Šport
19 ogledov

Ibra pojasnil ozadje 50 novih tatujev

zlatan ibrahimović EPA
Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović je na ligaški tekmi med PSG in Caenom izrazil podporo fundaciji World Food Programme.

Napadalec Paris Saint-Germaina je po doseženem zadetku v drugi minuti tekme najmočnejše francoske nogometne lige slekel svoj dres in pokazal 50 začasnih tatujev, s katerimi je želel opozoriti na dobrodelno akcijo fundacije World Food Programme.
"Kamorkoli grem, ljudje kričijo za mano in želijo podpise. Zdaj sem jaz sam zbiral podpise otrok. Želimo opozoriti na lakoto, 805 milijonov otrok po svetu je lačnih. Žal nimam dovolj prostora za vse podpise,'' je povedal švedski napadalec.

V sodelovanju s PSG

''Sanjal sem, da bi nekdo to sporočilo na preprost način ponesel preko vseh meja. Pomislili smo na Zlatana Ibrahimovića, ki ga pogosto prosijo za avtogram. Zakaj ne bi tokrat Zlatan na koži nosil podpise drugih ljudi? Ponosni smo, da nam je PSG pomagal organizirati ta projekt in nam pomagal posredovati sporočilo,'' je dejala direktorica organizacije Marina Catena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.