bila vpletena tudi Isabella Kim, hči pevca Danijela Popovića.

Mlada starleta oziroma dekle na poziv je v intervjuju priznala, da jo je za nudenje spolnih uslug najel prav obtoženi Nebojša Perunović, ki ji je našel bogate stranke. Med prvimi strankami omenja nekega Zorana.

"Za seks mi je plačal dogovorjenih 500 evrov, 200 sem jih dala Perunoviću. Na turnirju ATP v Umagu sem delala kot hostesa. Perunović me je poklical in mi naročil, naj grem v nek hotel blizu Poreča in nudim spolne usluge Toniju Kukoču," je dejala v intervjuju.

Kukoč plačal usluge, dodatnih stroškov ne

"Odšla sem v hotel, za katerega se več ne spomnim imena, in tam imela spolni odnos s Kukočem, ki mi je plačal 500 evrov. Tokrat Perunoviću nisem hotela dati denarja, saj sem imela dodatne stroške za prevoz s taksijem," je še povedala. Ker se je omenjena stranka, kot še piše hrvaški jutarnji.hr, za konkretno ceno za konkretne usluge dogovorila vnaprej, je menila, da ji dodatnih stroškov za taksi ni potrebno plačati.      

"Avgusta lani me je Perunović poslal v Split v marino hotela Lev na Danijelovo jahto. Tam je bila tudi Aleks, stara približno 25 let, prišli pa sta še dve dekleti. Na jahti smo bile dve noči in en dan. Dobila sem 1.500 evrov, od katerih sem 500 dala Perunoviću,"  še poroča hrvaški medij.

Z Ibize po seks na Jadran

Policija je med preiskovalno akcijo odkrila, da so se avstrijski podjetniki, bogati Rusi in drugi premožni poslovneži z zasebnim letalom z Ibize vozili na Jadran, kjer so na zasebnih zabavah in križarjenjih plačevali za spolne usluge z dekleti na poziv in kvazimanekenkami.

Poročali smo že, da bo v postopku proti Perunoviću, znanemu nekdanjemu fizioterapevtu znanih hrvaških in svetovnih športnikov in lastniku masažnega salona v Zagrebu, sodnik med drugim kot pričo zaslišal Tonija Kukoča in Isabello Kim Popović, hčer pevca Danijela Popovića.

Perunovića obtožnica bremeni organiziranja prostitucije z desetimi dekleti, Kim Popović pa naj bi bila ena od deklet na poziv, a je poznanstvo s Perunovićem zanikala, kot je neuradno poročal Vecernji.hr. "Nikoli nisem slišala za to osebo (Perunović, op. a.), nimam pojma, za koga gre. Verjetno bi bila obveščena, če bi se moje ime pojavilo v kakšni obtožnici," je odgovorila Popovićeva.

Komentarjev 3
  • NejaS 10:33 12.december 2011.

    Jozek, a emancipirane ženske, ki bi sama plačala zase pa ne upaš ven povabit? Verjetno ne, sicer pa verjetno ne bi šla nobene taka s tabo, imaš namreč šovinistične motnje.Preden pade? A je plen a oseba? Verjetno ne ločiš. ...prikaži več E, zato moraš pa zapravljat - fer je fer.

  • allstarr111 22:11 20.julij 2011.

    Plačal je 500 evrov in dobil garantiran sex. Pa kaj je to tacga, dons peleš ven žensko (govorim o vsaj 28 let stari ženski) in izpod 200 evrov na večer z njo ne boš zagonil, preden pade in če hočeš ...prikaži večeš bit gentelman jo treba ven peljat vsaj 5× šele nato pade, znači si ob 1000 evrov, toni pa je ubral bližnjico in ga je koštalo pol manj + ni se mu blo treba poniževat 5 večerov :)

  • Andrej Fabjan 21:23 20.julij 2011.

    kaj vse pride vn. Toni je še zmeraj zakonhttp://bit.ly/lVp8iB