Magazin > VIP
63 ogledov

Igralca reševali prijatelji

paul walker twitter.com
"Paul ni bil pri zavesti,“ je povedal Antonio Holmes, ki je poskušal rešiti svojega prijatelja Paula Walkerja.

Svet je šokirala vest, da se je smrtno ponesrečil zvezdnik Hitrih in drznih Paul Walker. Avtomobil, v katerem je umrl, je vozil nekdanji dirkač, 38-letni Roger Rodas.

Številni znani so se na prezgodnjo smrt 40-letnika odzvali na družabnih omrežjih, za medije pa je spregovoril Walkerjev prijatelj Antonio Holmes, ki je bil na kraju nesreče. "Paul in njegov prijatelj sta se hotela na hitro popeljati z avtom. Kot to radi počnemo vsi. Vsi smo navdušeni nad avtomobili,“ je povedal Holmes in dodal, da so nato dobili klic, da se je zgodila prometna nesreča. Zgrabili so gasilne aparate in se odpeljali na kraj tragedije. "Poskušali smo ga rešiti, poskušali smo. Bila sta ujeta,“ je izjavil Holmes, ki je na vprašanje, ali je bil Walker pri zavesti, odgovoril: "Ne. Avto je bil v plamenih. Voznika nisem videl. Nekateri so tvegali življenje, da bi ga izvlekli iz avta. Ko so prispeli gasilci, je vozilo z gasilnimi aparati gasilo že sedem ljudi. Nismo se želeli vdati, a na žalost mu nismo mogli več pomagati.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.