Magazin > VIP
995 ogledov

Iryna Osypenko užaljena po Bizovičarjevi primerjavi

Iryna Osypenko, Zvezde plešejo
1/4
mediaspeed
Ste slišali, s katero živaljo je Lado Bizovičar primerjal manekenko Iryno Osypenko?

V prvi oddaji Zvezde plešejo so tako tekmovalce kot tudi gledalce žiranti šokirali s svojimi izjavami in predvsem strogostjo. Manekenka Iryna Osypenko je sicer najbolj zamerila Ladu Bizovičaju, ki je imel med vsemi sicer najbolj blage komentarje. A pri njej je bilo malce drugače. Njo je primerjal z žirafo: "Irina, mogoče tega ne veš o meni, ampak jaz imam zelo rad žirafe. Imajo lepe dolge vratove, imajo krasne dolge noge. Nekateri pravijo, da so žirafe nerodne, ampak ne, meni se zdijo elegantne. Ampak dovolj o meni, pojdiva k tebi, draga Irina ..." Njen dunajski valček je sicer nato pohvalil, za razliko od Andreja Škufce, a Iryna Ladovih besed ni pozabila. "Žirafa od Lada me je zmotila, ampak dobro, mu oprostim, ker mi je namenil največ točk. Sicer sem pa mislila, da me bo Andrej bolj skritiziral, ker sem sama vedela za vsako napako, ki sem jo naredila,“ je za Žurnal24 povedala manekenka.

Tudi Maja Martina Merljak, Jernej Tozon in Nuša Lesar so bili nad strogostjo žirantov presenečeni. "Madonca so strogi! Že tako nihče od nas ni plesalec in že tako so se mi noge tresle, potem pa še takšni komentarji,“ je za naš medij povedala Merljakova, Jernej pa: "Nad komentarji smo bili vsi malo presenečeni. Smo prišli v šov ali na pravo tekmovanje?!"

Voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A pa je zato zdaj bolje pripravljena na naslednjo oddajo: "Nisem vedela, da bo tako hudo. Malo so zastrašujoči. Naslednjič bo mogoče malo lažje, ker rada vem, kaj me čaka."

Twitter navdušen nad oddajo, nad Niko Urbas malo manj

Ob začetku spomladanske programske sheme na POP TV smo med premiernim predvajanjem oddaj Ljubezen po domače, Masterchef Slovenija in Zvezde plešejo spremljali odzive na Twitterju. Plesna oddaja je dobila daleč največ odzivov, med njimi tako pohvale kot tudi kritike. Večina se je pritoževala nad komentarji Nike Urbas in strogostjo Andreja Škufce. Seveda so 'čivkali' tudi tisti gledalci, ki jim je bila oddaja všeč, žiranti pa še bolj.

Komentarjev 8
  • Dixon 09:44 15.marec 2017.

    Tale Nika je res na drogah. Bi jo lahko malo stestirali na opojne substance.

  • RallyPoint 14:14 13.marec 2017.

    Prav lepo so plesali, z napakicami in vsem, kar se pričakuje in sodi zraven. Jaz nikoli v tednu dni ne bi bil dorasel temu, tako da vsa čast vsakemu posebej. Ladotova izjava je bila preprosta in nemoteča, Irina je mogoče ...prikaži več razumela osebno, sicer pa je bila posrečena izjava. Irina je sicer bila zame včeraj najbolj očarljiva plesalka, takoj za njo pa lepotička iz Sarajeva. Čeprav ne poznam vseh, pa bodo po tej oddaji zagotovo slavni. Oddaja je lepa, obožujem voditeljico :) , se je spomnim iz PrHostarja :), Pero mi pa nikoli ni bil preveč všeč, sicer pa nisem pozvan za to. To je moje osebno mnenje. Pero je sicer zagotovo kul fant.

  • kapibara 13:46 13.marec 2017.

    Če mu je pa to uspel ??o, le zakaj ga je potlej šutirala..Na posnetku kjer poje in si slači srajco deluje bolj kot ne- obična pederčina.